Scolari de Iulie - August 2004 * (94)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Cori, nu cred ca-i bai, si eu am tuns tufele de lavanda - crescusera prea mult si erau si uscate (parte din ele) - eu cred ca au sa-si revina frumos! Eu sunt suparata cu trandafirii cataratori - au fost afectati de ger si a trebuit sa tai circa 80% din ei...
Nu stiu floarea de care zici, ma duc s-o googalesc...

Edit: e foarte frumoasa, nu am vazut pe aici - mai ales frunzele mi se par interesante...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ce faine pozele Rox, m a topit Pupu cu zulufii ei cretulini
(bey, tu arati tare-tare bine)

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

io-s moarta..am avut femeia la curatenie si ama muncit cot la cot..este f clar la o asa casa eu nu fac fata singura.....
si ma doare si capul..cred ca ma racit!..trebuia sa racesc si eu ..nu am mai racit de vreun an..

Andreea bine ai revenit!!
va ziceam si eu de seminte.si alte chestii..ideea este ca eu nu stiu ..trebuie sa fac rasaduri?..nu pun direct in pamant??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Felicia!
Te mai asteptam pe la noi!

Felicitari ploicico! Sa fie intr-un ceas bun!

Roxana, frumoase poze! Carliontii Evei sunt de revista...

Si mie mi-ar place o gradina (ca va zisei ca atunci cand ma fac mare vreau si eu o casa cu trandafiri si iarba frumoasa...:)))
As sapa si grebla si (si la cazma as chema pe cineva...:)))

Dar nu chiar acum, ca m-am pricopsit cu o cistita urata...tre' sa ma duc la doftor si mi-e o silaa ...ihhh
Am sarit si peste mersul la sala cu ocazia asta...Ma tratez dupa ureche, norfloxacin si uricol... SI mai multe lichide, ca nu prea obisnuiesc...

Mergi la inceput

Monicule apoi daca te tratezi de ce sa mai mergi la dr??..Este prima data?? daca nu ..10 zile faci tratament..

Am sa pun un filmulet cu Luca si pisica..Luca care este convins ca pisica a inceput sa vorbesca..ce dezamagit o sa fie cand o sa treaca faza...el este super incantat de noua pisica...asa si la sfarsit dupa ce i-am filmat..Luca ma intreaba senin..Imi statea bine parul??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hahahahah beton Luca.
am mai pus ceva poze, sa o vedeti si pe doamna Kim, ce numa eu??? si cu mandra in activitate - cea mai minunata chestie pentru ea, mancatul tortului "negru" (aka de ciocolata)

Mergi la inceput

Olivia, super Luca...A invatat pisica sa vorbeasca

N-am mai avut de o gramada de ani cistita si banuiesc ca o sa reactioneze organismul repede la tratament. Dar trebe sa ajung la doftor pentru ca mi-a iesit la analize candida...

Mergi la inceput

Poza Evei cu castile in urechi si tableta in brate......beton!!!

Mergi la inceput

sa ma felicitati..o sa fiu bunica!..inevitabilul s-a produs..pisica a fost "prinsa" de un motan..si ea a stat ..cum a aparut motanul la momentul oportun...asa ca sa vedem ce naiba spunem cupilului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Rain felicitarisa ai o sarcina usoara in continuare si o bebelina sanatoasa!!!Auzi,da mama prietenului Moatzei este la fel de relaxata ca si tine in ceea ce priveste relatia lor?
Kim felicitari....asteptam filmuletul cu Luka si pisica
Cristalina insanatosire grabnica
Mandra mea a avut o revelatie aseara:daca Eva nu ar fi muscat din marul cunoasterii azi am fi umblat tot dezbracati si da-i variatiuni pe tema asta pana pe la ora 11
hai sa avem o zi faina,care aveti un piculetz de soare trimiteti si la ieshi

Mergi la inceput