Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (213)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata, haideti la o cafea cu aroma de weekend :).

Ieri n-am prea fost pe la birou, prin oras sa rezolv o chestie si nu m-am mai intors, am profitat si am intrat prin niste magazine, apoi am fugit acasa sa calc.

Va urez o zi super! si va astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

mi-a mirosit a ceva buuunn, aromaaaat!!!
Multam Alysh!!

Eu sunt pe fuga, vreau sa termin ciorba de perisoare de peste, apoi sa dau o tura cu Ana la Baby Boom, ca e langa mine aici, mergem ca fetele, am niste maruntisuri de luat, poate ma uit si dupa cadoul de Iepuras. As vrea ceva creativ, inteligent, ceva...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Lorich, daca gasesti ceva inteligent, zi si noua ca sunt in pana tare de tot.

Eu caut ceva cu dinozauri acum ca fi-miu e pasionat. Si aseara ne-am jucat, stie toate soiurile de dinozauri, la un moment dat m-a atacat, eu am fugeat si am intrat cu piciorul intr-un colt de gresie (de la braul care imbraca jos peretele, eh, greu de explicat) si mi-am taiat calcaiul pana la sange. Am plans fetelor, de durere, toata noaptea mi-a pulsat calcaiul, m-a durut de numa'. M-am potolit din plans pt ca Vlad incepuse si el sa miorlaie sa-mi spuna ca daca eu plang incepe si els a planga. OOOOf, ce m-a impresionat asta. a fost asa de afectat de eveniment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

La multi ani Mihaser!

Alysh, nasol cu lovitura!
iti trebuie sosete prin casa
Si eu daca ma lovesc si plang incep si ele sa miorlaie

Belleane, deci n-o sa te mai recunostem

Eu am fost dim la doctor sa-i ia Larei un exudat nazal, faringian si am zis sa-i ia si sange, ca daca tot suntem acolo, sa facem toate analizele, sa vedem daca nu are ceva - ca tare des raceste.
Ea care nu era un copil bolnavicios, de cand cu scoala, in fiecare luna e racita. Si ce ma ingrijoareaza e ca at cand raceste are asa o stare subfebrila (un 37,3-37,5)
I s-a facut rau la doctor, ca era nemancata, nebauta si aproape a lesinat. Incepuse sa si tremure, ca niste frisoane, tare ciudat a fost - insa si-a revenit apoi in 2 minute, ca si cum n-ar fi fost nimic, iar ciudat
Asteptam rezultate, sper sa fie totul bine

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Adriana: Imi pare rau de incidentul de la doctor, s-a speriat saracuta.

N-am facut aseara crema, am pregatit doar ingredientele. Azi o fac, ieri am primit un telefon nou de la munca si o alta cartela si a trebuit sa introduc numere manual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

hello! hello!

multam de coffee Aly! (m-am trezit si eu) imi pare rau de buba! ceasul rau!

spor la cumparaturi Lori; sa ne spui ce ai gasit!

Adriana, tin pumnii sa iasa bine analizele! imi pare rau e incidentul de la dr!

eu i-am luat trotineta Cristianei alaltaieri din Real! si deja i-a rupt o maneta de siguranta
bicicleta, ne-am hotarat, nu-i luam deocamdata, sa nu ne caram cu ea prin G

Mergi la inceput

Lori: targul este pentru copiii mici sau si mai marisori?

Vreau sa-i iau Elenei niste adidasi,pe unde gasesc ceva care sa nu aiba sireturi?

Aly: sper ca acum piciorul e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Belle, te poti uita in Obor sau la Lumea Copiilor - un magazin pe 1 Mai

Mergi la inceput

Adriana: da, poate ma duc in we, era un magazin care-mi placea cel cu Waikiki dar in ultimul timp mi s-a parut ca s-a scumpit rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mda..deci..care a pus targul langa mine??? Cat am avut ..atat am cheltuit!!
E teribil sa ai fetita, ruina!! hihihi..niste hainuteee....desi am tot ce-mi trebuie pt vara, tot am dat bani pe bentite, sosete de alea crete, palariutza de soare cu flori, colanti, normal :)

Belle da, poti gasi incaltari, eu chiar i-am luat lui Robert ceva pt gradi, interior, dar vor merge si pt afara, niste tenisi cu siret fals, elastic si arici, super interesanti, cu o palsa de aerisire asa, nu pot descrie, 30 lei.
Tot pt Robert am luat pantaloni de bumbac, trening asa, pt ca rupe de groaza pantalonii in genunchi, de la busilea lui cu masinile lui.

La jucarii, i-am luat pana la urma ceva ce parea f fain "auto math" matematica cu masinute, niste planse und eface deduceri, adunari, sortari cu niste masini de caiuciuc, acasa nu-mi mai pare ceva wow. Am luat de la un stand unde dadea 2+1 si am chletuit o gramada, mama ei de treaba!!!

Vai, ce noapte s-a facut in bucuresti!!

Mergi la inceput