Pufi de Ian-Feb 2010 (73) - LMA Alicredo !

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza dragelor...saruman de coffe , sorina...

ce sa zic...timpul le rezolva pe toate, intr-un fel sau altul, la toti..

rux..m-a impresionat ce ai zis insa...imi aduca aminte de pe vremea cand eram bugetari si cu tone de datorii ca la salariu...dadeam ce trebuia sa dau dupa care faceam aprovizionarea...ulei, zahar etc ce trebuia, chiar daca mai aveam de luna trecuta...pt ca erau momente cand ramaneam fara bani...si atunci faceam inclusiv paine...ce sa zic..poate ar trebui sa mai pui asa deoaprte cate putin...pt cae f trist sa ramana copiii fara mancare...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

despre noi...crestem....

progreseaza si el...in felul lui...
nu face propozitii dar din ce baiguie....inteleg tot ce vrea...
cu olita stam bine...daca e in fundul gol si-l trece se duce singur ...cand iesi afara ilpun pe oala si am inceput sa nu-i mai pun pampers...tanti nu are curaj...

cu gradi ma tot gandesc pe toate partile...desi balanta inclina spre ea ...nu stiu de ce ink nu sunt convinsa...park as vrea sa-l las sa se bucure de micile lui placeri gen adormitul cu biberonul...traseul de 2 ore pe care il face cu tanti ( pt mine conteaza f mult ca nu sta in casa)...intalnirile in parc cu prieteniilui dragi pe care evident ink ii pocneste....
cu lingura ink nu mananca...deci am fi deficitari la capitolul asta...
nu stiu...mai stam...

deja de o sapt am inceput prg de vara...aka iesirea nr 2 pana se intuneca...

si nici nu stiu ce sa zic daca e prb sau amuzament....dar e fascinat de tzitzi...si acu sta langa mine cu bobe de lapte si cu mana la tt. vorbeste cu ele...le pupa pe rand...daca bea lapte sau apa....le da si lor...efectiv le vede ca pe niste personaje...si noaptea la fel adorecu mana la ele...daca e agitat sau plange ...acolo gaseste linistea....

ati mai auzit de asta? credeti ca asa o s-o tina pana la 40? luk bete tzitzi

ne-am mai reglat cu somnul...in sensul ca nu ne mai apuca ora 12 ci pe la 10 juma 11 adoarme si la fel la amiaza...pe la 1 juma e gata...

cu mancarea..tot cam prost....analize n-am reusit sa-i fac decat kk.....ciorbele le mananca cel mai bine...

tre sa ma apuc de shmotru..mancare..ca acusica tre sa iesim afara...

sa aveti un we placut si insorit

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

rux..m-a impresionat ce ai zis insa...imi aduca aminte de pe vremea cand eram bugetari si cu tone de datorii ca la salariu...dadeam ce trebuia sa dau dupa care faceam aprovizionarea...ulei, zahar etc ce trebuia, chiar daca mai aveam de luna trecuta...pt ca erau momente cand ramaneam fara bani...si atunci faceam inclusiv paine...ce sa zic..poate ar trebui sa mai pui asa deoaprte cate putin...pt cae f trist sa ramana copiii fara mancare...

JUCARII PENTRU PITICI...

