Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (213)
Raspunsuri - Pagina 14
Victoria_mami spune:
Nicole, rochitele sunt superbe amandoua. Si Antonia e
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Nicole1980 spune:
Va multumim mult pentru aprecieri !
Botezul il avem pe 05 mai. Am inceput deja pregatirile.
Pentru David am facut totul ca pentru primul copil, cu mare dragoste, grija si pasiune....
Pentru Antonia facem totul ca pentru ultimul copil (ultima data in viata), cu aceeasi dragoste, grija si pasiune...
Nu credem ca pot iubi 2 copii la fel de mult ...
Un weekend placut !
Victoria_mami spune:
Unde ati disparut toate? Ha?
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Alysh spune:
Buna fete scumpe, poftiti
Noi am avut un weekend relativ linistit, o aniversare unde a fost Vlad invitat, l-am luat si pe Luca, a fost nemaipomenit de fericit si noi am stat la masa linistiti, in sfarsit a crescut si micutul suficient cat sa-l luam si la aniversari
In rest nimic, se anunta perioada mai dificila, cu tati in delagatii, cu inceperea lucrarilor la casutza, cu credite....hmm, sper sa ne descurcam.
Azi dimi, ne-am trezit f greu, mai ales Vlad, a tb sa tragd e el saracutzu', i se lipeau ochisorii. Si eu sunt parca putin intoarsa pe dos...
Va pupacesc si o saptamana de vis va doresc!
Alysh spune:
Nicole, sunt dementiale tinutele!! Ii vind e minune Antoniei, printesa scumpa O sa fie vedeta la botez!
Luminel spune:
'neatza!
multam' de cafea Aly si succes in tot ce vreti sa faceti!
Nicole, bafta cu botezul! mai aveti putin! sa iasa totul asa cum iti doresti! nu cred ca ai cum sa nu iubesti doi copii la fel, daca sunt facuti de tine
eu chiar si cu asa mare diferenta de varsta intre ei, nu pot sa spun ca o iubec mai mult de Cristi; a da, am mai multa grija de ea, iar Florin ma enerveaza mai mult, dar il iubesc si pe el la fel, doar e primul meu copil!
Nadia, cum unde am disparut?
o zi buna!
Alysh spune:
Unde sunteti fetelor?? Pe unde umblati, prin parcuri, ha?
Eu m-am saturat de viata de birou...of, sper sa-mi iasa planurile si din sept-oct sa am un alt program.
Merci, Lumi, Doamne ajuta!
Simonix spune:
Io sunt pe aciulea :) Incerc sa imi revin dupa ora aia pierduta in weekend Drept e ca avuram un weekend de vara, deci am folosit apartamentul pe post de hotel - mancat, schimbat, dormit. Am fost in parcuri si la petreceri, am vazut pe Marushka Babushka si pe Iasmina papushile erau cam lipite una de cealalta, al meu tzantzos ca un cocosh pe langa ele - cand a vazut ca nu are sanse la ele s-a dus la agatzat blonde mature nene Deci am murit de ras, s-a dus la trei tinerele (noi il urmaream de departe) si a inceput sa le abureasca, avea tricou si accesorii de Spiderman, noua lui pasiune (desi nu a vazut nici desene, nici film cu asa ceva... ) - ei bine, le arata alora ce are el, la un moment dat, cu o miscare de Chippendales, si-a desfacut hanoracul si le arata tricoul de dedesubt, cu Siderman. sa va zic ca alea erau topite Aveau o fatza !!! Mda, si credeti ca au fost singurele agatzate? No way, nu a scapat tot parcul Deci e un fitzos fiumiu, asa de tare se lauda cu lookul lui, moamaaaa.
Si aseara declaratie: in pat, amandoi, romantic, la lumina fosforescenta a planetelor lipite pe pereti: Maman, je veux rester avec toi toute ma vie (vreau sa raman cu tine toata viata ). Noah, nu stiu daca stie el ce e "toata viata" asta ... Apoi: mami, pot sa dorm cu mana pe bebe? mami, pot sa dorm cu mana pe spatele tau? Mami, poti sa ma tii de mana? deci nu mai stiam in ce pozitie sa stau
Si inca o faza haioasa - eu ii zic: Te iubesc pe tine, si pe bebe si pe tati. El: Si pe Mara nu??? Eu: Si pe Mara, puiul meu .... (mai ales ca planul e sa stau in casa cu ei, asa mi s-a spus, cand vor fi mari si ei vor fi mamica si tatic, iar eu mamaie ). I-am zis ca in inima mea e mult loc sa iubesc multi oameni si el a zis ca in inima lui are loc pentru toti oamenii din lume - dragul de el, ce bine ar fi ca lumea sa fie cum viseaza ei ... Uneori ma apuca asa, o disperara sa stiu ca va creste si va vedea ca de multe ori e fix pe dos... dar asta este, o etapa din viata ...
Pupici !
Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ dar se pare ca e tot ALBASTRU (13+)
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
Luminel spune:
Simo, deci sa ne pregatim de-o nunta "forumeasca" peste douaj'de ani
Robert e fenomenal
Alysh spune:
Hello fetelor,
Activitate aproape 0 pe forumul nostru. Ori sunteti numai prin parc so folositi casa drept hotel, vb lui Simonixu', ori v-a apucat niscavai astenie de primavara si n-aveti chef de scris?
Va dau o cafelutza sa va inviorati!!
si o zi frumoasa sa aveti, va astept!