Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (213)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Lumi, multumesc, scumpa, Doamne ajuta! Vrem sa reconditionam casutza unde am copilarit si unde avem si o curte imensa. Deci n-o luam de la 0 dar o vom aduce la rosu si reconditiona complet. Pt asta ne trebuie credit, nebunii, deci cu vacantele mai usurel.

Imi amintesc ca la cresa ii scotea tarziu de tot, tot pe motiv ca n-au amenajat curtea...eeem vraja marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza fetele

Mai mai ce ziceti voi de copii tinuti in clase pe vremurile astea ... la noi stau numai afara, mai ales acum, ca sunt si la noi 15-17 grade, deci la soare urca si mai mult. Ieri, mirecuri, scoala s-a terminat mai devreme si cred ca de la 1 au stat afara, la 5 l-am gasit ca purcelul pe Robert, apoi am stat pana la 7 in parc. In total o fost cred afara 6 ore, numai dupa amiaza, ca ei ies oricum si dimineata, se aerisesc clasele si ei se plimba prin curte, pe orice fel de vreme. Nu va zic ce greu il iau din parc, plange c poate "dispare parcul!!!" Al meu are nevoie de o vacanta mititelul, imi tot zice ca el vrea sa stea "toata ziua si noaptea" in parc ... Of, mai e o saptamana si oleaca si vine mamaia si chiar ca o sa il mut in parc

Dar sa va zic si de-ale belgienilor - la ai nostri nu merge caldura. Ei bine, noptile sunt inca reci, fiind senin, dimineata sunt cateva grade, sub 10. In clasa l-am lasat pe Robert in geaca si cu doua pullovere, caci era mai frig ca afara. Cred ca azi or sa stea chiar toata ziua in curte, sa isi faca lectiile la soleil

Iar despre somn ... la noi piticii dorm imbracati asa cum sunt de acasa, chiar si cu sortuletele pe ei, si aia mici, care nu stiu sa se descalte, dorm si cu ghetutzele. De-aia invata repede sa se descalte la doi ani si jumate gata.

Voilą, in rest am inscris plodul din burta deja la 2 crese, una de la Comisie si una comunala - nu am sanse la nici una Mi s-a zis. Din martie la anul vreau, dar din pacate e lista de asteptare si nici nu avem prioritate, caci avem venituri peste medie. Asa ca suntem sanctionati Urmeaza sa il mai inscriu la inca doua crese, private. Si cred ca acolo vom avea loc (sper).

Am anuntat de bebe la servis ieri eram morcovita caci am avut un interviu pt un post interesant si challenging. Insa a trebuit sa ii zic lui nenea ca am burtan si nenea ... well, nu o fost prea incantat, pe buna dreptate. Urmeaza sa inlocuiesc trei persoane ... si vorba lui, inlocuim 3 persoane cu o persoana care nu este acolo ... Bon, deci eram un pic dezamagita, desi ma asteptam la asta. Si am vorbit la HR care mi-au zis ca nici sa nu ma gandesc ca nu voi avea un job interesant din cauza de bebe. Pai ce, ei sa ma plateasca degeaba doar ca sunt gravida? In nici un caz, femeile insarcinate au aceleasi drepturi ca masculii negravizi deci au dreptul la un job challenging. asa ca rezolva ele situatia si au zis ca treaba mea e sa nu ma stresez si ca pana la urma voi obtine eu jobul ala. Sper sa imi mearga, aflu zilele astea ... Tineti-mi pumnii :)

Alysh - succesuri cu casutza ! Si noi trebuie sa ne gandim la mutat, vrem apartament mai mare

Belle - nici nu stiu ce sa zic cu pitica ta... Mi-e clar insa ca aia la gradi nu isi fac treaba. Eu vad ce se face aici, la scoala, exact cum ai zis si tu, chestii practice, cum sa ne spalam, cum sa ne imbracam, cum sa gestionam banutii... Prini joc si cantec. Al meu se spala singur pe dinti foarte corect - si noi nu avem nici un merit. In plus isi canta singur cand isi face dush si repeta etapele. O fac cu placere si e e f important, invata. Fara sa isi dea seama. ce creion, ce litere si numere - joaca nene, asta e. Dar o joaca cu cap. Cu toate astea, uite ca si al meu are momente cam dese in care se cere acasa, cu mine, adica pana la urma tine si de copil, Robert e mamos pana la cer si inapoi, ar intra inapoi in burta mea daca ar putea (acum e un pic ocupata burta ). Daca si number 2 e tot asa mamos ... astia imi sug toata energia, vampirii lu' mama

