Scolari de Iulie - August 2004 * (94)
Raspunsuri - Pagina 14
g_ioana spune:
Neatza
La multi ani Roxi cu multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
La multi ani,Felicia!
Noi raportam un week-end fain din toate punctele de vedere,am stat numai prin parc cu bici,vremea a fost excelenta...si am avut timp sa ma uit si doua filme unul mai usurel si unul super interesant ... Crazy,stupid,love si Inception....din pacate de azi s-a intors iarnabate-un vant si este un frigg,brrrr
hai sa avem o saptamana faina
szivarvany spune:
Pako
si aici e frig :((( dupa un weekend minunat petrecut pe afara , uofff :(((
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
amironeanu spune:
La multi ani Roxana! Sa fi sanatoasa, fericita si sa te bucuri de familia ta minunata!
La multi ani Felicia! Sper sa mai treci pe la noi!
Noi am incurcat-o, trebuie sa-i luam bicicleta Stefaniei, nu prea stiu de unde, trebuie sa gasim timp si bani saptamana aceasta sa-i luam bicicleta. In rest si noi am stat f.f.f. mult afara, drept urmare sunt raciti copii mei, asa ca saptamana aceasta mai stau amandoi acasa.
O saptamana usoara si frumoasa sa aveti!
cristalina spune:
Neata!
Noi am fost la dechatlon in weekend sa achizitionam bicicleta pentru Maria. Pe alea cu roti de 20" isi da cu genunchii in coate cand merge. De 22" nu aveau. Nu putem sa trecem de la roti ajutatoare direct la 24". Asa ca am decis sa-i dau jos rotile ajutatoare, invatam pe asta pe care o are si cautam una mai tzeapana cand deja stie sa se tina pe ea...
Trotinetele mai merg pana de Paste cand iepurasul va aduce trotinete.
Iepurasul asta n-are pic de imaginatie
Am fost in parc sambata dar duminica am fost la niste amici la curte unde fetele s-au jucat la nisip iar noi am facut gratare...Frate, ce frumos e la casa...Mai ales cand e curtea mare...
Noi avem evaluare institutionala inainte de Paste (o comisie de 5 profesori straini care dau note de la 1 la 5 la vreo 26 de criterii si apoi decid ce se intampla). As aca la servici este agitatie maxima...:))
O saptamana minunata sa avem!
szivarvany spune:
biciclete de 22'' nu se fabrica.
alea de 24'' merg de la 140 cm +.
Giulik inca nu s-a decis daca prefera rolele sau bicicleta, trotineta inca nu au primit la magazin (nu ca aveam banii, hihihi).
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
kim222 spune:
noi avem bicicleta din USA pe care nu am reusit s-o asamblam 100%..si ne freaca Luca la cap..si pe buna dreptate
La multi ani Pako!!!!!!!!
Rox la ce ora v-ati rezit duminica??..ati reusit pana la 12?
..noi am avut we plin..cu parc..terase ..am serbat-o pe Rox..
in rest pisica este in claduri si Luca nu pricepe c e are ..si nu conteneste sa se mire..de ce vorbeste pisica mai mult??? de ce sa tavaleste pe jos..de ce urla???..are ceva pisica..s-o ducem la doctor!
roxanaz spune:
aa, ne-am trezit foarte devreme - ora 8 (7 ora veche). deci nicio problema. Mugur a dat si cu aspiratorul, am si terminat de gatit.... deci super. heheh tare Luca!
nici nu m-am uitat la poze....
g_ioana spune:
Andrea gasesti biciclete faine la un magazin de pe strada garii....tati a zis ca ia o bicicleta cu care sa mearga dimineatza el la servici si dupa amiaza sa iasa mandra cu ea in parc
Kimsuper tare Uka cu pisica... zi-i ca este indragostita
Noi duminica ca niciodata ne-am trezit la 9.30 deci dupa ora noua la 10.30 asa ca mandra a decretata ca duminica este "ziua altfel"
szivarvany spune:
Giulia ieri s a trezit la 7 fara 20 ora noua ... cu intrebarea mergem in parc ... asa ca si a si executat 20 de pagini de lectura (atata a zis ea ca e portia) si la 10 eram singurele in parc ...
asa ca 2 zile am iesit de 4 ri si sa nu credeti ca a dormit la pranz, tzeapa, a mesterit ceva la birou si atat.
Kim, chiar asa, saraca pisica :-) ce simpatic e Luca !
Rox, ai poze ?
_
rain spune:
Buna dragele mele, sper sa va reamintiti de noi
Roxi si Felicia , la multi ani frumosi si cu multe impliniri!
Din cand in cand am citit aici despre copilasii vostri si despre voi, dar cu scrisul e mai greu.
Si noi, ca si voi, cu problemele si activitatile aferente clasei aIa, Andreea se descurca foarte bine la scoala, are si zile in care imi spune ca "astazi nu am avut chef de nimic la ora de mate, eram plictisita", ma supar pe ea, imi trece. In ultimul timp a inceput sa se planga de lipsa timpului liber, dupa scoala merge la after school, dupa after merge la diverse activitati, se pare ca sunt cam multe pe capul ei, avand in vedere ca in fiecare zi are ceva de facut (inot, ceramica, engleza, cerc de mate si lectura), concluzia ar fi ca noi parintii suntem exagerati si vrem prea multe pentru un copil de 7 ani . Si eu sint mereu pe drumuri, ajungem tarziu acasa, asa ca timp de forum, nu prea mai ramane.
Abia asteapta vacanta, si o inteleg.
La sfarsitul lunii iunie va mai avea o surioara, adica sint , am 25 de saptamani si ma simt foarte bine, ma simt sexy
Voi am vazut ca sunteti cumintele, nu mai face nimeni alt bebe, numai eu m-am gandit ca trebuie repetata experienta dupa 8 ani .
Andreea e incantata ...deocamdata, sper sa fie ok si dupa ce nasc, imi pune tot felul de intrebari, e foarte curioasa.
E fetita mare, ma astept sa ma ajute, dar ramane de vazut.
Are prieten, e relatie serioasa , se intilnesc mereu, in weekend ar vrea sa stea cat mai mult impreuna, ea il terorizeaza si agaseaza pentru ca vrea sa-l pupe, sa-l stranga in brate.
Ma bucur mult ca mi-am facut astazi timp sa va scriu cateva randuri despre noi, sper sa va placa surpriza mea si nu promit nimic, dar sper sa fiu mai harnica la scris, sa ne bucuram impreuna de aceasta varsta a copiilor nostri. A trecut timpul mult prea repede, au crescut mult prea rapid, voi nu simtiti asta?
Va mult mult!