Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (213)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

ooo, lume noua! bine ai revenit pe aici, Laura! bafta si tie cu proiectele!

Lumi si www.facebook.com/photo.php?v=332043703489671" target="_blank">balerina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Laurita, si pt Mirci tot acasa ca sa vad si eu casutza, da? Ma roade tare ca stau la birou atata, in loc sa petrec timpul cu copiii mei. Parca incep sa te invidiez, desi....nici acasa toata ziua n-as sta. Tbs a avem rabdare pana incepem cu invatamantul. Eu sper sa ma inscriu la master si sa si incep in paralel sa predau. O sa merg in vreo luna la Universitate sa vad care sunt conditiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Laurita, si pt Mirci tot acasa ca sa vad si eu casutza, da? Ma roade tare ca stau la birou atata, in loc sa petrec timpul cu copiii mei. Parca incep sa te invidiez, desi....nici acasa toata ziua n-as sta. Tbs a avem rabdare pana incepem cu invatamantul. Eu sper sa ma inscriu la master si sa si incep in paralel sa predau. O sa merg in vreo luna la Universitate sa vad care sunt conditiile.

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

Draga mea, sa ma tii si pe mine la curent cu ce faci!
Eeei, in vizita oricum veniti, indiferent unde facem ziua!

Mergi la inceput

Heeeeeeeei, trezireaaaaaaaa!

Si eu am nevoie de vreo 10 , ma doare si putin capul! va astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Heeeeeeeei, trezireaaaaaaaa!

Si eu am nevoie de vreo 10 , ma doare si putin capul! va astept!

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

'neatza!

eu mi-am preparat o stacana de ness, Aly, poate reusesc sa ma trezesc! capul (fruntea) ma doare de ieri seara, cred ca de la presiunea ridicata!

si eu va astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

neata!!!!

Mergi la inceput

Fetelor, v-ati gandit la cadouri de Paste pt copii? Noi vrem sa-i luam lui Vlady bicicleta de ziua lui, bicicleta cu pedale ca fara am tot avut. Sper sa-i placa, ta-su zice sa-i luam fara roti ajutatoare ca deja stie sa-si tina echilibrul de la cea fara pedale. Parerea mea e ca nu e acelasi lucru....vedem.
Pt Paste insa n-am idee....tb sa fie ceva util si la pret accesibil. Dar sunt in pana de idei, asa ca le astept pe-ale voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

ALy: sunt aici sa te sustin, sa-ti spun ca si eu sunt tot asa derutata in privinta cadourilor. Poti sa-i iei bicicleta cu roti ajutatoare si daca poate merge si fara i le dati jos.
Ana merge doar de vreo 2-3 ani fara roti ajutatoare dar baietii sunt mai putin fricosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

"baietii mai putin fricosi"???? Ei as, haha!
Nu cred!

Si eu caut idei, am casa plina, nu am nciun chef de alte jucarii, asa ca vreau ceva, dar nu stiu ce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

si noi tot o bicicleta cred! mereu imi cere...
iar de Paste, tati are "comanda" pentru casuta de papusi si printesa si print si cal...
si ar vrea si trotineta...si...si...si....to ce vede pe la copii

Mergi la inceput