LMA Cristian,Alesia,Diana!!! Fluturasi 2011 (138)
Raspunsuri - Pagina 16
madutza_bra spune:
Neata!
Servesc o cafelutza cu voi, deea , si apoi fug la treaba!
Si fi-mea e atrasa de borduri..de scari si de cules toate frunzele de pe jos Daca nu ii dau cate o jucarie in fiecare manuta culege toate alea de pe jos. In schimb nu prea socializeaza cu alti copilasi de varsta ei, nu da nici macar un zambet, e serioasa rau de tot ca si cum..eu am treaba aici..nu pot sa stau la discutii Nu mai zic cate tone de coji de seminte sunt in parc langa bancute
Plus ca a devenit si f rusinoasa, pe educatoarele lui Cristi le stie si mergea la ele, acum se rusineaza si se ascunde dupa picioarele mele
delia, felicitari pentru kg date jos. Dar tu de ce vrei sa slabesti..nu zicei ca ai doar 800 gr in plus? apa mai bei?
yasmi, esti ocupata cu gradina si nu ai timp de noi? Ai mai plantat ceva?
strumph, n-am retinut cand faci petrecerea piscoatei..chiar de ziua ei, sau in week-end-ul dinainte?
La multi ani, Cristian Andrei!!!
dya, sa-ti traiasca baiatul! Sa va aduca numai bucurii!!!
La multi ani Alesia Maria, de anamira!!!
bb_yasmi spune:
buna dimi si de la noi!!
delia, strumf, mada multumesc pt strigare!!
la multi ani tuturor sarbatoritilor!!
noutati despre noi: am descoperit in gurita lui L 2 canini habar nu am cand au iesit......juniorul nu a dat nimic de banuit: a fost tot timpul vesel, nu a fost marait, pofta de mancare a avut maxima ca si pana acum....somn tot asa cam 5 ore/zi in 2 reprize.....sunt tareee mandra de barbatelul meu
viss spune:
-buna dimineata!
- nu am avut timp s acitesc cele 16 pagini-asa ca scriu repede cate ceva, si recuperez din urma apoi
- noi am avut nopti ciudate- in sensul ca pana la 1 an, sergiu si sonia au avut cate 2 dinti fiecare- cu 1 sapt inainte i-au mai iesit lu sergiu 1 dintisor,si in astea 2 sapt dupa ziua lui inca 3 susu- asa ca acum avem 4 sus sparti- cu febnrilitate intr-o seara, cu maraieli, scaune mai moi..ii iese si soniei ca are niste bale..dar pana ii iese ei, vine craciunul viitor, sau tot asa o sa-i iasa 4 deodata. asa ca am dormit cand cu unul in pat, cand cu altul, cand la jumatea noptii il duceam pe unul la loc ijn patut, il luam pe celalalt, sau alteori am dormit si cu amandoi- ii puneam in pat la noi, dupa incercam sa-i adormim prin diverse metode..
- eu m-am intors de la munte infundata, cu muci- a luat si soniuta, nus tranuta, nu-i curg, dar respira ca un tractor, sau un trabantpunem apa de mare,ser, aspiram, am pus si pivalone, am dat si niste homeopate..am mai dat si niste nurofen cand a facut subfebrilitati, dar cred ca sunt de la dinti,,tot infundata e..au iesit niste muci mai grosi si mai galbeni, acum s-au mai clarificat, sunt aposi..poate sunt pe duca
-am avut netul bulit. nu mergea. am sunat si la ei, ieri treb sa-mi vina acasa.n-au venit. dar am descoperit problema- au tras astia de cablul cu fibra optica, treb sa-l suspendam,dar nu ne ajunge firul
viss spune:
-am iesit in parc zilnic- a inceput sa mi se contureze abdomenul- ca se lasase- de la iarna, de la mancarica..sonia a facut primii pasi de ziua ei, de atunci a inceput sa mearga intre noi, de la unul la altul, si mai ales cu hamul, dupa care e disperata- si-l pune singra pe dupa gat, si urla dc i-l scot. asa ca o plimb, in casa, in parc. sergiu sta pe langa n balansoar si sonia ma alearga prin iarba, prin restul de zapada, de la un leagan la altul..binenteles ca si sergiu o mai ia spre noi in 4 labe- dar in locul de joaca e cauciuc pe jos, asa ca..sunt numai in alergatura dupa 2 furnici acolo, unele mamici ma privesc incantate, unele strambandu-se.asta e, nu pot sta doar pe langa unul, asa ca, sergiu moemntan e mai parasit- dar sunt cu ochii pe el. au inceput sa-l adopte mamicile, il mai dau in leagan, il mai ridica..vreau s amerg cu el si la kinetoterapeut, ca tine laba piciorului indreptata spre lateral, nu inainte..poate sapt asta, om vedea.
