Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (213)
Raspunsuri - Pagina 19
chinabulina spune:
Simonix, fiica-mea, daca vreau sa o iau din parc si ea nu vrea, daca ma apropii de ea incepe sa urle: "aaaaauuuuu, ma doareeee!!! nu mai da, ma doare!!!!" prima data am patit-o asta-vara. dupa ce a stat in groapa cu nisip mult si bine, cand s-a facut ora pranzului i-am zis ca mergem acasa. dupa cateva incercari nereusite m-am dus si am ridicat-o in brate din nisip. cand a inceput sa urle "ma doareeee, lasa-ma, te rog nu mai da!" am paralizat. sa va zic cum se uitau ceilalti parinti la mine? iar eu nici macar nervoasa nu fusesem, pur si simplu am ridicat-o din nisip. de atunci s-a mai repetat figura de cateva ori, acum sunt imuna la din astea
despre DC/FB, mie imi place forumul, dar de la munca pot intra doar pe FB. iar de acasa abia apuc sa citesc, nu mai apuc sa si scriu pe DC.
p.s. probabil va intrebati ce ma bag si eu ca musca-n lapte. dar sa stiti ca eu va citesc, doar ca nu scriu
mihaser spune:
Salut!
Multumesc din suflet pentru urari! :)
Noi am avut un maraton de birthdays...a inceput duminica cu ziua lui Cri si mega petrecerea lui...si s-a incheiat azi. :)
Gabitza te pup!
Intru maine sa ma cofeinizez cu voi!
Luminel spune:
'neatza fetele! poftiti la
Mihaser, La multi ani si aici!
Belle, zi-mi cum se numeste doctorul, unde e exact, te rog!...daca e langa metrou, nu-i bai ca nu e in zonele alea
din fericire, Cristi n-are atata imaginatie inca...din fericire pt ea, ca jar ar manca
va stept...si aici si pe fb
inais spune:
Deci pauza scuuuurta la job ca simt ca-mi arde creierul...
Mihaser La Multi Ani draga mea! Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de ai tai, succes in 'vacanta' care va asteapta si numai bine!
Deci cu copiii si problemele lor existentiale ...la noi functioneaza psihologia inversa: pentru ca la (aproape) orice o rog raspunsul este invariabil: NUUU! atunci o iau invers...
Exemplu: dimineata nu vrea sa se trezeasca...o inteleg ca e obosita, seara avem f putin timp acasa, etc, etc. Daaaar...trebuie sa plecam toti si deci trebuie sa se trezeasca. In concluzie in loc de placa: 'Trezeste-te! Te rooog trezeste-te! O sa intarziem...trezeste-te!...' am alta: 'Mami si tati pleaca, tu ramai acasa! Sa fi cuminte mami, sa iti iei de mancare, sa te joci...culca-te acum, ca noi plecam!' Stiti cu ce viteza sare din pat???
Gata, back to work...cu un elaaaan...
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inais Exemplu: dimineata nu vrea sa se trezeasca...o inteleg ca e obosita, seara avem f putin timp acasa, etc, etc. Daaaar...trebuie sa plecam toti si deci trebuie sa se trezeasca. In concluzie in loc de placa: 'Trezeste-te! Te rooog trezeste-te! O sa intarziem...trezeste-te!...' am alta: 'Mami si tati pleaca, tu ramai acasa! Sa fi cuminte mami, sa iti iei de mancare, sa te joci...culca-te acum, ca noi plecam!' Stiti cu ce viteza sare din pat??? Gata, back to work...cu un elaaaan... |
foarte tare faza! si la noi mai functioneaza cateodata psihologia inversa...dar nu mereu
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui belleane Mi-au venit ingredientele pentru crema si un cadouas. Te iubim, printesa Victoria!!! |
intri in laborator acu'! spor la preparat!