Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (213)
Raspunsuri - Pagina 16

Luminel spune:
Simo, sa ne arati si noua operele brutarului
mai, ce de activitati fac ei acolo!
deci Robert e super tare! n-am mai zis, nu?

Lorich spune:
Simonix ce frumos!! Ce baiat frumos, ce Maruca frumoasa, ce loc d ejoaca super!! Imi pare rau ca ai fost fotograful si nu am vazut si eu o mamica cu burtica!
Luminel daaa, e de ras, e! Era asa cremuita ca nu o puteam lua in brate!!

belleane spune:
salutare,
Eu is pe aici, am o lipsa de inspiratiune...
Elena a stat acasa zilele astea este mama la mine,noi am fost plecati la Sambata de jos. A fost frumos, am vizitat la intoarcere si Sibiul si am fost pe la niste manastiri pe Valea Oltului.
Elena a facut febra cat am fost noi plecati in fiecare seara, am avut ditmai stresul mai ales ca o stiu pe maica-mea panicata si cu inima in pioneze.
Dupa ce ne-am intors n-a mai facut nici urma de febra. Dar pofta ei de mancare e o barat. In plus cu bunica-sa face tot felul de fite ca vrea aia, ca vrea ailalta. Ii spune sa plece ca n-o iubeste, asta se supara si imi vine sa , avem ditamai schilomanul in casa.
Ce sa-i fac sa-si mai revina pofta cat de cat ca daca o las cred ca dispare total.
Cam astea de la noi, nu-s excelente.

Luminel spune:
Belle, sa va fie de bine iesirea!
pacat ca n-ai putut sa te bucuri de ea total!
zic si eu...daca ai incerca cu niste siropuri pentru pofta de mancare, la Elena?

Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Sunt si eu pe aici, azi mai vioiaie
Ieri eram chiauna rau
Vitaminele mele isi fac efectul incet - daca si lor face
In weekend am fost sambata la bowling cu sotul si prieteni - a fost f misto, apoi masa in Up Town
Eu insa nu mai sunt obisnuite cu stat pana la ore inaintate - pe la 9 seara ma apucase cascatul - radeau ceilalti de mine ca am devenit babuta
Si desi eu m-am laudat ca nu ma doare nimic dupa bowling, ieri m-a apucat o febra musculara, ma dureau muschii de la mana, spate -- ce mai! eram nauca
Duminica am facut cu clasa o excursie privata cu autocarul la Salina de la Slanic - si cum s-a trecut la ora de vara, duminica dim am avut super stres cu pregatirile, ca mandrele dormeau, noi eram dupa bowling -- autocarul ne astepta, nu puteam sa intarziem.
Am venit seara super obositi - iar in casa era totul cu fundul in sus, cum il lasasem in graba de dim.
Belleane, nici daca ii promiit ca primeste desert dulce nu vrea sa manance?
Lorich, da -- si noi am avut episod cu crema intinsa pe picioare, covor si toate cele - crema buna, abia luata -- si urme unsuroase prin toata casa, ca-si unsese Annika si labutele
Iar ieri, Annika mea a pus mana pe-o foarfeca si si-a taiat dresul - avea o gaurica mica si ce s-a gandit ea: "ia s-o aranjez eu nitel mai frumos!"
Simonix, da' par incantate blondele de micul cuceritor
Nu se vede inca burtica, Lorich eu am vazut niste poze si cu Simonix mai in fata - sau erau mai vechi?
Nicole, am vazut si eu tinutele Antoniei - f frumoase, mi-a placut mult rochia de dupa botez - pacat ca Antonie nu ne-a aratat si-un zambet -- m-a amuzat cum ai surprins-o urland de mama focului
Adriana

