LMA Cristian,Alesia,Diana!!! Fluturasi 2011 (138)
Raspunsuri - Pagina 10
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lparpala Buna seara, fetele! La multi ani, fluturasilor care au mai implinit 1 anisor! Multi inainte sanatosi si fericiti! Am scapat si noi de stresul cu petrecerea Dianei. Am pus pe Picasa cateva poze de la party. Pustoaica noastra s-a lasat foarte greu convinsa sa aleaga ceva, si nu din tava ci de pe jos, dupa ce doi baietei ii dot aduceau in atentie diferite obiecte. Pana la urma se pare ca vom avea multe creatoare de moda printre fluturase . la si Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) Cine?Cu cine?Ce? Diana cea grabita Poze |
nu am apucat sa vad toate pozele, primele 2 mi-au fost de ajuns sa imi taie rasuflarea
felicitari pentru bb2!!!!!! sa fie intr-un ceas bun si sa ma bucur tare ca stiu ca va doreati si o fratioara pentru Diana!!!!!!
ma duc sa vad restul pozelorrrrrrrrr
Edit: olalalaaa da` burtica ta e destul de maricica si tu nu ai suflat o vorba pana acum ? trebuie sa iau eu masuri acuma
ma intorc la poze
AllyLaur spune:
Iparpala, am vazut acolo un test de sarcina pozitiv si m-am bucurat enorm!!! Felicitari mami si sarcina usoara!!!!
strumphitza spune:
Lidia sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos cate saptamani ai ? pe cand nasti ??? Diana a fost o scumpa si o ghidusa , cum e ea mereu stie fata ce vrea, e hotarata!! Maine bem sampanie? ne-ai mai pastrat si nou un pic , asa-i ?
Uhh ohh.... inca nu-mi revin din soc simteam eu ca mai e o burtica pe aici care sta ascunsa dar numai nu zicea care-i, acum am aflat , cam tarziu ca burtica-i mare , ori voiai sa ne faci cadou vestea de ziua Dianei ?
Ma duc sa mai trag inca odata un ochi la poze si la restul care ati mai pus ca azi nu am stat acasa si cred ca-s in urma cu stirile
lparpala spune:
Multumesc, fetele, pentru urari!
Strumph, stiu ca e burta mare dar nu de la bebe . Eram balonata. Bebe are 6 saptamani si un pic. Eco din poza este facuta vineri. Asa ca... nu v-am lasat chiar asa mult sa asteptati
la si
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze
strumphitza spune:
Buna seara
ca nu am apucat sa si salut, ca mi-a picat fata cand am vazut pozele Lidiei si abia acum mi-am revenit
Nu prea ati povestit azi, toate sunteti ocupate cu plimbarile vad, si noi la fel am fost prin cartier pe la magazine, nu am gasit nimic maine ma duc in centru pe Oxford street, acolo trebuie sa gasesc nu ? acum pe seara am fost si mi-am facut manichiura si pedichiura , la verisoara fetei care vine la curatenie, nu stiu de ce ii spun fata ca e de-o seama cu mine dar nu stiu cum sa ii spun altfel si sunt si eu o duamna acum ca dupa ziua de ieri cu plantatul florilor , erau vai de capul lor saracele mele unghii, acum sunt belle si lucioase, nu mai spun de pedichiura, talpa fina ca fundul bebelusului e super, ca nu mai apucasem sa merg sa ma rasfat de mult miercuri ma duc si ma epilez total, nu mai stau eu sa ma fac cu aparatul, Diana sta babysitter si eu ma jumulesc, adica verisoara ei efectueaza operatiunea abi astept, o sa ma simt si mai usoara si mai sexy nu ? chit ca barbatu-i in post si nu vede nika, macar asa pentru sufletul meu nu ?
Pentru maine s-au anuntat vreo 18 grade , uraaaaaa .... o sa ne distram de minune , abia astept, sper sa imi si gasesc ceva ca daca nu imi dau demisia
Piscoata mea doarmeeee de pe la 5 si deja se face tarziu, sper sa se trezeasca in curand , ca de nu imi face scandal dupa baita cand o pun la nani pentru noapte
Roxy da tu nu stii ca ai interzis sa pui poze cu silueta ta? ce e asta ? uhm ? nu vreo vreo 2 kile si de la mine ?????? te rogggggg??!!! hai ca ai nevoie mami, ca prea slaba esti Anastasia e o dulceata, imi place tare cum isi scoate dintocii la inaintare
Ally afost soare pana la urma? ai iesit afara ? Duracell a tau e hotarat nu asa, nu te joci... e berbec, se vede de pe acum e precoce, vorbeste ? voi vorbiti si italiana sau numai romana?
Simona mi-e dor de tine si sper ca o sa mai treci pe la noi mai des
lalely, ce a crescut flacaul si ce mami mandra esti tu te intorci la munca pe cand face piscoata mea un an, am retinut pregatita ?
salo_sama cum e Petra ? sper ca nu sunteti racite amandoua
Irinuca La multi ani pentru Daria si sa creasca mare sanatoasa pozici cu voi cand ne mai arati ?
Ma duc sa incerc sa trezesc piscotul, sper sa nu faca scandal, nu prea mare
MaryM85 spune:
Felicitari Lidia! SA AI O SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!!!
mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)
ailed_dota spune:
2 vesti bune:Felicitari lparpala!
Si cuscra!, ce frumos i-ai zis Arti
Strumph, te invidiez!Vreau si eu o Diana de asta
pisucmic spune:
Dragele mele
v-am prmis ca azi dupa eco intru sa va dau vestea: e FETITAAAAA!!!
Nici nu-mi vine sa cred ca voi avea pereche, nu ma gandeam neaparat sa fie asa, dar ma bucur tare mult. E mai micuta decat era Petru la varsta asta, mai gracila dar tare dulce, cu o manuta statea la gurita, initial asezata picior peste picior...
Scrish, ce veste poveste... Sanatate multa sotului tau, Luca sa nu ia, nici tu, si apoi veti avea o petrecere minunata!
Lidia, felicitari pentru bebe2, sa ai o sarcina usoara si sa fii sanatoasa, si abia asteptam sa vedem ce e si la tine!
Irinuca, la multi ani Dariei, de dimineata ma gandesc sa va scriu - sa aiba o viata minunata!!!
Pupaturi multe
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
AllyLaur spune:
Strumpitz, sa iti fie de bine rasfatul de mani-pedi . Hai ca daca te mai si epilezi total ai sa-ti ispitesti sotul si mai si ...il cam compatimesc cu postul asta.Look nou, mani-pedi,epilat .Glumesc!!! Duracell nu ne serveste prea multe cuvinte ci doar: mama, tata, apa ,DA si NU , da (da-mi).Cam atat se regaseste acum in vocabularul lui plus foarteeeee multe in limba lui a la gangureasca dar, are tot timpul sa investe sa vorbeasca. Noi in casa vorbim numai si numai romaneste si iti dai seama ca nu vorbim special pentru el in italiana cand mititelul poate abia intelege limba noastra. Multi pupici foarte speciali de la Duracell pentru Sophia cea mi-nu-na-ta !!!