Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (213)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

eu nu ma gandesc inca la aniversare!
si tati neffind aici, nici nu o sa fac tambalau! doar o masa, tortul si eventual verisorii ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Da, eu din punctul asta de vedere am noroc ca ne aniversam la curte, au copilasii unde se zbengui....stiu ca majoritatea prefera afara. avem tobogan, balansoar, leagan...si vom primi si o casutza. Am luat azi un voucher cu animator (PIGGY, LAURITA, n-aveti voie sa cititi aici ca e surpriza ) si mai include si alte chestii pt aniversare (baloane, confetti, farfurioare pt copilasi).

M-am gandit la 10 copilasi de varsta lui Vlad...pe langa ei 2-3 fratiori/ surioare mai mici + parintii aferenti.

Vlady isi mai dorea si doi copii de la gradi: pe Daria care e sotia lui cu care va face un copil si pe care de cate ori o vede o albeste efectiv, o sufoca ....fetelor dar e frumoasaaaaa, de mor si eu dupa ea, n-are gusturi rele baiatul meu deloc si inca un baietel cu care se joaca frumos. Nu stiu ce sa fac....nu le cunosc parintii...se face sa-i invit? Oricum va merge un tort si la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!
Simonix, felicitari ptr job si multa bafta!
Alysh ce aiureala sa comenteze cu ce il imbraci mie niviodata nu mi-au zis nimic. Hm.
Ref la petrecere noi si anul acesta tot in familie o vom face, cu doi trei copilasi, ca mie deja imi e tare greu cu burtoiul.
Va pup pe toate!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Da, Aly, invita-i! pai asa ajungi sa-i cunosti, dar musai pe amandoi, sa aiba si parintii lor subiect comun

Si eu aveam semne de intrebare: "cum sa invit parinti/copii de la gradi cand nu-i stiu pe parinti?"
Sotul s-a minunat de ideile mele si-a zis tocmai sa-i invit ca asa sa-i cunosc.
Si de at. suntem prieteni f buni, ne vedem si in particular
Am fost prima care a dat startul la petreceri si toti parintii invitati s-au bucurat ca asa s-au format legaturile

Noi vrem sa iesim pe la 3:30 la Roata Mare in Herastrau
Lorich, aveti program de somn?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Multumesc fetele de felicitari :) Va spun eu daca a meritat tot stresul, mai incolo. Azi am luat lunchul cu Alina - deci dezmatz pe capul meu - iar am trei burti :D

Party de pitic - eu zic ca de acum incepe si faza cu scoala - copiii incep sa isi cheme si prietenii de gradinita. Eu am hotarat sa ii fac intr-un loc cu niste animatori - e de fapt un apartament de bloc la parter, mare, spatios, amenajat frumos pentru copilahi. Vom avea animatori iar tema va fi "Targul" - am un lipsus acum, e vorba de "Foire" in FR si zau ca nu stiu sa ii zic in Ro. ideea e ca vor avea jocuri gen "pescuit de ratze", jocuri cu conserve (???), cu cercuri, vata pe batz, cam ca la o sarbatoare populara Sper sa fie frumos. Ii fac madamele alea si tort, cu Cars am cerut, desi draga de Esme se oferise ea sa ne faca o minunatie Dar tortul e inclus in pret si na ...

De invitat - am pe putin 20 de pitici, prieteni de-ai nostri + scoala. Fiumiu vrea sa invite toata scoala dar va trebui sa triem. Aici genul asta de petreceri nu se fac cu parintii - parintii vin, lasa piticii si doua ore se plimba Eu am cerut la madae ca totusi sa aiba un loc si parintii, desi nu stiu unde ar incapea 40 de omuletzi Insa la noi vin oameni de departe, poate si din Olanda si nu le pot zice sa plece la plimbare. desi, daca vor ... Eu sper sa fie frumos, ca in fatza blocului respectiv e un parculetz unde parintii ar putea sa shada cat plozii sarbatoresc, in plus dupa party mai putem ramane cu piticii. De asemenea, madamele ziceau ca daca e frumos fac o parte afara, in parculet. Dar sa vedem.

Voilą la noi :) Party va fi pe 28 aprilie- aviz belgiencelor si olandezelor - urmeaza invitatiile de rigoare.

Gasisem undeva stagiu de initiere circ - deci copiii faceau circarii - foarte frumos, dar f scump si de fapt nu neaparat de scump... dar nu mi-a placut sala (se facea intr-o fosta biserica si era f intunecat ...)

Sper sa fie frumos, e prima oara cand fac asa, plus ca nici nu prea am ecouri de la altii care au facut cu firma cu care fac eu. Om videa - chit e ca al meu in fiecare zi ma intreaba daca azi mergem "la ziua lui".

Sa vedeti, ieri al meu ne-a aranjat pe viitor: mami, eu cand o sa fiu mare o sa fiu tatic, Mara o sa fie mamica (), tu o sa fi mamaie () si tatai tataie". Voilą.

Pupici si weekend insorit !

Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ dar se pare ca e tot ALBASTRU (12+)

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

moamaa..scriu pe toata canalele....daca dorm puii!! me time!!

Adriana da, e ora de somn. Pupicei!
Alysh sigur, invita-i, sunt invitatii lui Vlad, nu? Se mai discuta? Si-n plus..iti cunosti si tu cuscra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna dragele mele,

Vreau si eu pe FB, cum procedez ?

Eu sunt din ce in ce mai ocupata cu bebelina mea. Azi am fost la baby-expo... Va mai aduceti aminte, ce mai bantuiam targurile cand erau copiii mai mici ? Acum am mers doar pentru Antonia sa achizitionam rochite de botez.
Sunt asa de incantata de ceea ce i-am cumparat, ca trebuie sa va arat si voua pozele - ANTONIA

David creste, este cu nasucul plin mereu si a devenid "imun", "surd" la chemarile mele, ca si Vlady de Alish...

Astazi l-am luat pe la 16.30 de la gradi si era atat de fericit, incat s-a dus si a deschis poarta larg si a inceput sa stige pe strada: "Copii veniti la mine sa va jucati ! Hai, intrati, poarta este deschisa, veniti..." Este foarte dornic de musafiri...

Felicitari Simonix pentru job. M-a incantat faza cu Robert care o mangaia pe Mara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Adriana - cum te simti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Nicooole, superbe rochitele!!!!! Cea alba este nemaipomenita!!!
Pe cand botezul?
Eu nu am ajuns la targ, dar mai este timp.
Simpatic foc David cum deschide el poarta.
Weekend linistit, insorit si odihnitor va doresc, frumoaselor!
Va las si ptr Lumi un pupic special, ca asa mi-a venit!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

hello!

Ylari, si eu pe tine! multam de coffee!

Nicole! sa le poarte sanatoasa! foarte frumoase! in cea alba zici ca e un ingeras coborat din cer!
Haios David!

Bafta cu petrecerile, fetele, care faceti!

week-end excelent sa aveti!

Mergi la inceput