belleane spune:
Adriana: nu, poti sa-i promiti orice, incepe sa planga de teama ca nu-l primeste.
Si eu am vazut-o pe Simonix(la pompa), nu se vedea burtica. Am vazut si mandretile de copii(ce mari s-au facut).
Deci copiii nostri fac 4 ani, ma gandisem sa mergem la Disneyland de ziua Elenei dar nu pot face rost de 2000 euro fara sa afectez substantial bugetul familiei si vacanta de vara. Asa ca astept zile mai bune desi le-am promis si totodata am cheltuit cu casa toti banii lor stransi de cand s-au nascut. Ma gandesc ca acasa putem face petreceri dar nu ma simt in stare sa fac curatenie inainte si dupa.
Apoi as putea sa inchiriez o tambulina, ceva leagan sa chem un animator. Sunt de ceva timp un fel de leguma fara niciun chef de nimic. Imi placea inainte sa organizez petreceri, ma implicam acum parca sunt in reluare, n-am chef de nimic. Nici n-as lua vitamine de frica sa nu ma ingras ca oricum n-am slabit nici cu sala.
Ma gandesc sa-i fac petrecerea Elenei la Macul de langa gradinita, asa n-am bataie de cap. Vad ca la Elena nu prea s-au serbat zile de nastere pana acum, poate nici nu vine nimeni.

Simonix spune:
Haha ce de fac fetele astea mai, creme, dresuri ... Al meu nu are initiative din astea
Adriana - aha, deci recomanzi bowling pt slabit si facut muschi dupa nastere? A propos de burti, da, pozele alea sunt de duminica, imi fac si eu aparitia de diva
Si da, am si burta, dar o ascund hehe. Azi chiar mi-a zis o colega: "Vai draga, dar nu ai burta, nu se vede inca ! Se vede doar ca te-ai ingrashat !"
Deci minunat.
Ieri fiumiu a hartzuit o femeie insarcinata bine, si dupa ce s-a laudat cu ochelari de Spiderman (deh, la agatzat), s-amai laudat si cu burta lu' maica-sa - "Mami are un bebelush inauntru si o sa faca o burta mare mare mare mare . Ca a ta. " Femeia aia era pe jos de ras
Cu fetele cochetele nu prea am poze, Mara si Iasmina, ma chinuiam sa il prind ep al meu cu picioarele in sus pe bicicleta Si fetele erau si ele miscatoare rau, il cam alergau pe Robert. Dar sunt mortale pozele cu gagicile agatzate
Si inca nu i-am prins faza de Chippendales, cand si-a desfacut hanoracul sa le arate cheptul si muschii
Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ dar se pare ca e tot ALBASTRU (13+)
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti

Alysh spune:
Simpatica mai esti, mai Simonixule Da, poza aia e dementiala cu gagicile agatzate, parca erau in transa saracele
Ce mandru e Robertel de bebele din burtica....Vlady n-a fost asa entuziasmat...bine, era si mult mai mic, probabil nu constientiza. Dar stiu ca Robertone al tau visa demult la flatiol sau sulioala
Lorih, da, invatamant, nu stiu inca daca gradi sau scoala. Ma atrage tare mult si gradi, dar ma gandisem la gimnaziu in pp. Mi-au placut mult anii in care am predat mai ales pt piticonti. La liceu nu, sunt obraznicuti si n-am nervii necesari.
Ha, ce m-ai distrat cu Ana si crema, s-a hidratat dra,ce vrei. Te-a hidratat si pe tine vrand, nevrand
Belle, asa mult v-ar fi costat sa mergeti la Disney? Eu cred ca as fi scapat cu 1000 de euro: 300 bilete de avion low cost, 300 hotel, 600 mancare + intrare la Disney....e superficial calculul, dar cred ca m-as fi incadrat.
Adriana, nici eu nu mai rezist, ma culc cu gainile Sa va fie de bine bowlingul! Ce e ala???

Reallaura spune:
Ali scumpa, sunt si eu aici, pe aceleasi pozitii cu invatamantul, mie una mereu mi s-a parut o chestie frumoasa, sper sa ne iasa!!
Cu petrecerile, inca nu m-am gandit, probabil pentru Ili acasa. Vazusem si eu voucherul cu animatorul si nu stiam ce sa fac.
Urata faza cu camasuta, dar ce vrei, fiecare vede lucrurile din punctul lui de vedere
Nicole superbe costumatii, cea mica e atat de frumoasa si seamana cu David (cum si ai mei semanau intre ei)
Lori sanatate lui Robert...daca voie bune e oricum!
Simonix succes la noul job! Subscriu la viziunea ta asupra fb/vs/dc. si eu simt la fel...
Adriana tare Anika cu dresul ce we plin, frumos...si eu m-am bosorogit, sunt mereu dormitanda si noaptea am insomnii...