Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (213)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Da si la noi dorm piticii imbracati exact cu ce vin de acasa, si cei mici mici si incaltati. Acuma la mediul famililal macar ii descalta ca sunt mai putini, dar nu ii dezbraca, daca ii dadeam strampi, in strampi dormea.
Oricum eu cand mai citesc de la voi intamplari de la gradinitele romanesti mi se cam zbarleste parul pe mine, eu n-as accepta din astea. Mai stramb din nas si pe aici, desi saracele femei fac tot posibilul sa fie bine.

SIMONIX - felicitari pentru job!
Asa si zilele mele sunt tare agitate. Ma simt terminata nu numai la sfarsit, dar si la trezire, caci din pacate noptile sunt in continuare cu treziri dese, ca asa e Kevin. Pe putin de 4 ori. Dintii, aseara era si putin racit, a facut putina febra, s-a rasucit ca viermele pe toate partile. M-am trezit si parca dormisem vreo 5 minute, ma durea capul de oboseala, mergeam in reluare pe strada. Noroc ca sunt inca in training si pot sa mai dorm putin. Dar de luni e de jale. Acasa nu reusesc sa fac mai nimic, asta micu trage continuu de mine, nici la tati nu vrea sa mearga. AM mers in parc cu ei, ca si la noi a venit caldura, dar nu ii place mai deloc sa se murdareasca, a stat mai mult in brate ieri de exemplu (bine era si bolnavior putin). Noroc ca Patrick se joaca tare fain cu copii, primul an in care il vad cum interactioneaza si se joaca cu toti. A fost mereu timid si retras, acuma n-are o treaba, fac tot felul de scenarii, ca acasa, se pun intr-un grup si se iau de unul mai mare, jocurile alea de care imi aduc si eu aminte acum. Eu insa in timpul asta, o iau de la capat cu cel mic, da-l pe tobogan, urca-te cu el, mergi dupa fundul lui, etc. Exact cand mi-e mai usor cu Patrick, ca sa nu capotez cu totul chiar.
Mancarea o fac in week-end, mancam din ea o saptamana, ca altfel nu vad cum. Abia reusesc sa arunc vasele in masina si sa fac un dus. Si bine, mai stau pe internet acuma pe seara dar cred ca n-ar trebui, mai degraba m-as duce la somn. Dar uite ca simt nevoia si de timpul meu putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

Doloress asa zic si eu, am nevoie de "me time' si aia inseamna o cacafica si putin net, forum, mess. Cateodata as putea dormi dupa ce-i culc pe ei, ca e tarziu, is obosita, dar prefer sa stau un pic la Tv, asa, nu neap sa ma uit, dar sa fiu putin singura. Sanatate lui Kevin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata, poftiti cafelutza!!

Ce fac fetele? Eu am fost tare harnicutza ieri si am terminat de aranjat sifonierele. Sunt multumita ca am scapat de munca asta migaloasa. Ar mai fi camarile....sa vad daca m-oi incumeta saptamana viitoare. pt curatenie o sa chem pe cineva probabil.

Asa si eu simt ca a intrat timpul in sac, as vrea sa merg la o electrostimulare dar CAND? Sunt in foc continuu de dimineata pana ii culcam pe copii.

Azi m-a intampinat si pe mine ingrijitoarea, ca nu stie ce-i cu Vlad, ca nu se mai intelege cu el. Ieri imediat dupa ce a ajuns la gradi, si-a umplut sticlutza cu apa si apoi a varsat-o pe el...si ea l-a intrebat de ce a facut asta iar Vlad a raspuns "ca asa vreau eu" si ea s-a suparat foc.
Apoi s-a mai enervat (mi-a povestit Vlady) ca i-am pus o camasa pe care copilul nu stia s-o incheie-descheie la nasturi si a tb sa faca ea acest lucru. Azi dimineata am dat sa-mi cer scuze ca nu mi-am dat seama ca va fi o pb cu incheiatul/descheiatul camasii iar ea mi-a replicat "ca daca toti cei 15 copii ar veni cu camasa cum ar fi?"

Of, of, mai, mai......ma simt frustrata uneori.

Va pup, o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dim!

Mi-am luat azi vit. - sa vedem ce super woman devin

Alysh, da' pai camasa cu nasturi? asa elegant il trimiti? o bluza care eventual sa cada singura cand e nevoie

Si la gradi (privata) unde era Lara inainte ni s-a cerut sa nu mai trimitem copiii cu pantofi cu siret (ci cu arici, ca altfel pierd mult timp cu incaltatul)

Aici la asta unde e dupa sist. german nu ne-a zis nimeni absolut nimic niciodata

Simonix, felicitari pt jobul nou.
Il inteleg pe nenea ala ca a avut retineri - bebe mic nu e chiar de neglijat
Frumos insa ca au clarificat/rezolvat apoi asa rapid

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

hello! hello!

Lori, am si eu, n-am zis ca n-am...dar nu prea reusesc sa le fac asta-i buba! ca si eu am nevoie de "timpul meu" ca si voi!

Aly, incearca sa-l trimiti mai lejer imbracat! eu pe Cristi numai asa o trimit; mai ales ca o duce Florin dimineata si de cele mai multe ori tot el o si ea seara, si m-ar bate daca l-as pune sa o imbrace in cine stie ce tinute

Adriana, ce vitamine ti-ai luat? sa ne spui daca au efect!

O zi buna!

Mergi la inceput

De regula si eu il imbrac f lejer. Insa gasisem camasutza asta uitata pe undeva, prin sifonier, constatasem ca n-o purtase decat o data si ii vine la limita acum, zic hai sa profitam sa o mai poarte macar doua zile la gradi. Am gresit si de data asta

Mergi la inceput

Vai ce m-a amuzat articolul asta: http://www.criterii.ro/articole/articol/32206/%22%C5%9Ei-voi-nimic-nimic?%22-%28partea-I%29-

Tot pe DC l-am descoperit. CAt e de adevarat! :)

Mergi la inceput

Fetelor, ati inceput sa va ganditi la party-uri pt copilasi? Locatii, animatii, meniuri, ceva idei?

Eu azi am facut lista de invitati si am inceput un meniu. Si m-a apucat asa o bucurie pe care vroiam sa v-o impartasesc.

Va pupez, weekend placut!

PS Am uitat sa o felicit pe Simonixu', tu esti nemaipomenita dar si sistemul care nu face discriminari...la noi cred ca nici nu se concepe asa ceva....inca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Alysh am fost gaaand la gand!! Chiar azi voiam sa va intreb. Problema mea e unde, as vrea cu copii, undeva, cu joaca...dar unde? Ca la locurile astea costa de te indoaie! La "insula copiilor" de ex, era asta vara 50/lei pe copil, daca dadeai si la adult (si trebuia) era inca 50...phuaii..pai pe la 100 lei a fost meniul de la botezul anei, if you know what I mean! Nu e o cheltuiala prea mica...nu stiu deloc ce s afac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Si eu am inceput sa-mi fac planuri cu ziua de nastere
Initial ziceam ca pe Annika fiind mai mica si mai putini invitati o serbam iar acasa -- insa parca as inclina spre un alt loc, pt. a evita nebunia de dupa (si chitaiala din timpul petrecerii)

frumos e afara ca daca e soare si cald - inauntru e inabusitor

La Ferma Animalelor ma gandeam, e 20 de copil si 25 adult - insa cred ca nu-ti pun nimic la dispozitie

Si apropo intalnire - o idee ar fi fost sa ne vedem acolo cu puiutii; ale mele se distreaza de minune si pot si eu socializa

Mergi la inceput