hm... in apararea mea voi zice ca... nu e deloc simplu...
apar cheltuieli neprevazute gen spitalizare, mai vin termenele scadente la curent, telefon, internet... te tracaseaza fost chiriasa cu telefoane ca i-a venit nu stiu ce regulizare pe lumina... de la job ti se spune ca gata intra banii sapt viitoare, imprumuti bani ca sa rezisti inca o sapt... dupa care nu se intampla nimic... mai imprumuti, mai platesti din datorii, mai faci rezerve... iar nu se intampla nimic... iarasi "joi" intra banii... iar nimic, tzeapa... te gandesti la solutii extreme, gen provident... de la job primesti niste banuti (gen 60 de lei)... cumperi pampersi, un lapte, un sirop de tuse... si ti s-au dus banii... mai ceri imprumut de la maica-ta... iti mai trimite 100 euro... o mai scalzi cateva zile... si se strange latzul tot mai strans si iarasi marea promisiune "joi" intra banii...numeri banutii sa-ti ajunga pana joi, strictul necesar... joi nu se intampla nimic! vineri te trezesti ca esti falit absolut... si minunea se intampla! primesti banii! esti salvat inca o data de la o agonie dureroasa... si iti promiti ca niciodata nu vei mai permite sa ti se intample asa ceva... niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Neatza!

de cafea Sorina! Ma bucur sa te aud si ca sunteti mai bine! Tu i-ai facut Irisucai vaccinul anti varicela? La mine acesta a fost singurul in afara schemei obligatorii pe care am vrut sa il fac. Eu am facut varicela pe la 12-13 ani exact cand am ajuns la mare si a fost f nashpa. Toti plecau la plaja, doar eu stateam in casa. A trecut cand am plecat de acolo.....
sa treaca bubitzele repede si sa puteti iesi afara.
Multumesc pentru urari!

Dece, ce am mai ras cu cu Luca bete tzitzi. Cred ca pana la 40 alte tzitzi vor face obiectul iubirii lui Eu inca nu pot sa am iesirea 2 ca se culca pe la 15.00 - 15.30 si doarme pana pe la 18 - 18.30. De la ora aia deja vine tati si ne asezam la masa de seara....
pt olita! Eu l-am lasat fara pampers toata vara si spre toamna dar mi s-a parut ca era cam rece si facea f des si putin si schimbam o gramada de pantaloni.....cred ca inca nu era pregatit...

Micki, spor la cautat bone si felicitari pt inceputul de independenta alimentara lui Kiti Olitza tot non-cra si pt noi.

Lorex, o sa incerc ca am nevoie. Am inteles ca baietii au tendinta sa copieze comportamentul mamelor si daca o tin tot asa o sa cresc un baiat nevrotic

Mire de cate ori pe saptamana ii dai tu oua? Eu ii dau de 2 ori cate un ou de gaina + ce exista in mancare. Din pacate nici eu nu am gustat niciodata oua de prepelita....poate si pt ca eu am oua de gaina de tara proaspete in fiecare saptamana iar de prepelita nu as putea lua decat din comert si.....am asa o retinere.

Dastefa

Va sa aveti o zi cu mult soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

JUCARII PENTRU PITICI...

hm... in apararea mea voi zice ca... nu e deloc simplu...
apar cheltuieli neprevazute gen spitalizare, mai vin termenele scadente la curent, telefon, internet... te tracaseaza fost chiriasa cu telefoane ca i-a venit nu stiu ce regulizare pe lumina... de la job ti se spune ca gata intra banii sapt viitoare, imprumuti bani ca sa rezisti inca o sapt... dupa care nu se intampla nimic... mai imprumuti, mai platesti din datorii, mai faci rezerve... iar nu se intampla nimic... iarasi "joi" intra banii... iar nimic, tzeapa... te gandesti la solutii extreme, gen provident... de la job primesti niste banuti (gen 60 de lei)... cumperi pampersi, un lapte, un sirop de tuse... si ti s-au dus banii... mai ceri imprumut de la maica-ta... iti mai trimite 100 euro... o mai scalzi cateva zile... si se strange latzul tot mai strans si iarasi marea promisiune "joi" intra banii...numeri banutii sa-ti ajunga pana joi, strictul necesar... joi nu se intampla nimic! vineri te trezesti ca esti falit absolut... si minunea se intampla! primesti banii! esti salvat inca o data de la o agonie dureroasa... si iti promiti ca niciodata nu vei mai permite sa ti se intample asa ceva... niciodata!

Life is good!

