LMA Cristian,Alesia,Diana!!! Fluturasi 2011 (138)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Delia multumesc frumos de raspuns!

Inca nu m-am decis si nici nu am avut timp sa mai caut pe net caci am si sotul bolnav,este acasa..cu febra cu tuse,David trage de mine pe alta parte si este tare marait caci nu reuseste un dintoc sa sparga,ce sa mai,am avut o zi de cosmar!!!

Imi este teama sa nu i-a si baiatul viroza,caci doctora de familie i-a zis sotului ca are viroza..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MaryM85

stiti vreun homeopat pt rosu in gat!

cand eram insarcinata am luat Homeogene 9 (facut de acelasi producator ca Oscilococcinum- Laboratoarele Boiron). Este pentru dureri in gat, laringite, raguseli. Printre altele, contine si Pulsatilla de care spune Ailed.
Pe prospect nu scrie de la ce varsta se poate administra. Scrie doar ca la copii sub 6 ani, pastilele se dau sfaramate si dizolvate in apa.

Multa sanatate

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Pfiuu, ce era sa uit....

La multi ani Diana!

Sa cresti mare si sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

...bre, da ce e cu linistea asta aicilea??? v-a ajuns caldura si stati cu burta la umbra si o cola sub nas?

ia sa strigam noi catalogul si cine nu zice prezent stergem de pe lista, data viitoare nu mai strigam deloc

madutza , spor la treburi maine si cate zile ti-ai propus, sper sa nu te ploaie dupa ce lustruiesti geamurile

Yasmi , absent nemotivat, sa vii cu scutirea-n dinti, ne-am inteles?

Ioana16, vazut poze cu gogo , treci si ne zi ceva de voi, sper ca sunteti bine

Persi cum mai esti, a trecut raceala si tot? ai intrat in terenul de lupta cu picii??

Lidia, sper ca v-ati sarbatorit si azi frumos

Pisuc inca odata felicitari pentru fetita

alina06, iar home alone si te lasa bateria la laptop ?

Irinuca, te faci ca nu vezi ? te-am rugat sa ne mai arati poze cu Daria , da?

Mary, da de ce nu ti-a placut in parc? e umbra mai deasa la tine in curte si buruienile mai multe ? sau cum ca nu am priceput ? vrei la Londra in parc nu ?

ailed, nu pot ca sa spui ce si cum e cu rochia, o tin la secret mai asteapta oleak si o sa vezi in poze nimic complicat, nimic alambicat, nimic fistichiu, ceva simplu care sa mai ascunda suncile dar care mi-a ruinat bujetu`

bluenight, cum e cu testu? esti sau nu a 4 graviduta de aici ?

ally cate kile ai slabit de cand tot alergi dupa Duracell?

scrish cum stati cu stocu` de aspirina?

Somleac, ce ai mai plantat in gradinita ? ceva leustean, floricele???

Monas, da tu nu ne mai iubesti deloc deloc? hai sa ne mai spui de voi

Alehiam, cum stai cu munca? vad ca timp de poze ai da sa ne spui si noua 2 cuvinteel acolo, nema... am admirat dintoasa mica, e o strengarita dulce

IOny, tu deja ai penalizare, nu stiu pe unde scoti camesa

alexino da ce faci mai mami mai!!?? ne lasi cu ochii`n soare asa? hai la raport si fara poze nu te primesc

cami, azi nimic raport ? ia zi-ne ce mai faceti ?

Yvyana sper sa aveti nopti mai calme si cu mai mult somn

Roxy, te faci ca nu vezi nu ? hai hai, treci incoa sa te urechesc

Spiridusha, absent pana vii sa te motivezi, scutire nu primesti, poate la vara cand o sa stai numa la plaja

Dyadya, la multi ani flacaului si sa creasca mare sanatos!!! Cristian sa fii cuminte si sa asculti de parinti

Hai ca iar mi-a expirat timpul, e tarziu, ma duc si eu sa strang perna-n brate ca barbatu` nu am cum, sa nu-l tentez, ca el tine post!!! si nu vreau sa ii stric postul , nu ?

Noapte buna si sper sa am ce citi maine dimineata ca daca nu, taiem de pe lista, ne-am intels, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Strumpitz, sa porti sanatoasa rochita! Ma bucur ca pana la urma ai gasit ceva pe gustul tau si abia astept sa te vad imbracata cu ea. Sophiei ce i-ai luat? Eu zic prezent la strigarea catalogului,asta pentru a nu primii penalizari, ok? Si referitor la intrebare, am tot 49-50 kg si ma bucur, cu Duracell doar ma tonific . Noapte buna si tie!

Somn usor mamici si pitici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

buna dimi!
iar sunt prima care servesc cafeaua..haideti cine doreste cu ce pofteste

piticot a dormit bine ,insa pe mine cred ca mapaste o viroza....am gatul uscat rau si o nara infundata

Mary eu vazusem mesajul tau ,dar nu am stiut ce sa iti zic....stiam de pastilele de care a scris Irina dar m-am gandit ca-i prea mica fata....insa acum mi-a venit in minte spray ul tantum verde...e ff eficient...
sper ca sunteti mai bine

Ailed ,acum ce sa zic...nu depinde de mine....anna vi-l fura....v-am zis ca e tupeista si se duce la bebeii si-ii abordeaza..
iar pe david al simonei nu-l mai iau in calcul ,acum cel putin, v-am zis ca s-a schimbat ff mult..e asa inalt

A, Mary mie imi place mai mult in parc decat in curte....mai fac si eu miscare ,mai vb cu o mammica....dar decand merge si mi mi se pare mai obositor..ieri m-a frecat dar bine ca am avut hanul la mine....
cand am ajuns am dat-o jos intr-o parcare mai mare ..am zis hai ca au loc de mers in voie,ca se intalnise cu un baietel. dar ce a stat in perimetrul ala..nooo, fimea a calarint niste borduri spre disperarea mea. apoi a traversat si a intrat pe o alee neasfaltata...abia am convins-o sa iasa de acolo....apoi se ducea numai in partatul acela unde erau plantati copacei ....dadea cu piciorul la frunze,ridica praf si era cat pe ce sa adune si-un chistoc.....noroc ca o tineam in ham si o tot ridicam in sus

Mada spor la curatenie!!!!..eu nici nu mai zic....de prin iarna ii tot zic la al meu sa imi aduca o scara mica de la maicasa ,sa ma urc si euu la perdele si cica uita....

Mergi la inceput

he he si azi avem tort in meniu......

LA MULTI ANI CRISTIAN ANDREI DE DYA!!!!!!!
LA MULTI ANI ALESIA MARIA DE ANAMIRA!!!!!! sa aveti o viata fromoasa si plina de noroc pui dragi!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Deea, neatza, mersic de cafea!mama, deci daca se intalnesc junioarele noastre facem o firma de demolari impreunacu mari realizari, ca parca povestesti de Andra cand spui de Anna ta!
somleac, scuze am uitat sa-i zic si Dariei tale de ziua numelui,si m-am gandit pe cine mai stiu Daria
yasmy, tu nika, nika?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

he he si azi avem tort in meniu......

LA MULTI ANI CRISTIAN ANDREI DE DYA!!!!!!!
LA MULTI ANI ALESIA MARIA DE ANAMIRA!!!!!! sa aveti o viata fromoasa si plina de noroc pui dragi!!!!!!

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

si de la noi

Mergi la inceput

pai nu ziceai ca veniti in tara.....le dam drumul pe iarba din moghioros sa-i alege pe rares si arsenie

da mai si eu am uitat de Daria....Daria

Mergi la inceput