Scolari de Iulie - August 2004 * (94)
Raspunsuri - Pagina 13
kim222 spune:
Ioana super ideea cu cartea!!! Asa se face si-n USA!!! Sa ne spuna Liliana...
Aveti multe activitati in saptamana aia...io nu stiu ,poate aflu marti la sedinta.
V-am spus ca mi-am luat seminte de gazon (desi nu putem amenaja curtea pt ca nu ne permitem financiar..pt ca ar trebui netezit, adus pamant negru etc..)?? ..am luat totusi pentru 100 mp...in spatele casei ..sa nu mai vad pamant!..ne apucam noi si vedem ce iese ..am luat seminte de toate cele..inclusiv de flori..ii fac lui Luca o mica gradina..tot asa fara sa stim daca va ramane si la anul.Am fi pus pomi..dar iar unde daca nu avem o viziune despre cum o sa vina..gardul..foisorul etc...Nu va spun ca Luca este in extaz..parca i-am luat cele mai tari jucari!!!
kim222 spune:
Ioana nici eu nu am gasit ce cautam..ceva gen solutie de plaja..am luat o crema de la Gerovital cu factor de protectie 50
polux spune:
Kim se face si nu, depinde de profesor...de exemplu pe luna februarie au avut de citit 6 ore cel putin, deci cine a citit 360 de minute (cronometrate de parinti, si scrise cate pagini si cat timp citit zilnic) primeste la sfarsit un bilet gratuit la Six Flags. Si anul trecut tot asa. De fapt anul trecut au avut cate un cupon free pentru pizza pentru fiecare luna in care citeau 20 de minute zilnic. Anul acesta nu prea mai au...dar au abonament la biblioteca scolii si iau o carte in fiecare saptamana pe care o povestesc in clasa unul altuia.
Au si ora de citit in clasa...singuri, sau sa citeasca cu partener...
Sanatate la bolnaviori.
Si tatal meu ar fi implinit maine 80 de ani...dar din pacate il comemoram de 6 ani si jumatate de cand nu mai e printre noi. Am decis cu Adela sa cumparam un balon sub forma de inima, si sa il lasam liber spre cer...asa va ajunge la tataie cum spune ea. Pe balon scriem "Te iubim tataie."
roberta04 spune:
La Multi Ani, Roxana! Iti doresc tot binele din lume!
Ema,vreau sa iti multumesc pentru impulsul pe care ni l-ai dat cu infrumusetarea. Pe cuvant, ma simt alt om :) Nu am investit prea mult, un ulei de argan si un unt de shea, dar combinat cu masti naturale si cu un puf de apa termala, deja se simte.
Si m-am mobilizat sa fac din nou sport, macar cate putin...
Kim, eu mi-am cumparat azi inca 3 pomi fructiferi (mai avem 11 plantati), panselute, seminte de tot felul, ieri a venit cineva si ne-a facut curatenie in curte, acusi incep plantarile...
Sunt asa de happy cu pasiunea asta noua,inlocuieste toate pilulele anti-stres pe care mi le da dr. mea.
Va pup, o duminica frumoasa!
alice2004 spune:
La multi ani, Roxi ! Iti doresc viata lunga, sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie !!
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise
roxanaz spune:
neata doamnelor
multumesc frumos pentru urari!!! si eu va doresc din suflet toottt binele din lume!!
szivarvany spune:
Roxana
si o zi frumoasa tuturor
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.