LMA Cristian,Alesia,Diana!!! Fluturasi 2011 (138)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

nb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

asa si de fier, am avut si tefal si phillips dar acum am un bosh si sunt ff incantata: ideea e ca tb sa aiba 2200 wati sa aiba abur peste 150 bari parca... ia-l puternic... eu poftesc la o statie de calcathttp://www.tefal.co.uk/All+Products/Linen+Care/Steam+Generators/Products/Pro+Express+Plus+-+GV8430/Pro+Express+Plus+-+GV8430.htm

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

delia, cum se foloseste chestia aia?

am fugit si eu la somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Noapte buna si de la noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua!!!
La noi este iarasi foarte cald si un soare de toata frumusetea!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

asa si de fier, am avut si tefal si phillips dar acum am un bosh si sunt ff incantata: ideea e ca tb sa aiba 2200 wati sa aiba abur peste 150 bari parca... ia-l puternic... eu poftesc la o statie de calcathttp://www.tefal.co.uk/All+Products/Linen+Care/Steam+Generators/Products/Pro+Express+Plus+-+GV8430/Pro+Express+Plus+-+GV8430.htm

delia, cum se foloseste chestia aia?

am fugit si eu la somn

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

pai e ca un fier normal care calca, doar ca rezervorul de apa e mare 1,8 l (e chestia aiaalbastra pe care sta)si face presiune si vine la fier si presiunea e mai mare, se calca ff repede singurul dezavantaj e ca tb sa astepti 2 min sa-si faca aburul, am o prietena care are si e ff multumita, scuze pt intarziere , dimi nu ma lasa sa intru pe forum, nu accesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

'Neata, mamici!

Deja e pranzul si n-a dat nimeni cafea
Uite ca o dau eu!!!
Poftiti la cafea, caffe latte, latte macchiato, cappuccino, ciocolata calda, nesquik (pentru Ally )!

Pitica doarme in sfarsit si eu hop pe forum!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Buna ziua!!!
La noi este iarasi foarte cald si un soare de toata frumusetea!!!

Eduard Andrei 02.04.2011

si la noi!
am fost la banca, la cizmar si la dermatolog si acum am pus-o la somn sa fac si eu curat.....
deja am dat jos 2 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

'Neata, mamici!

Deja e pranzul si n-a dat nimeni cafea
Uite ca o dau eu!!!
Poftiti la cafea, caffe latte, latte macchiato, cappuccino, ciocolata calda, nesquik (pentru Ally )!

Pitica doarme in sfarsit si eu hop pe forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hellooooo

vai ce zi frumoasa plina de vesti minunate!!!!!

pisuc the am felicitat si pe Facebook the felicit si aici!!!! e grozav ca o sa aveti pereche, si ca petru o sa aiba o surioara, ma bucur tare tare mult!!

lidia felicitari pentru bebe2!!!!!!!!!! sa ai o sarcina usoara usoara si multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Ailed

Ti-am admirat bucatele pe picasa ; sper sa fac si eu tot ce mi-am propus pentru ziua picei, ce eu am planuri mari, numai sa ma lase

Cu dieta eu am ramas tot pe -4kg, dar nici n-am mai tinut regim, nici n-am mancat ca sparta, ma bucur ca m-am mentinut ca am papat si dulce si paine ; trebuie sa gasesc alta dieta ca mie mereu parca nu-mi mai vine sa revin la dieta precedenta, parca mi-e sila de alimentele alea, trebuie sa fac o schimbare

Mergi la inceput