madutza_bra spune:
viss, nu inteleg...de ce sa se strambe mamicile cand te vad ca alergi de la unul la altul ? ce nu le convine?
ailed_dota spune:
Mada, de fapt nu prea mai aveam nik de dat jos ca dupa 2 saptamani fara zahar dadusem 1, 5 kg jos, dar saptamana trecuta ziua andrei, undemi-am facut de cap cu dulce, pe urma joi vineri(am mancat seara placinta calda din reteta de la catank) sambata(la gratar) am mancat ca disperata si duminica dimineatza aveam totul pus la loc cu plus inca si m-am ambitionat.... am zis pai nu pot eu sa tin 5 zile de regim... oricum barbatul meu zilele astea e ff ocupat cand vine acasa tarziu nu ma mai bate la cap sa pap cu el( la 9-10) asa ca am reusit azi aveam -3 adica 59,5
viss cred ca ma duc sa iau si eu ham
yasmy, pupam coltosul si mamica lui
bb_yasmi spune:
copilasilor vostri le "trosnesc" oscioarele???
si inca ceva...eu am observat ca L calca cu piciorusele putin inspre interior (nu intr-o parte ci cu toata talpa cu varful orientat inspre inetrior!) ar trebui sa ma ingrijorez?
mada, delia poooooooooooop
strumphitza spune:
Buna dimineata !!!
Abia astept sa se schimbe ora duminica, sa se trezeasca si fiica mea la 8 nu la 7 ca acum, sau mai devreme de 7 asa bine dormeam si o aud de dincolo...hmmm mmm mam maaama chiauna de cap m-am ridicat sa ma duc la ea ca deja o spunea apasat
Azi am programat un depilat, un jumulit intreg de peste tot si precum nu m-am mai facut cu ceara de cand am ramas gravi , numai cu aparatul sau lama valeu... ce ma asteapta sper sa fie ok si sa nu am probleme pe nicaieri, mai ales la zona epiziotomiei
Mada spor la treaba si iar ai incurcat borcanele, Cristian de dyadya implineste azi anisorul , nu spiridushaspiridusha deja i-a luat motul, ai uitat ca i-a ramas gaura si l-a tuns noi pe 1 aprilie duminica o sa o sarbatorim, pentru ca 2 e intr-o luni si toata lumea e la munca atunci la inceput de saptamana Nu as putea spune ca o sarbatorim in adevaratul sens al cuvantului, mergem la restaurant, o sa cumparam tort si o sa primeasca piscoata cadouri si cam atat, ne simtim bine ... dar nu stiu cat de bine o sa se simta socrul ca miercurea viitoare pe 28 martie il duce pe ultimul drum pe taica su si duminica vine la Londra sa o serbeze pe nepoata... deci cam asta-i planul, sper sa nu intervina iar ceva ca si asa funeraliile astea ne-au dat peste cap
Ally ma bucur ca ai spus prezent la catalog asa rapid, mai astept si restul listei esti slaba mami, te-ai apucat si de alergat cum o faceai anul trecut sau iti ajunge cat te alearga duracell ?
Yasmi felicitari dintosului asa copii fara dureri si nemofturosi la papa si somn sa tot ai, sa vinzi reteta la toata lumea cum se fac copiii astia
Ma duc si eu sa imi termin cafeluta si apoi sa ma apuc de ceva treburi in casa pana plec la epilat mai pe la pranz. Sa apuc sa ii fac supita piscoatei si sa pun la spalat vreo 2 masini, plus ceva ordine prin living ca sunt peste tot numai jucarii
Va pup , o zi frumoasa si mai trec eu pe aici intr-o pauza de curatenie