Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (213)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lumi, 5 ani de forum? eu ramasesem cu impresia ca tu ai venit la M&M acum vreun an una an si - si am crezut ca at. ai si intrat prima data pe forum

Belle, imi dai si tu sfaturi de astea sanatoase: loboda, urzici - eu vreau ceva rapid, o vitamina si gata - cresc fortele

Cu gradi eu zic sa vorbesti neaparat cu directoarea, sa-i explici exact ce si cum, cum e Elena, despre copiii ceilalti, cum se poarta etc -- sa-i propui sa vorbeasca si cu educatoarele si sa ia masuri
Copiii sunt rautaciosi, e posibil ca peste tot sa fie vreun element mai "provocator" care sa-i zica un cuvant, si s-o deranjeze -- nu e solutie sa va mutati mereu.
Daca nu se poate si nu se poate si situatia se agraveaza, at.- da
Explicati-i si voi si Elenei sa nu mai puna la suflet orice vorbulita, sa nu-i bage in seama pe copiii care sunt rautaciosi etc

Si Annika imi spunea intr-o per., acum de curand: cu ea nu se joaca nici un copil. "Pai de ce?"-am intrebat eu. "Nu stiu" zice ea
Annika mea asteapta sa vina copiii la ea cu bratele deschise, sa fie invitata la joc -- ehe, nu e mereu asa frumos -- i-am spus sa mearga ea la cine doreste, sa intrebe frumos daca se poate juca si ea etc -- in fine, in ultimul timp e mai vesela, nici n-a mai pomenit ca nu se joaca nimeni cu ea - deci cred ca e totul ok.
Exista per. si perioade

Si educatoarea aia care se scuza asa rapid "ca ea n-are nici o vina" - nu prea imi inspira incredere. 5 ore alea cat sta trebuie sa se ingrijeasca de copii, sa nu se bata, sa nu se injure, sa aplaneze conflictele, sa-i impace pe cei suparati, sa vina cu ideei cand situatia scapa de sub control, sa-i antreneze in activitati.
Scuze e usor sa gasesti
Auzi saracuta, si-a consumat si concediul din vara of of
E privata gradi, nu?
Vorbeste neaparat cu directoarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

lumi: m-ai terminat cu retetele alea, m-am pus pe salivat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Lumi, 5 ani de forum? eu ramasesem cu impresia ca tu ai venit la M&M acum vreun an una an si - si am crezut ca at. ai si intrat prima data pe forum

ehei, sunt veche pe aici, doar ca la inceputuri nu prea ma bagam/ati in seama

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui belleane

lumi: m-ai terminat cu retetele alea, m-am pus pe salivat.

Te iubim, printesa Victoria!!!

mie-mi spui! eu salivez non-stop, cu gandul la ele, ca inca nu le-am scos!

Mergi la inceput

Eu parca o stiu pe Lumi de la odisee cand nici nu eram eu pe aici, la un moment disparuse si nu era pe fb.

Adriana: e la gradi de stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna fete dragi? pt toate!

Noi suntem bine, deocamdata, desi in jurul nostru numai raceli. Am reinceput iesirile de seara in parc, imi fac o placere nebuna, e mult mai simplu cu copilasii asa, ei sunt mult mai fericiti, toate bune per ansamblu.

Vlady m-a suparat ieri putin cu aceeasi pb legata de faptul ca eu il strig si el alearga inainte, ingnorandu-ma. Mi-e groaza de masini, de fugitul in strada ...ne-am certat si apoi s-a oprit de cate ori l-am strigat.

Ah, legat de kg, m-am ingrasat peste 3 kg de cand am reinceput job-ul, clar de la sedentarism se trage, si slabisem asa frumos , eu cum depasesc 55 de kg nu mai arat cum imi place si acum am 58,5 De saptamana viitoare regim...desi, chiar nu am senzatia sa fi exagerat, de la bufet imi iau mereu ori gratar cu salata, ori snitele cu salata, chiftelutze cu salata, cascaval pane cu salata....nu fac combinatii dezatruase cu cartofi sau orez, nu mananc dulciuri..in fine...varsta e de vina probabil

Fetelor, despre ce site vorbeati? ca eu n-am apucat sa vad nimic...legat de ce e site-ul ala care v-a impresionat? poate am citit prea pe diagonala si de-asta n-=am priceput.

Lumi, felicitari pt anisorul la job si anisorii de forum!

Simonixu', am uitat sa te felicit pt caruciorul albastru. Stii cat mi-am dorit eu fetitza....si inca imi doresc.......dar pt ei si strict pt ei cred ca e mai bine asa...ai mei deja se joaca foarte frumos impreuna...bine, au si momente cand

Hai ca de azi sunt mai libera si sper sa raman cat mai mult conectata aici

Mergi la inceput

Aly

Mergi la inceput

Aly: un site cu multe prajituridupa ce ne povestesti tu mai bine nu, desi eu te vad o slabatura.

Mergi la inceput

ce fac fetele? pe afara? sau la somnic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Belle de ce te gandesti ca in alta parte nu s-ar adapta? De ce sa gandesti automat ca EA e problema. Eu sincer cred ca nu e ea problema, c aproblema e gradinita, personalul si ea are felul ei d ea protesta. Gaseste-i un loc potrivit si sigur va fi ok. Ai o fata isteata, dar si foarte sensibila.

Robert de cand merge aici tipa. Tipa asa, ca si cum ar certa, pe ana, pe noi. De ce? Ca la gradi se tipa la ei. Ziceam ca ingriitoarea, dar am auzit si educatoarele. In plus, educ lui, una din ele l-a amenintat ca daca mai consuma tot sapunul lichid il duce la spital si-i face injectie. Ii zic "coanaa-bine, nu i-am zis asa, dar as ami-a venit - de ce nu-l puneti la colt daca face asa ceva? Nici acasa nu are voie sa se joaca cu sapunul, cu apa!" ... radea a paguba! Pai, la 4 ani e rapel la Infanrix... de ce-mi bat singura cuie in cap, speriindu-l de oameni, locuri de care poti avea nevoie?
Dezinteres, dezinteres, eu sunt scarbita de gradi de stat. A, cealalta educatoare era azi cu nervii cat casa, ca i-a scos in curte si ca i-a luat ff mult sa-i imbrace, dezbrace, sa le gaseasca vestiarele... ok, stiu, stiu, trebuie sa fie independent, dar sincer... nici sa faci acuma criza de nervi ca nu stie unde e vestiarul lui, unul sintr-o suta, toate la fel, in fiecare din ele sunt 6 copii. 6 copii/usa. Am zis ca-i lipesc o poza de aia abtibild cu el, sa se recunoasca. Eu ma duc la gradi cu Ana, sunt mereu fugarita, nu am timp sa-l las sa-si ia singur pantofii din vestiar. Recunosc, avem de munca cu "independentizarea", dar ..aia e, nu etragedie acum ca la grupa mica nu iese din clasa, se schimba, pune otul la loc si iese in curte la joaca. Da, sunt ff bucuroasa ca i-a scos in curte, la aer, joaca!

M-am lungit si latit! Va pup!

Mergi la inceput