LMA Cristian,Alesia,Diana!!! Fluturasi 2011 (138)
Raspunsuri - Pagina 12
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota asa si de fier, am avut si tefal si phillips dar acum am un bosh si sunt ff incantata: ideea e ca tb sa aiba 2200 wati sa aiba abur peste 150 bari parca... ia-l puternic... eu poftesc la o statie de calcathttp://www.tefal.co.uk/All+Products/Linen+Care/Steam+Generators/Products/Pro+Express+Plus+-+GV8430/Pro+Express+Plus+-+GV8430.htm mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
delia, cum se foloseste chestia aia?
am fugit si eu la somn
ailed_dota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
delia, cum se foloseste chestia aia? am fugit si eu la somn Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
pai e ca un fier normal care calca, doar ca rezervorul de apa e mare 1,8 l (e chestia aiaalbastra pe care sta)si face presiune si vine la fier si presiunea e mai mare, se calca ff repede singurul dezavantaj e ca tb sa astepti 2 min sa-si faca aburul, am o prietena care are si e ff multumita, scuze pt intarziere , dimi nu ma lasa sa intru pe forum, nu accesa
yvyana spune:
'Neata, mamici!
Deja e pranzul si n-a dat nimeni cafea
Uite ca o dau eu!!!
Poftiti la cafea, caffe latte, latte macchiato, cappuccino, ciocolata calda, nesquik (pentru Ally )!
Pitica doarme in sfarsit si eu hop pe forum!
ailed_dota spune:
citat din mesajul lui AllyLaur Buna ziua!!! La noi este iarasi foarte cald si un soare de toata frumusetea!!! Eduard Andrei 02.04.2011 |
si la noi!
am fost la banca, la cizmar si la dermatolog si acum am pus-o la somn sa fac si eu curat.....
deja am dat jos 2 kg
ailed_dota spune:
citat din mesajul lui yvyana 'Neata, mamici! Deja e pranzul si n-a dat nimeni cafea Uite ca o dau eu!!! Poftiti la cafea, caffe latte, latte macchiato, cappuccino, ciocolata calda, nesquik (pentru Ally )! Pitica doarme in sfarsit si eu hop pe forum! |
scrish spune:
hellooooo
vai ce zi frumoasa plina de vesti minunate!!!!!
pisuc the am felicitat si pe Facebook the felicit si aici!!!! e grozav ca o sa aveti pereche, si ca petru o sa aiba o surioara, ma bucur tare tare mult!!
lidia felicitari pentru bebe2!!!!!!!!!! sa ai o sarcina usoara usoara si multa sanatate!!!
yvyana spune:
Ailed
Ti-am admirat bucatele pe picasa ; sper sa fac si eu tot ce mi-am propus pentru ziua picei, ce eu am planuri mari, numai sa ma lase
Cu dieta eu am ramas tot pe -4kg, dar nici n-am mai tinut regim, nici n-am mancat ca sparta, ma bucur ca m-am mentinut ca am papat si dulce si paine ; trebuie sa gasesc alta dieta ca mie mereu parca nu-mi mai vine sa revin la dieta precedenta, parca mi-e sila de alimentele alea, trebuie sa fac o schimbare