Mai, azi iau masa cu Cleo, ca intre fete A propos de Cleo, Robert se joaca din ce in ce mai frumos cu Marushka Babushka. Ba chiar intr-un weekend eram la Mara acasa si fata a cazut lata si seara a adormit pe canapea, cu noi acolo in capul ei. Si Robert era initr-o dispozitie de cititor si se tot ducea la biblioteca si isi alegea carti si le citea langa Mara adormita (si pazita de tati Victor ). Si la un moment dat trece Robert pe langa Mara si se opreste si se uita asa cu duioshie (cu fatza aia de indragostit pe care mi-o mai arata mie ) si o mangaie pe par usor usor - deci eu si Cleo ne-am topit Asa de dulce a fost! Fata nici nu a simtit

Hai, gata cu vorbareala - ma pregatesc de lunch cu Cleo

Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ dar se pare ca e tot ALBASTRU (12+)

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Simo, sa aveti pofta!
tin pumnii pt job!
Robert e fenomenal

pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Simonix: distractie placuta cu Cleo, transmite-i salutari , uite la voi dovada de nediscriminare, la noi n-ai sa vezi.

Va pup si weekend placut tuturor, plec la munte fara fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Simonix luch cu Cleo, oo..s-aveti pofta! Foarte dragut!

Azi nu i-a mai scos afara deloc, minciuna ca cica ieri i-a scos si au racit hahaha..educatoarea de azi, ca au o zi un, o zi alta e mult mai miserupista, deci...inauntru!

Nu pot sa cred ce vreme a veneit peste noi!! Superba, am batut parcul in lung si-n lat cu Ana azi.

O zi minunata!

Mergi la inceput

Gata si lunchul indian, am doua burtzi acum Fetelor, dati cu pietre daca va zic ca e prea cald deja? Ma bate soleiul in cap, de altfel nici nu am stat pe terasa, am stat la umbra, inauntru. Sunt 19 grade la noi.

Belle - daca si la Comisie ar face discriminari pe motiv de burta ... pai atunci ce sa mai zic. Deci foarte bine ca incearca sa ma rezolve. Sper sa vad si rezultatul, vorba aia, pana nu vezi cu ochii tai ...

Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ dar se pare ca e tot ALBASTRU (12+)

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Sa va fie de bine, Simonixu! eu de sambata incep iar un regimutz sa ma reechilibrez

Si la noi e cald si frumos, cam cald totusi pt timpul asta.

Super gradinite aveti in strainataturi, asta as fi vrut si eu acum sa invete sa se imbrace/ dezbrace, pape singuri (Vlad stie de la cresa dar sunt multi acolo care habar n-au) sa faca prajituri, sa lipeasca....nu neaparat sa invete cantecele si poezii pe dinafara. In fine...

dar...asta cu dormitul incaltati, imbracati mi se pare BRRRR, pe mine daca m-ar pune cineva sa dorm incaltata, imbracata as ramane traumatizata, zau

Hai, va pupez ca fug sa-mi iau plodul.

PS Chiar vb azi cu Laurita. Eu am 3 joburi: unul e de dimineata pana iesim pe usa....nu intru in detalii ca e putin horror...altul jobul de la birou: light rau de tot oricat as avea de lucru....si unul de seara cu tot ce contine el: mese, caki, parc, joaca, citit, spalat vase, calcat, etc. Recunosc, nu ma plictisesc

Gata, chiar fug.

Mergi la inceput

Deci am luat joaba Nu stiu ce i-au facut lu' nenea sefu' tipele de la HR, dar saracu' om m-a luat Cica "ii place de mine si chiar daca am burtzi sunt perfecta pt job" Vaaai de fundu' lui Insa, cica nu o sa fac partile alea super challenging acum, ci dupa concediul de maternitate - asa ca voi profita lunile astea sa ma acomodez cu echipa, sa invatz, sa ma pun la punct si dupa 3 lunishoare de bebelusheala ma intorc in plina forma (sa va zic ca de-abia astept??).

Alysh, si eu sunt asa de activa la celelate doua joburi de acasa De fapt la servis ma plictisesc de nu mai poci. Ieri de exemplu am fugit de la servis la scoala, luat Robert in zbor, fugit la cresa, inscris plodul doi, fugit la parc, fugit prin parc, certat cu tineret bovin belgian (am devenit spaima adolescentilor, mama lor de copii prost crescuti - ocupa leaganele de cupchii mici, ditai animalele), tarat Robert plangator in casa la 7, pus oloiul pe foc, ca nu aveam nik de mancare, dat mancare la plod, raportat la mamaia prin telefon, jucat cu animalutzul, citit si apoi culcat cu piticul. Fatza de lalaiala de la srevis, nene ... nici nu se compara

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Felicitari Simonix! cu ce o sa te ocupi?

moaaama, fetelor, ma complexati cu "extra-joburile" voastre
eu aseara daca am spalat o chiuveta de vase si am facut o mancare, ma simteam de parca am facut prea mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Lumi ai destule si tu, eu asa zic!

Simonix felicitari! Iti dai seama ce tare esti, daca te-a luat, chiar de nu le-a convenit maxim burticu tau?? Super, oare cum o fi?? Jos palaria si Belgiumului pt tratamentul corect si nediscriminatoriu.

Mergi la inceput