Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (213)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

hai ca dau eu o ...nah ca au iesit doua
eu am o zi tare proasta...ma doare capatzana, nu am chef de munca, vreau multe si degeaba, mara are iar febra, am prea multe lucruri inutile in casa si imi vine sa le arunc pe toate, nu am timp sa mai gatesc si mananc numai paine si m-am rotunjit, ma incurc in atatea remedii homeopate pt fete si nu mai am incredere in doctori,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Citat:
citat din mesajul lui piggy

hai ca dau eu o ...nah ca au iesit doua
eu am o zi tare proasta...ma doare capatzana, nu am chef de munca, vreau multe si degeaba, mara are iar febra, am prea multe lucruri inutile in casa si imi vine sa le arunc pe toate, nu am timp sa mai gatesc si mananc numai paine si m-am rotunjit, ma incurc in atatea remedii homeopate pt fete si nu mai am incredere in doctori,...

Piggy mama de pufitze Ilinca (15.06.2008) si Mara (30.08.2010) si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Prioritizeaza si deleaga si uite asa o sa fi mai linistita...
Eu sunt la job...inceput de sinuzita!!...traiasca virusii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Piggy: hai mai ca nici la mine nu se vede nimic dupa 3 luni de sala. Imi venea duminica sa ma urc pe pereti de ciuda dar la mine e o chestie ciudata, cand sunt stresata organismul meu acumuleaza. Nu stiu de unde ca nu dau spargeri la frigider, nu mananc gras sau prajit de ani buni. Si in ultimul timp stresul a fost mare ca uneori ma controlez greu de tot.
Apoi cu febra si doctorii ce sa zic: parerea mea este ca virusul asta este nou sau o mutatie a unui virus mai vechi dar mai agresiv,nu exista o conduita clara in cazul lui, o sa aflam mai tarziu cat grav a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

hello, hello!

pentru ca forumul a avut probleme tehnice, eu si unele dintre noi ne-am mutat pe fb

dar nu pot sta departe nici de forum!

piggy, sanatate Marei; iar tu...ia-le incet! si se rezolva...

la mine s-a terminat incubatia si cred ca o iau pe urma copiilor; de dimineata am inceput sa trag de nas, ma ustura si ma tine si in gat putin

sunt in zona...si aici si pe fb! daca ar sti sefii!!!

Mergi la inceput

pe fb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui belleane

pe fb.

Te iubim, printesa Victoria!!!

Idem
Ce simpatica ai fost, Belle!
Mda, eu am dormit de am rupt azi noapte, Eva tot mi-a facut temp si aseara si un pic peste noapte, nu a mai ajuns la 39, slava Domnului. Acum e bine, se joaca si se uita la desene, draga de ea a fost tare intelegatoare si m-a lasat sa lucrez ca parca a inebunit lupu, moaamaaa cate nevoie au de mine ... bleah... In fine...
Dar... pe mine ma doare capul si de dimineata am tusit cu expectoratii... am tot luat zilele astea oscilo, apa plata multa si limonada... si cam atat.
Bebelunu se misca de zor dragul de el.
Abia astept sa stau acasa de tot, sa scap de stresul de la sv ca numai relaxare nu e asta, e chiar aiurea sa mulcesc din pat, stau incomod, plus ca nu mai am chef fetelor, nu mai am chef deloc.
Hai ca m-am plans destul... Eu cred ca e si astenia de primavara fetelor, atat am asteptat primavara asta iar acum ca a venit nu putem sa ne bucuram de ea ca suntem bolnave nu mai pot de nervi...

Va pup pe toate!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Ylari, ai grija de tine! sanatate multa!

si nu mai fiti asa rele cu FB-ul! daca forumul nu functiona
ne-am reorientat si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

multam pentru sfaturi dragelor
voi face o lunga lista si apoi o iau treptat
oricum bona mea (draga de ea) mi-a dat o idee care m-a scapat de o grija (dar ma va usura si de niste bani)- sa apelam la o firma de curatenie pentru curatenia generala de primavara (oricum ramane de aranjat continutul dulapurilor care stau sa cada)

si eu mai intru din cand in canmd pe fb dar nu prea ma pricep sa scriu pe acolo, sa pun poze, etc...abia m-a apucat elanul pe aici

sanatate luminel si Ylari

o fi si astenia aia de care aminteste ylari si schimarile de vreme hmmm

Mergi la inceput

Piggy: eu am apelat la Craciun la o firma de curatenie ca ma apucau sarbatorile cu carpa in mana. A fost asa si asa sunt locuri pe unde n-au trecut, la un moment dat m-am plictisit si n-am mai stat dupa ei si atunci s-a vazut. Bine, la mine e mult, am geamuri multe si mari. Au fost 4 oameni per total am fost multumita ca n-a trebuit sa fac eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

unde va gasesc pe facebook?
acolo sunt si eu ceva mai activa

Mergi la inceput