Scolari de Iulie - August 2004 * (94)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

s-ar putea sa am dar nu le vazui deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Nicole felicitari! asta da veste! Ce spune Andreea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nicole, cat de mult ma bucur !!! Nu cumva sa nu ne tii la curent !!!
Ce veste minunata !!! Sa ai o sarcina usoara in continuare pana la termen si o bebica de nota 10
Cred si eu ca Andreea e incantata si curioasa !
Mai zi-ne de relatie, ca sa nu ma simt singura :-)

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai, Rain, nu mai face nimeni bb pentru ca sunt multe dintre noi care deja il avem pe al doilea! felicitari, ma bucur foarte mult pentru tine, stiu ca iti doreai foarte mult! Sarcina usoara si bebica sanatos iti doresc!

La multi ani Roxana!!!
La multi ani Pako!!!

Eu tot weekendul asta am trebaluit prin gradina - si pentru ca urasc sa port manusi (imi place sa simt pamantul pe maini) - am acum niste unghii si niste degete de zici ca toata viata mea am tras la sapa... A fost obositor, dar fooarte relaxant, recomand oricui! Nu mai zic ce mandra ma simt cand ma intreaba lumea cine are grija de gradina si tare se minuenaza cand le zic ca totul e facut de mana mea... Iar copiii au fost in culmea bucuriei - s-au alergat prin curte, au calarit toboganul, au alergat biata pisica...sper sa fie vreme frumoasa si weekendul viitor ca sa facem si primul gratar pe anul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

La multi ani Rox si Pako sa fiti foarte fericite
Nicole ma bucur mult pt voi
Noi am facut sambata primul gratar si era o ceata... si-un frig... ieri in schimb a fost soare dar gratarul era deja comis.
Gabi si eu prin gradina... la mine deocamdata nu sunt prea multe de facut, eruptia adevarata vine peste vreo 2 saptamani dar am fost tare emotionata cand am descoperit ca mi-a rasarit o blåsippa, floricica foarte rara si foarte apreciata pe aici, cumparata pe un site de licitatii si care arata asa rau cand am plantat-o incat nu mai aveam sperante. A si am facut o isprava, am taiat toata lavanda pt ca era batrana si paioasa, sa vedem daca mai da ceva...

Mergi la inceput

https://picasaweb.google.com/108796748115524643013/Martie2012?authkey=Gv1sRgCNeZweX6itiyNA# na ca am pus si cateva poze.... chiar cateva

Mergi la inceput

Roxi, la mine nu a mers link-ul...

Gabitza, si eu sunt la fel, gradinaritul cu manusi nu e la fel, asa ca mainile mele arata intr-un mare fel.

Mi-am cumparat ieri seminte de tot felul, azi vreau sa pun rasaduri de rosii, cu Matei bineinteles.

Si noi am facut sambata gratar, dar noi am facut si pe zapada :)

Matei a stat sambata afara de la 10.30 la 21.00, ieri la fel, azi a adormit in masina cu capul pe ghiozdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Multumim pentru urari! si eu imi doresc sa fie totul bine.
Trebuie sa recunosc ca la sarcina aceasta sint mai speriata si imi fac tot felul de griji. La ecografia morfofetala nu cred ca am respirat, si doctorul nu vorbea prea mult, si eu avea impresia ca imi ascunde ceva ...trairi de femeie gravida.

Robi, despre Andreea nu stiu ce sa zic, uneori se bucura ca va avea o surioara, ma pupa pe burtica sau pune mana sa o simta, dar ma intreaba de mii de ori daca o iubesc, eu in ce camera o sa dorm, vrea sa fie sigura ca ea ramane pe primul lor.

Daria, si Giulia are o "relatie"?
La Andreea e treaba serioasa, ii tine de vreo 2 ani , de cand erau la gradinita si dormeau la pranz tinandu-se de mana.
Mie imi place ca el e mai matur, o protejeaza, ii aduce mici cadouri si e foarte inteligent. E o prietenie frumoasa deocamdata. Eu i-am spus Andreei ca mai tarziu e posibil sa-si faca alt prieten, dar ea zice ca nu, mi-a spus defectele fiecarui baiat pe care il stie, asa ca m-a convins, tot alesul e cel mai grozav.

Gabi si Cori, ce frumos e ca lucrati in gradina. Va invidiez! Si mie imi place mirosul de pamant, mi-ar placea in perioada asta sa plantez, sa sap, sa simt ca incepe primavara.

Mergi la inceput

Robi, da un refresh. era o setare de private

Mergi la inceput

Roxi, ai copii foarte frumosi dar Eva a topeste

Mergi la inceput