Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (213)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Luminel: cu trotineta Elena a speriat-o de moarte pe maica-mea cand a luat-o la sanatoasa si nu s-a mai oprit.

In general de Pasti se iau hainute, eu am pentru Ana deja luate la Craciun lucruri pe care nu le-am mai dat ca erau prea multe. Mai completez pentru Elena niste Adidasi si poate niste pantofiori ca aici suntem deficitari. In rest are de la Ana tot felul de lucruri si i-am mai si cumparat cand am gasit vreo reducere.

Eu tocmai am dat o gaura in buget cu o comanda de ingrediente cosmetice de la elemental. Vreau sa fac o crema de fata si alte chestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

aaa, da...si hainute trebuie luate!

Belle, nu ma speria si tu

ce tii-ai luat? chiar asa de mare e gaura?

Mergi la inceput

Lumi: nu chiar asa mult dar fac doar o crema mica si am luat si niste chestii in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Hello fetele :)

Iaca ma trezesc si eu acush, dupa amiaza, nu prea am dormit azi noapte, am niste insomnii ... In fine :) Vad insa ca iar am energie cat cuprinde.

Azi dimineata am fost la mic dejun de mamici si tatici - era fiumiu asa mandru de nu isi incapea in piele Au facut copiii o gramada de bunatatzi: croissanti (aveau o forma cam dubioasa si cred ca au uitat sa puna zahar in ei ), pains au chocolats, chaussons aux pommes, gofre, tarte cu capshuni (al meu le numea "painici cu capshuni", si nu gresea prea tare ), chifle pe care am pus gem si nutella. Ce sa mai, un regal. Am mancat de am spart Fiumiu pe langa propriile creatii a mai mancat si 100 de oo de cicolata, ca de altfel restul - nu vreau sa stiu ce a fost dupa ce am plecat, 30 de copii plini de ciocolata Ma rog, chit e ca a fost induioshator asa, Robert imi indesa o graoza in gura: asta iti place? noi le-am facut, pt voi, mamicile

Si azi copilul meu a fost desemnat si sa duca "surpriza" saptamanii - un obiect bine disimulat de randuri de hartie si pungi, astfel incat sa nu poti ghici ce este. Si ei stau in cerc si trebuie sa ghiceasca ce este punand intrebari "impricinatului": se foloseste in bucatarie/baie etc. Impricinatul nu are voie sa raspunda decat cu DA si NU. Si asa se afla ce e obiectul iar la final, daca se poate, se face o demonstratie. Cica au avut ciocane , toastere (si apoi au facut painici la toast), ceainice si altele. Noi am dus o pereche de ochelari de piscina Sa vedem daca ghicesc piticii.

In rest parcuim la greu, ieri aml stat pana la 7 si un sfert, iesiti direct de la scoala. Deci noi nu apucam sa mai vedem casa aia la fatza Intram direct in bucatarie, mancam si apoi baie si dodo

Mai fetele, am si eu un proble cu fiumiu asta - zici ca e speriat de bombe E genul care daca incepe sa planga nu se mai opreste - asa ne-au zis si de la scoala (aici seamana cica cu ta-su cand era mic). Buun si evident ca ieri plecam din parc in plansete si pe drum ii zic: Hai mai Robert, stii bine c si acasa e dstractie, de ce mai tot plangi? El: nu vreau acasa, acasa tu ma bati ! Deci suspinaaaaa Vaaai... Zici ca il traumatizez de numa - poate il aude careva si ma reclama ! In fine, lamuresc eu ca nu il bat si el tot se smiorcaia. Io: de ce plangi? El: pentru ca ma pui la coltz acasa !!! Vaaai Iar lupte seculare sa ii explica ca nu fac asa (coltzul la noi e cam out in ultima reme, am si uitat de el). Buuun, iara vaiete si suspine. Io: De ce plangi? El: pentru ca acasa o sa ma tai cu cutzitul ! Si da-i si jeleste ... Oki, contracarez. Iara vaiete - De ce plangi??? El: o sa ma bagi la cuptor ! mai incolo: O sa ma pui in supa deci nu stiam daca sa rad sau sa plang Am lasat-o balta si am ajuns acasa intr-un siroi de lacrimi ...

Ce e in capul acestui plod, fratilor??? In conditiile in care nu ne uitam la TV, desenele sunt pasnice - Dora si niste amarate de sirene, care numara si fac questuri, la scoala li se pun desene tot de plozi mici ... In fine ...

Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ dar se pare ca e tot ALBASTRU (13+)

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Simonix: exact asa face si Elena, daca gasesti o explicatie as vrea si eu sa stiu. Ce o fi in capusorul lor? Elena nu se mai uita aproape deloc la desene.

Mergi la inceput

fetele bucurestence, puteti sa-mi recomandati un dentist bun? preferabil din Militari sau Dristor, Titan, Salajan, oricum pe traseul metroului de la Pacii la Grigorescu! trebuie neaparat sa-mi inlocuiesc un incisiv care se misca, zici ca e de lapte ;) bine si asta e tot pus acu ceva ani!
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Lumi:In zonele astea nu cunosc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui belleane

Lumi:In zonele astea nu cunosc.

Te iubim, printesa Victoria!!!

dar unde cunosti?

Mergi la inceput

Lumi:p-aicea pe la mine, de fapt unde locuiam inainte in zona stadionului Dinamo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

nu doar pt intrebarile mele, poate va ajuta:
http://edukid.ro/jucarii-copii-4-5-ani

Mergi la inceput