Scolari de Iulie - August 2004 * (94)
Raspunsuri - Pagina 10
cristalina spune:
Neata,
Olivia, felicitari pentru rezultatele la examen!
Daria, sper sa il gasesti totusi (si la mine apar lucrurile pierdute exact cand nu-mi mai trebuie!)
Roberta, sa treaca stresul repede.
Ioana, mie mi-e frica sa ma gandesc la clasa a cincea...
Felicitari participantilor la canguras pentru rezultate. La noi nu s-
au anuntat (si nici la Ilfov nu sunt afisate de la scoala lor).
La Euroscolarul a gresit si a luat premiul III ..."dar sa stii ca premiul I nu exista!"
"nu exista la voi la scoala, la alte scoli exista". Frate, ce s-a apucat sa ma certe ca o contrazic...aoleu, prevad lupte grele la noi
Lectiile dureaza cam 1 ora jumate, nu din cauza ca sunt multe ci din cauza de lalaiala. Am zis ca nu mai fac lectiile cu ea, ce lectii face singura, alea sa ramana. Facem de la 16.30 iar pe la 18.00 suntem afara sa se joace o ora pana la masa de seara.
De frustrarile cu cititul nu va mai zic...
O zi frumoasa sa avem!
szivarvany spune:
deci am pierdut certificatul, dar aveam acasa o copie legalizata :-)))
dar nu asta e problema, doamnelor, ci cineva, nu zic cine, n a fost in stare inca sa si puna pe sentinta stampilaaa :D asa ca ghiciti cine va avea cateva drumuri de facut :D
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
roberta04 spune:
Ioana, Matei participa la Florica T. Campan dar mi-e cam frica de managementul deziluziei daca ia punctaj mic :(
... mama, ce termeni folosesc, ce a facut job-ul din mine
Andries spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roberta04 Ioana, Matei participa la Florica T. Campan dar mi-e cam frica de managementul deziluziei daca ia punctaj mic :( ... mama, ce termeni folosesc, ce a facut job-ul din mine poze www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii |
esti un pic tra-la-la mami, dar sper sa-ti treaca spune-i copilului ca e "de antrenament" si gata, ei au propriul sistem de autoprotectie la stres.
szivarvany spune:
Giulia e ca Maria de Cristal, ce nu-i convine ei, nu exista :-)))
dar voi stiti dc citeste Giulia ? :-)))) zi de zi de zi ?
pt ca i-am spus cand a inceput scoala ca adaca merge la biblioteca va trebui sa mearga incontinuu fara intrerupere :-))) de asta tot merge :D oare cand isi va da seama ca poate preda o carte fara sa scoata alta ? :-)))
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
corianai spune:
Hehehe Daria asta cu certificatu mi-a amintit ce am patit eu cu al Marei... la cateva zile dupa ce l-am dobandit (deci cand ea era proaspat bebelus) catelul nostru care rodea orisice ca ii ieseau dintii l-a dibuit si l-a facut bucatele la primarie m-a intrebat cucoana de la ghiseu daca m-am certat cu sotu si mi-a rupt certificatu mai ca imi venea sa ii arat si vanataile de pe picioare (de la acelasi catelandru de 50kg la 2-3 luni cat avea atunci, care ma imbratisa duios de eram toata brazdata de gheare)sa-i zic ca omu fu nervos tare
kim222 spune:
managementul deziluziei???...hi,hi,hi,...ce-i aia??
asta apropoo de faptul ca sunt /suntem diferiti..iar al meu este diferit in comportament si limbaj in fct de mediu..este un copil cu noi..altul doar cu tatal ..altul doar cu bunicii paterni..si as putea continua
daria nu-i problema cu certificatul ...poate merge si la urgenta...nici eu nu am pe cel original
szivarvany spune:
o sa mi fac certif cand oi ajunge in sat unde am fost inregistrata :-))) cum sa simt io altfel ca traiesc cu adevarat, daca nu s in kkt :-)))
_
roberta04 spune:
nu radeti de mine, acasa le spun frecvent trasnai de astea, de se uita siderati la mine :)
kim222 spune:
Daria poate merge sa-ti capeti un nou certificat la primaria municipiului unde te afli..nu cred ca trebuie sa mergi in satul unde ai fost declarata!!!..mai bine intreaba !