--> --> -->

Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (213)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Stefany, poti sa ma cauti pe mine pe FB dupa "Gabriela Marin" si te adaug pe urma la grupul M&M. Daca nu esti membru, nu poti vedea grupul, cine e in el sau ce se scrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Citat:
citat din mesajul lui belleane

pe 6 luni dar s-a mai platit cate 2-3 mil/luna consum estimat.

Te iubim, printesa Victoria!!!

empatizez cu tine Belle
acu, dand-o pe gluma, ca te stiu fata de comitet, nu pot decat sa-ti dedic o melodie
http://www.youtube.com/watch?v=prHyRxyqJmo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

SIMONIX - si eu am fost super relaxata la bebedoi. Din prima ii ziceam, cat era in burtica, ai face bine sa te nasti la termen si sa sugi corect daca vrei tzatza ca eu nu mai stau cu pompa dupa mine. Mi-am zis din prima ca nu ma mai stressez. Am pierdut si eu foarte mult timp pretios de calitate cu Patrick stressandu-ma cu gandul la alaptat. Eu aveam si o mica depresie atunci, mi se parea ca prematuritatea a fost din cauza mea si incercam sa compensez macar prin alaptat.
Oricum, cum zici si tu, nu as fi avut timp la Kevin sa stau sa ma mulg. Putinul timp disponibil il petreceam cu Patrick care era super-gelos oricum, dar apoi sa ma mai vada si ca ma mulg in loc sa ma joc cu el. Asa ca numai bine, s-au aranjat toate de minune, poate si pentru ca am fost super-relaxata in privinta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!
De ieri dimi nu mai are temp Eva asa ca nu i-am mai dat nimic. Si-a revenit super bine si cu mancarea, eu sunt cam molesita, dar destul de in forma.
Sapt viitoare fuga la mama ca o sa merg la sv ptr inchiderea de luna si apoi gata, acasa cu printesa! Va pleca si socrela la tzara deci vom fi numai noi, o sa ne rasfatam toata ziua!
Doloress sper si eu sa fiu relaxata la bb2.
Va pup pe toate!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!
Dau eu o cafea, daca nu s-a dat

Sa nu va mutati toate pe Fb, ca ... nu stiu ce fac?!

Stefany, unde ai gasit mama melodia aia? "Fara zahar"- n-am auzit niciodata de ei

Si eu ma simt ff obosita, desi n-as avea motiv - zis si eu tot de la stenia de primavara. ma gandesc sa iau ceva vitamine - voi ce luati?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

stefany: faina melodia, mi-a placut nici nu stiam ca fara zahar a mai scos ceva dupa melodia de la sate.

Adriana: pe mine ma tot suna maica-mea sa iau spirulina. Eu nu iau nimic ca mi se par ca toate ingrasa. Fructe si legume proaspete cred ca ajuta. Am fost duminica in piata dupa nuci si era piata plina de spanac,salata, urzici, loboda,,,, Am luat un brat de spanac dar n-am reusit decat sa spal o mica parte. Cu nucile ce sa va zic in piata sunt 20 lei /kg miez si in supermarket 70lei-120lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

'neatza fetele! eu sunt pe doua baricade, si aici si pe fb!

Adriana, multam de cafea! desi eu beau un nes acum

Eu nu iau nimic; nu ma simt f obosita, doar ca imi scade moralul din cand in cand! dar de cand a "iesit soarele" e din ce in ce mai bine!

Belle, daca stau si socotesc, iesi aproape ca mine la bloc, cu intretinerea, dar eu am numai 2 camere pe cand tu o ditamai casa
oricum si sper sa nu te usture prea tare la buzunar!

Ylari, ma bucur ca e bine Eva! si Cris e la fel! aseara nici nu am mai auzit-o tusind vreodata! nici nu i-am lai dat Fluimucil de duminica! am lasat-o sa se curete singura tusea!
mai ai putin si incepe rasfatul acasa! te invidiez!

Gabi, m-am "ocupat" eu de Stefany

o zi excelenta sa aveti! eu azi fac cinste la sv, ca fac un an de cand sunt aici! am pregatit aseara rulada de cascaval cu sunca si prajitura Figaro!

Mergi la inceput

Lumi: rulada de la Edith? Si eu ma gandesc de mult sa o fac. Cum e? Da de cand esti pe forum nu sarbatoresti? As vrea si eu prajitura Figaro.

Cu gradinita cred ca s-a spart buboiul. Elena tot plange si cand au venit copiii sa-i spuna bebe sotul s-a suparat. Initial le-a zis copiilor ca nu-i frumos apoi i-a spus educatoarei si de faptul ca ii spun bebe si de faptul ca se bat intre ei fara jena, vorbesc urat.
Educatoarea a zis ca ea n-are nicio vina ca are programul numai de 5 ore si nu poate sa-i supravegheze (sunt max 10 copii). Apoi ca si-a consumat si concediul de la vara pentru perioada cu viscolul. Dar ei nu lucreaza nimic, nu invata nimic. Elena e tot timpul gata pregatita sa dea, cum ii interzici ceva gata te pocneste si nu da incet sau iti spune prostule sau altele. La directoare inca n-am fost, oricum nu stiu ce solutii mai exista decat mutarea. Ma enerveaza asta, nu-mi place, eu sunt de parere ca un copil trebuie sa se adapteze ca tot mutandu-l de colo colo nu se mai adapteaza in veci. Ma enerveaza de mor chestia asta. Am alternative 2 gradnite unde am incercat sa o duc pe Ana si nu ne-a placut. Culmea e ca la asta la care e acum Elena i-a placut mult Anei si noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Belle, pai daca tot mai sunt 3 zile pana fac 5 ani pe forum, hai sa va fac si voua cinste virtual tot azi, cu asta:

http://savalaura.blogspot.com/2007/05/rulada-de-cascaval-cu-sunca-maya.html

si asta:

http://savalaura.blogspot.com/2008/11/prajitura-figaro.html

imi pare rau de pb cu gradi; dar mai bine o mutati, daca ei chiar nu-i place acolo!

Mergi la inceput

Elena cred ca le-a si zis din moment ce erau asa sigure ca plecam desi ea doar a prins din discutiile noastre. Ingrijitoarea care era bauta n-a mai aparut de atunci, nici n-a mai facut pe ea, dar continua sa nu vrea la gradi. Daca o mut si nu-i place nici acolo? Ma pensionez?

Mergi la inceput