Ruxita, cum am zis Nu pot sa-mi dau seama cum poti sa fii asa optimista si detasata. tie!

Mergi la inceput

bona + gradi? si unde gasesti o bona disponibila cand ai tu nevoie de ea? gen 3-4 zile pe luna? plus ca atunci cand copilul chiar e bolnav si tre sa stea acasa, vei vrea tu insati sa stai cu el, sa-i scazi febra, sa-l tii in brate, sa incerci sa-l hranesti s.a.m.d.

Noi de cand am inceput gradi, am tinut-o tot intr-o tuse+muci+febra... 3-4 zile e ok, 3 zile bolnav si tot asa, dar de frecventat gradi am frecventat-o ... nu stiu daca avem mai mult de 5 zile absenta (1-2 zile per episod de boala)... am crezut si eu ca voi avea nevoie de bona pentru zilele febrile, dar atunci am preferat sa stau eu acasa cu el ...si aici avantajul jobului vechi, unde sefu nu doar mi-a marit salariul ca sa acopere plata de gradi dar a fost ingaduitor cu toate intarzierele si plecarile mele subite de la servici (2 sapt am facut kineto si veneam la servici la 11 si plecam la 5, apoi cu spitalizarea sotului mergeam de 2 ori pe zi, o data pana in pranz apoi o data seara, plus zilele in care ma sunau de la gradi sa-mi iau copilul ca a facut febra 39+)... si asta e motivul pentru care nu-mi caut un alt job (de aia!), desi de multe ori cand ajungeam la capatul rabdarii mai depuneam un CV doua, dar foarte neconvingatoare... plus ca mi-e frica de orice schimbare de sediu - program - colegi - anturaj... nu vreau sa fac 1 ora pe drum pana la servici, ca atunci voi fi fiica ploii, intr-o fuga nebuna continua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

Multumesc de raspunsul cu ouale de prepelita Mirela , Dece,incerc si eu astazi

Mi-a placut raspunsul lui Atlantique vis-a-vis de tzitzile pe care o sa le mangaie jiji la 40 de ani

Dece ce mult mi-a placut cum ai povestit de jiji

Sorina ma bucur ca esti mai bine, sper ca Iris sa aiba o forma mai usoara de varicela, sa nu o chinuie

Micki ma bucur pt Kiti si implicit si pt tine , un pas spre independenta lui si a ta.

Dastefa ce activitati frumoase mai aveti? de multe ori la voi ma gandeam cand ma jucam cu Ari( stiu ca voi aveati niste activitati chiar interesante)

Atlantique trimit acum un PM

Un weekend linistit sa aveti

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

atlantique... nici eu nu-mi dau seama... dar am fost la psihiatra zilele trecute si i-am povestit prin ce trec si in loc sa-mi scada doza de seroxat, mi-a marit-o!!! erau zile cand nu aveam niciun motiv de optimism sau bucurie si totusi zambeam! (nu imediat dupa ce-mi luam pastila dar in cateva ore isi facea efectul...)

tre sa gasesc o sursa naturala de serotonina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

tre sa gasesc o sursa naturala de serotonina...

Life is good!

www.stilfeminin.ro/sanatate/Serotonina-sau-secretul-fericirii.html" target="_blank">serotonina ...

si mult "amor"

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

noi cu olita n-avem niciun succes notabil... il pun pe olita la gradi si nu face nimic, acasa nu vrea sa stea pe olita, o dusmaneste, o arunca, clar s-a lasat cu sechele... incercam in schimb pe reductorul de la wc dar nu-si da drumul! face la 1 min dupa ce-l iau de pe wc...

si cum n-am prea avut pampersi, l-am lasat fara si metoda... dupa ce face pishu in pantaloni, il las un 3-5 min pishat ca sa simta disconfortul pantalonilor uzi... se enerveaza si trage de ei... sunt curioasa oare va functiona?

Mergi la inceput