Pe cine si pentru ce votam?
Raspunsuri - Pagina 3
Deceneus spune:
Citat: |
citata eumada Deceneus ai inceput sa ma faci sa fiu de acord cu tine. |
Eu am avut impresia ca mereu ai fost de acord cu mine.
capcaunul spune:
Tu cu cine votezi, www.hotnews.ro/stiri-politic-11867751-victor-ponta-propun-robert-negoita-candidat-usl-primaria-sectorului-3.htm" target="_blank">cu Negoita sau cu Negoita?
Muso spune:
Am sa-i votez pe toti, asa, sa nu se supere.
Oricum ei sunt la putere de 22 de ani, se schimba la palat si parlament doar niste figuri si nume, in rest aceleasi apucaturi si metehne, asa ca la ce bun sa mai votam, eu de 22 de ani am tot votat si nimic nu s-a schimbat, in bine ma refer, ca in rau pe zi ce trece!
Asa ca nu mai astept nimic , vreo schimbare radicala, incerc sa supravietuiesc, sa-mi port de grija mie si familiei si sa fentez statul ca si el ma jupoaie zilnic prin toate mijloacele!
b.nica spune:
Foarte curios, a aparut DD la RTV si a spus ca unele partide si nu d'alea de 1%, au inceput sa preia din programul lor de guvernare.Chiar a enumerat unele din propunerile lor care au aparut recent cu tam-tam in discursurile unora dintre ele.
Mie mi se par interesante, nu stiu daca si fezabile, acele propuneri ale PP-DD cu scaderea TVA-ului(asta sunt convinsa ca se va simti in buzunar la tot poporul!), impozitarea pe cifra de afaceri si nu pe profit(ala care scade la limita la sfarsit de an, de impoziteaza statul mai nimica de se alege cu praful de pe toba!) si reducerea taxelor la 4.
Hei, economistii de pe DC, ce ziceti?
Deceneus spune:
Ce spune DD nu are relevanta. El vrea sa sugereze ca ideile lui sunt apreciate de toata clasa politica, deci sunt idei apreciate ca valoroase.
Eu nu as pune baza pe nici o promisiune economica.
Ati vazut cat a valorat promisiunea cu majorarea salarilor profesorilor. Au dat si o lege in acest sens ca sa fie credibili si dupa alegeri au anulat-o, exact cei care erau cei mai vocali sustinatori ai legii, Boc si E Andronescu.
PSD-ul inainte de fiecare alegere promitea si marea pensile, iar dupa alegeri tipareau bani si prin inflatie reduceau nivelul de trai anuland tot ce au dat si erodand chiar mai mult.
Si PSD-ul si PDL-ul au aceleasi obiective, sa polarizeze societatea, sa administreze totul de la Bucuresti, sa nu accepte autonomie locala, si sa nu restituie proprietatile fostilor proprietari ca sa poata adminstra ei vanzarea de terenuri si de resurse.
Nu s-au retrocedat imobilele nationalizate si inca nu s-a finalizat retrocedarea terenurilor si nici nu se discuta despre asta.
Nu se discuta nici despre descentralizare si ambele tabere urmaresc votul uninominal, pentru a-si consolida si croniciza pozitia la putere.
Parlamentarismul "le sta in gat" si la unii si la altii.
Partidele au fost transformate in SRL-uri si astfel candidatii onesti nu au acces la alegeri, penru ca ei nu sunt stabiliti democratic in partide, se stabilesc dupa contributia la finantarea partidelor.
Cel mai bine ar fi ca partidele sa fie fiantate de la buget proportional cu numarul mandatelor castigate, si sa fie interzisa sponsorizarea. Astfel s-ar castiga independenta fianciara a partidelor, dar nici asta nu este dorita de liderii partidelor actuale.
b.nica spune:
Deceneus, daca am rabdare si stau sa te urmaresc in postari mai ca-mi vine sa te cred PRM-ist convins.Ca numai pe astia nu i-ai criticat!Sau i-ai criticat si mi-a scapat, ups!
eumada spune:
Deceneus nici nu ia luat in calcul pe PRM-isti,sunt convinsa.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
Deceneus spune:
PRM-ul este aripa PSD-ista a extremismului si PNG-ul este varanta radicala a PDL-ismului. De ce si-au dat mana Vadim si Becali.
Ei sunt frati pentru ca partidele mama, PSD-ul si PDL-ul, sunt surori.
Nu exista divergente de opinii intre ei si partidele pe care le deservesc la nevoie, sunt doar critici la adresa liderilor lor.
PRM-ul critica pe Iliescu, dar acorda sprijin parlamentar, Gigi nici nu mai critica pe Basescu dupa ce a fost amenintat cu arestul.
b.nica spune:
Dupa ce il vazui pe "Bombonel" pe Realitatea, de m-a luat cu fiori, urmat de o emisiune la aceeasi televiziune despre protestele oamenilor din Vama Veche fata de HG 188/28.03 2012 privind exploatarea gazelor de sist, m-am hotarat brusc cu cine sigur nu voi vota si anume: PSD si PDL!
Astia parca au inceput o intrecere: cine scade mai mult in sondaje!
PDL-ul seamna f. mult ca acei kamikaze care nu mai tineau la viata lor si cadeau cu avioanele peste americani in numele imparatului.
Deceneus spune:
Indiferent pe cine votezi rezultatul este acelasi, asa ca nu trebuie sa-ti faci prea multe probleme de constiinta.