LMA Cristian,Alesia,Diana!!! Fluturasi 2011 (138)
Raspunsuri - Pagina 14
Deea99 spune:
hop si eu....
slaba pe aici...am crezut ca numai la mine a fost defectinunea ca asa m-am enervat dimineatza.....la 7.15 ramasesem singura A dormea si eu zic sa beau cafeaua cu voi....dar nu functiona serverul....
acum as zice tot raul spre bine....am pus poze noi cu anna-nazdravana facute de asera..a fost haioasa rau s-a tavalic cu un urs mai bine de juma de ora si tipa si -l certa..pe final mi-a trecut prin cap s-o pozez ca de filmat nu mai face ceva haios....
a, si am vazut iarsi toate albumele ....si cum fasolea mea cu ciolan fierbea incet am si comentat pozicile
Diana ,te-am felicitat pe picasa ,dar acum daca pot si aici iti mai zic o data ca nu strica....
LA MULTI ANI ,PRINTESA MICA !!!!! SA AI PARTE DE MULT NOROC SI SANATATE !!!!!IAR PE MAMI O FELCIT PT SAMBUREL!!!!!
merg sa citesc din urma
Deea99 spune:
oai, ce am citit....ce frumos Pisuc mami de fetitza!!!! sa ai o sarcina usoara draga mami!!!....eu chiar te vedeam mama de fetitza ca pari asa blanda....si petru e cuminte (cel putin in poze ) ca o fetitza
Mada ceti veni cand intra in concediu..pai nu stii de la Petru ca mai avea putin si nastea la spital...poate Pisuc sa stea fara sa fie bagata asa in priza
Simo....Si nu ai vazut-o pe anna in actiune...daca Dodo nu se repatriaza cat de curand cred ca ramane fara el....azi daca nu l-a bombanit si a tras de David al lui Anet de saracul fugea de ea
Alyy poti sa te lauzi cu soarele tau...si la noi a fost asa frumos...insa a adiat azi si vantul..cel putin la mine la periferie..iar asta ma cam dispera ca nu stiu cum ssa imbrac fata....
Picky sanatate laa fete...voi cred ca sunteti asa sensibile datoruita umiditatii din belgia..mai am o prietena si tot asa se plange cu copii decand s-a mutat
Ailed azi am deschis messul..ha ha uitasem parola....de astea de baba screlozata...ms ..am notat vopseaua....si da as vrea mai deschis ca anna mi-a facut si peri albi..glumesc
ailed_dota spune:
Deaa,, cum sa mi-l iei pe ginerele meu!
Pai mai ai doi David si Mati, las-o sa alaeag dintre ei
MaryM85 spune:
Buna fetelor!Felicitari pisuc pt fetita!
stiti vreun homeopat pt rosu in gat!
mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)
madutza_bra spune:
Hello!
azi am dus-o pe cata la mama, acum suntem doar cu cristi..parca ma apasa ceva pe piept ma simt tare aiurea ca unul e acasa si unul plecat...daca erau amadoi plecati nu ma simteam asa
am luat de la mama niste bulbi de flori..si mi-am luat asa multi ca nu am unde sa-i pun
Zilele urmatoare sunt la curatenie, asa ca va rog sa-mi tineti pumnii sa termin totul repede..parca e totul vraiste in casa. Sper sa fiu prezenta si pe forum
Va pup, poate ne "auzim" mai tarziu
strumphitza spune:
Buna seara
Am ajuns si noi acasa de vreo juma de ora, ma doare capu` m-a obosit rau plimbarea de azi, mai bine spus ameteala de pe Oxford street, turisti multiiii , galagiosi si magazine si strazi pline si e doar marti a fost o zi frumoasa, soare , caldut, numa bun de shopping.. si cheltuit bani cam pe toti i-am cheltuit, off of ... de acum stau si ma uit pana la urmatorul salariu mai am ceva lire dar sunt cam numarate, calculate si super socotite, ca sa am pentru ce mi-am propus sa fac zilele ce vin si asa ma enervez cand vad cum pleaca de repede banii din buzunar ca imi vine sa ma duc sa trag un bilet castigator la loz in plic Mi-am gasit rochie i-am luat piscoatei cateva hainute, desi am promis ca nu mai ii cumpar nimic dar nu m-am putut abtine si nu i-am gasit pantofiori pentru rochita ce o va purta de ziua ei, nu aveau marimea ei in magazin, o sa dau comanda online ca sa fie treaba sigura am mai luat cateva chestii si chestiute pentru Paste, decoratiuni si alte cele si gata banii off... unde n-oi castiga eu la loto potul cel mare ? dar mai intai trebuie sa si joc, ca sa castig nu ?
Ma duc sa pun la cuptor cina pentru domnu sot, abia acum a plecat de la birou
Seara buna si ne auzim mai tarziu sper
madutza_bra spune:
La multi ani Diana Emilia!!!
Lidia, sa-ti traisca fetita, sa creasca mare frumoasa si sanatoasa!!!
strumph, imi pare bine ca ti-ai gasit rochita, sa o porti sanatoasa!
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MaryM85 Buna fetelor!Felicitari pisuc pt fetita! Noi am fost azi in parc dar nu imi place, ori nu sunt eu obisnuita sa merg in parc, sunt invatata doar sa ies in curte, dar am fost la un mic shoping si apoi in parc, tragea Anda de toate tufele de pe acolo. .nu mi-a raspuns nimeni stiti vreun homeopat pt rosu in gat!mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011) |
eu i-am dat pulsatilla care cica e pt iritatii ale cailor respiratorii, deci cred ca se incadreaza