LMA Cristian,Alesia,Diana!!! Fluturasi 2011 (138)
Raspunsuri - Pagina 6
roxy_s spune:
madutza nu te supi, n-am vrut sa te supi dar serios acum, nu ar fi mai bun laptele de vaca decat cel parf? eu as crede ca da. de cand am citit chestia aia cu laptele praf parca nu stiu..... bine, stiu ca nu trebuie sa credem tot ce se scrie dar ....
dar nu te supi, da?
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
strumphitza spune:
cum apar eu cum se face liniste s-a incalzit si ati iesit la plimbare in parc ?
hai ca nu mai scriu nici eu mult ca nu stiu ce si plus ca am un dor de duca ceva nebun, in weekend a fost cam rece si inorat si a plouat si azi e soare si frumos si ma duc afara , poate ies pe la magazine sa ma uit sa imi gasesc ceva pentru ziua piscoatei
Cami scuze, iar se juca pe telefonul meu piscoata si te-a sunat ceva de speriat cu donsoara asta, vineri l-a sunat pe taica miu pe fix acasa si l-a trezit din somn, deodata aud alo si cand ma uit ea sunase acasa pe fix si i-am spus ca voia piscoata sa vada ce face tataie ieri dimi pe tine si azi dimi vad ca tot pe tine te iubeste si vrea sa vada ce faceti
Alina06 ce imi place de Luca, i se citeste pe fata ca e pus pe fapte mari iar burtica ta e asa frumoasaaaaaaaaaa vreau si eu inca unaaaaaa pe cand ai DPN?
Madutza spor la cheltuit banii, sa mai salvezi ceva sa pui la pusculita pentru biletele de Londra
Scrish cum e sotul ? dar Luca?
Yasmi hai nu da gata tot cardul, mai lasa si la altii ceva hai vino sa ne spui ce v-ati mai cumparat frumos, tu si domnisoara ta
Gata ma duc ca ma trage de izmene mandra, vrea la mine in brate ca se maraie de dinti plus cred ca ii e somn tare ca se freaca la ochi ...uff, cine a pus-o sa se trezeasca asa devreme ?
Va pup si o zi frumoasa
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota poze! pt ajutor cui le-a pus! mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
pai si eu ce fac acum cu atatea flori ? hai ca intr-o zi te invat cum sa faci si poate ne arati mai multe poze ca numa ne amagesti cu astea eu una vreau multeeeeeee...si cu tine si Maria, sotul nu ni-l arati ca il tii la secret sa nu-l fure careva.. dar tu si fetele macar
ma duc sa ne echipam de iesit afara la soareeeeeeee
ailed_dota spune:
Strumph, imi fac un book profesionist poate ma lansez in moda... acu , la batranetze!
AllyLaur spune:
Buna ziua!!!
Nu este corect fetelor , pai eu am zis sa fiu buna cu voi si sa va trimit la fiecare cate 1 grad de caldura in plus ca la voi era ger si urat si uite ce am patit...au fugit multele grade de la mine catre voi si au ramas putine si a venit o ploaie urata si mohorata de ne tine in casa. Hai, va rog dati-mi vremea inapoi pana nu ma supar rau de tot pe voi .
Fug sa vad printesa de Dodo de mami frumoasa Delia!
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s madutza nu te supi, n-am vrut sa te supi dar serios acum, nu ar fi mai bun laptele de vaca decat cel parf? eu as crede ca da. de cand am citit chestia aia cu laptele praf parca nu stiu..... bine, stiu ca nu trebuie sa credem tot ce se scrie dar .... dar nu te supi, da? Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
eu consider ca sunt la egalitate lapte de vaca si cel praf..adica s-au scris multe despre lp dar si laptele de vaca e totusi ideal pentru vitei nu pentru copilasi. Pentru copilasi e ideal doar laptele de la mama.
madutza_bra spune:
ally, eu una nu dau nici un grad inapoi acum le tin pe toate pentru mine. poate la vara cand m-oi satura de canicula sa dau din grade. stai sa vezi ca vin si la noi ploi, si parca vad ca vin exact dupa ce spal eu geamurile
strumph, plimbare placuta Sper sa gasesti azi ceva de imbracat.
acum fugim si noi, ca ne apuca prfanzul pe drumuri...
pupici fetele