Clubul "babelor" FIV-oase 20
Raspunsuri - Pagina 13
daniela74 spune:
stiam eu
Adriana,sono hsg nu este histeroscopia,nu-i asa? Deocamdata doar pe asta o sa o fac,astept c.m zilele astea si fac si hormonalele,toate analizele,iar cind o sa vina rezultatele ma duc la discutia cu medicul.O sa cer si histero,v-a fi al 6-lea fiv .Multumesc ca-ti pasa
Samira,sanatate multa
Sabina si pe tine
ma duc sa caut unicorn si ma gindeam sa iau si maca?
daniela,
adrianaady spune:
Daniela sonohsg - din cite stiu eu, este o investigatie pentru trompe, o versiune mai moderna a binecunoscutei histerosalpingografie Histerscopia e altceva. Oricum mult noroc la asta si la discutia cu doctorul, sa insisti sa verifice si cavitatea uterina
Lasa maca acum, daca iei unicorn, nici amestecate asa multe naturiste nu cred ca sunt bune dar asta e parerea mea
Samira imi pare rau ca esti racita sper sa treaca repede, repede
5ab1na spune:
la sono hsg se vede si uterul. polipi si fibroame. nu mai tin minte daca se vad sinechiile. imi pare ca eu m-am stressat cu asta si dedusesem ca nu se vad.
samira33 spune:
daniela,eu ii dau sotiorului Macca inainte de fiecare FIV.
sabinutzo,tocanita de ciuperci o fac foarte usor:curat ciupercile,le tai in bucati marisoare,sa se simta cand bagi in gura o bucata.
toc 2 cepe mari de tot la 1 kg de ciuperci si le arunc intr-o cratita antiaderenta,alaturi de 3-4 linguri cu ulei de masline,ciupercile,sare,piper,rosii cu ardei de la sticla si 2 cani de apa.
acopar cratita cu capacul din sticla etans,las sa fiarba la foc mic si n-o mai bag in seama pana scade cat vreau eu.
sing focul si adaug 2 legaturi de marar proaspat.
fac mamaliga de la Panzani...gati in 3 minute...fara cocoloase si tare gustoasa...s-o incercati...e de vis...faci mamaliga in 3 minute si nu ai surprize ca nu-ti iese si nu stai langa ea sa amesteci pana-ti vine rau.
chiftelutele de dovlecei:rad dovleceii pe razatoarea mica,rad si cartofi pe razatoarea mica-jumatate din cantitatea de dovlecei...storc bine totul...sare,piper,verdeata tocata,oua si omogenizez totul bine.
formez chitele si le prajesc in ulei.
dar iti recomand varianta budincutza-pe asta as face-o parca pt ca e mai putin indigesta decat prajeala:toate ingredientele de mai sus plus cascaval ras...omogenizate bine si la cuptor pana capata o culoare rumena frumoasa.
poti sa mananci si rece budinca asta.
5ab1na spune:
eu am facut sono hsg si stiu sigur ca mi-a fost aratat uterul.
un link http://www.fertilitydr.com/fertility-tests-hsg-hys.html
oricum...un polip se poate vedea si la eco. daca vrea doctorul sa vada.
principala diferenta dintre cele doua (grafia oridecare ar fi ea si histeroscopia) este ca la histeroscopie doctorul si poate interveni sa repare ceva.
aristica spune:
daniela unicorn 2/zi. dar poti sa iei si 4 (2 in 2 reprize, la masa, cu multa apa). Poti sa-i dai si sotului (al meu crede ca ia spermotrend). Maca ingroasa endometrul, deci nu cred ca vrei sa iei
samiruta pai nu erai tu azi mot-cocot movalina? unde-ai plecat asa despuiata? are dreptate samiroiul sa te puna sa stai in casa si sa te verifice.
Dap fetele, e clar, de mine nu mai stiti nimic de urmatorul fiv...pleaseee
...iar bombi nu cred ca s-a suparat, ca io n-o stiu suparacioasa.
...lara...hm, de ea nu stiu nimic, ca n-am recuperat tot din spate si nu prea o pot face acasa, c-a ajuns sotiorul meu dependent de forum (de unul cu bolizi, da' tot dependenta aia e)
...am vazut ca smaik a scris ceva - cred ca-i e teama cum imi e si mie, doar ca eu nu scriu despre asta...noooohhh, eu le bat la cap pe sami&ady
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
adrianaady spune:
Sabina eu te pot asigura ca nu intotdeauna se vad polipi la hsg. eu eram curata si frumoasa ca lacrima, am insistat sa fac histero si bine ca am facut, ca am descoperit o multitudine mare, mare de polipi
5ab1na spune:
te cred adriana.
si eu am facut eco+sono hsg la pk si nu mi-a vazut polipul. polip care s-a vazut la o biata eco la o doctorita no name. so...i totally agree. totally. numai ca ziceam si eu ce zice teoria