Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (213)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

aoleu ce mi-ai facut Ylari...
eu de mult ma invartesc pe langa elemental...e un site super tare...
am avut si am inca o problema cu dermatita marei si incercam sa ii fac eu o crema ca pe cele din comert apropae le-am termninat:(
ma gandesc sa incep cu ceva banal sa imi fac mana

sanatate mamicilor, taticilor si pufosilor virusati

Mergi la inceput

dragele mele am nevoie de ajutor...am nevoie de un credit si ma interesa suma maxima pe care o pot obtine la salariul meu. asa ca intrebarea mea este- e cineva care lucreaza in banca, la credite persoane fizice? multam anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

piggy:Vezi ca la ing pe site si probabil si pe alte situri poti face simulari.
Acum se iau in calcul si alte venituri gen dividende in afara de salariu.

Mergi la inceput

multam fain belle :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Am tras un pui de somn ca eram praf dupa noapte trecuta. Pe Eva a luat-o sotul si au dormit impreuna, chiar m-am odihnit. Acum la 15:30 i-am dat nurofenul ca era ora si i-am luat si temp, avea 38,1. Sper macar sa nu mai creasca la fel ca aseara. Nu prea mi-a mancat dar asta e, recuperam noi.
Piggy, mie imi spui, m-am benoclat saptamani la rand pe site-ul ala. Eu nu ma bag la retete ca e prea complicat, nici nu as avea spatiu unde sa mi le fac. Dar mi-am luat uleiuri ce pot fi folosite ca atare, de ex uleiul de cocos il poti folosi si ca strugurel, miroase demential si e ffff hidratant eu iarna nu pot sta fara strugurel si a fost ffff bun, nu ca cele din comert dupa care ti se cojesc buzele oricum. Eva e fff incantata de el, ca i-am pus si ei intr-un recipient de gloss de buze.
Pup fetele.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

M-am trezit si eu de 2 ore, la 7:30 si-s aici la cafea cu voi. Imi pun alarma sa sune sa ma trezesc mai devreme sa apuc sa-mi beau cafeaua, ca dupa ce se trezeste sefa... mai greu la cafea. Macar azi s-a trezit in buna dispozitie ceea ce e cam rar la noi, avand in vedere ca o trezesc la 3 si azi dimi era aproape ora 5 si inca nu dormea ca lumea. Eram in pat de la 4, dar i-a luat mult sa adoarma iar. Si ptr. ca s-a trezit in asa buna dispozitie, i-am promis ca o scot la restaurant ptr. pranz. Macar acolo comanda cate 2-3 feluri diferite si ciuguleste din fiecare, mananca mai bine decat acasa si apoi ajungem acasa si mai ciuguleste vreo 2-3 feluri si uite asa mancam noi la pranz.
Va pup, fug la joaca, ma asteapta sa ne jucam de-a piratii. Ea e Capitanul Pirat si eu doar un amarat de piratzel, acolo.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Ylari, ce mi-ai facut si mie (vorba lui Piggy)
m-am benoclat pe site si imi fac cu ochiul o gramada de chestii de acolo; ma mananca degetele (de fapt "cardul")
sigur bag o comanda zilele astea

merci mult

Nadia, pofta mare ma restaurant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Ylari, cum mai e Eva?

Gabita, Raducu e mai bine?

Sanatate multa tuturor.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Nadia, multumesc de intrebare, mai bine, zic eu, dar azi nu prea a papat asa ca a fost slabita. Noroc cu laptopul de servici, i-am pus cantecele si a inceput sa danseze, acum se uita la Alba ca zapada si mi-a zis ca ii e foame.
Gabitza, si Eva tocmai a avut un episod kkcios...
Lumi, stiu, si eu am fost posedata de site-ul ala multa vreme!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Alo, Alo, Alo ati lasat apa deschisa, fierul in priza si-ati plecat?

Nimeni nu a dat cafeluta, parca a picat bomba atomica pe aici.

Mergi la inceput