Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (213)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Salutare. Eu nu am nimic de zis, vroiam doar sa va salut.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Nadia, cum nu ai?! zi-ne ce face Victoria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lori: eu o inteleg pe Elena, dar ea niciodata nu a indicat problema exacta, pune totul intr-o poveste,intr-o fabulatie, nu-mi spune doamna aia a zis asa sau asa sau a facut asa. Are cateodata momente cand spune ca o bate o doamna sau un copil dar nu insista daca o intrebi altadata spune ca nu. Mie mi-e frica ca nu am ce alternativa sa-i ofer decat o gradinita particulara. Si aici e vorba de banuti pe care nu stiu daca ii pot sustine pe termen lung. Nici nu vreau sa ii dau impresia ca poate zice si face orice ca rezolva mama si tata. Oarecum am vrut sa nu o cocolosesc, sa fie apta pentru societate. Ma gandeam la educatoare ca pot si ele sa faca lectii cum sa se spele, cum sa se imbrace ca doar educatia nu se face doar cu creionul sau pensula in mana. La Elena la gradi nici nu-i pune sa se dezbrace de dresuri la somn, dorm cu dresuri+pijama si cred ca si cu bluzele pe ei. Eu nu am fost absurda, nu am cerut sa-mi iubeasca mie copilul un strain dar sa se poarte corect si profesional cred ca nu cer prea mult. Si pe Ana am avut-o la o gradinita particulara cativa ani apoi m-am gandit: de ce o lauda toata lumea? Nu cumva o supraevalueaza pentru a ne tine acolo? Si atunci am mers ultimul an la o gradi de stat sa vedem cum e acolo, ca o simulare pentru scoala. Am avut norocul sa dam peste o doamna implicata si deosebita care a tratat-o la fel ca si pe copiii pe care ii avuse din primul an. A laudat-o, a incurajat-o, ne-a confirmat ca e un copil bun si-a facut prieteni cu care ne intalnim si acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Belle, inteleg ce zici de Elena. Inteleg.
Mi-ai dat o idee super (pe mine de ce nu m-o duce capul??) sa-i zic aleia sa faca "lectii" sa-i invete, vb ta, nu e gradi numai despre poezii, cantece, "vietati din mari si oceane"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

_

VICTORIA

Nadia, cum nu ai?! zi-ne ce face Victoria!

Lumi si www.facebook.com/photo.php?v=332043703489671" target="_blank">balerina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Lumi, same old, same old... nimic nou. Iesim sa-i cumpar adidasi cu siret! Ca vrea sa invete sa isi lege sireturile.

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Victoria_mami: pai Ana nici acum nu se descurca excelent cu ele, nu poate sa stranga bine funditele si se desfac. Elena stie sa desfaca sireturile daca nu-s pe faza scoate si sireturile.

Mergi la inceput

Belle, vecinuta noastra face 7 ani peste o luna si i-a aratat Victoriei ca a invatat sa-si lege sireturile si acum vrea si ea. Si cum ambele perechi de adidasi erau cu scai, am iesit la vanat papuci cu siret. I-am gasit o pereche cu muuuuuuuuuuuult sclipici si rooooz cu gauri ptr. sireturi (nu vin cu sireturi, sunt cu elastic pe din-auntru sa oare se scrie di-nauntru? cred ca prima varianta, da' nu-s sigura) si am cumparat si sireturi cu sclipici Si de-acu' ne apucam de invatat sa legam sireturi.

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata, fete dragi, luati o

Si eu am fost bucuroasa sa aflu ca au iesit in curtea gradinitei dimineata, mai ales ca au curte mare, frumoasa, retrasa, plina de jucarii. Am innebunit camd am ajuns si juma de gradinita afara, bineinteles grupa lor inauntru, intr-o caldura si un miros suspect...uooof. Si am intrebat-o pe doamna cand vor incepe sa iasa si ei pe afara, mi-a zis ca au iesit cu doamna de dimineata (in gandul meu: si daca ieseau si dupa amiaza era prea mult????). Si ii vad asa fericiti sa stea afara, cred ca e si mai simplu...mai ales ca aici nu-i descalta, nu-i incalta, nimic, ies asa cum sunt, pe jos e burete, n-au de ce sa se murdareasca.

Belle, sunt oripilata, cum , mai sa-i culce cu ciorapi pe ei si pe deasupra pijama E revoltator!

Ieri am inceput curatenia de primavara...n-am reusit decat sa eliberez cuierul si sa fac ordine in sifonierul meu. Azi fac la sot si copii, sper sa reusesc. o zi minunata tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetele, intereseaza pe cineva doua bilete de avion dus intors Bucuresti-Paris in perioada 6-14 iunie? Tarif 1400 ron amandoua. Nu stiu daca mai putem pleca in caz ca ne apucam de casutza :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

'neatza!

wow, Aly, si voi va apucati de casuta!? bafta si spor!
sper sa rezolvati cu biletele!

nici la Cristi nu i-au scos inca afara, n-au terminat de curatat si amenajat curtea si e asa de frumos

Mergi la inceput