Pufi de Ian-Feb 2010 (73) - LMA Alicredo !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

tre sa gasesc o sursa naturala de serotonina...

www.stilfeminin.ro/sanatate/Serotonina-sau-secretul-fericirii.html" target="_blank">serotonina ...

si mult "amor"

Simply,mami de fetita frumusica

am fost la o naturopata care mi-a facut o lista lunga cu ce trebuie sa mananc, m-am tinut de ea o perioada, dupa care m-am lasat... tre sa o reiau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:

bona + gradi? si unde gasesti o bona disponibila cand ai tu nevoie de ea? gen 3-4 zile pe luna? plus ca atunci cand copilul chiar e bolnav si tre sa stea acasa, vei vrea tu insati sa stai cu el, sa-i scazi febra, sa-l tii in brate, sa incerci sa-l hranesti s.a.m.d.

Noi de cand am inceput gradi, am tinut-o tot intr-o tuse+muci+febra... 3-4 zile e ok, 3 zile bolnav si tot asa, dar de frecventat gradi am frecventat-o ... nu stiu daca avem mai mult de 5 zile absenta (1-2 zile per episod de boala)... am crezut si eu ca voi avea nevoie de bona pentru zilele febrile, dar atunci am preferat sa stau eu acasa cu el ...si aici avantajul jobului vechi, unde sefu nu doar mi-a marit salariul ca sa acopere plata de gradi dar a fost ingaduitor cu toate intarzierele si plecarile mele subite de la servici (2 sapt am facut kineto si veneam la servici la 11 si plecam la 5, apoi cu spitalizarea sotului mergeam de 2 ori pe zi, o data pana in pranz apoi o data seara, plus zilele in care ma sunau de la gradi sa-mi iau copilul ca a facut febra 39+)... si asta e motivul pentru care nu-mi caut un alt job (de aia!), desi de multe ori cand ajungeam la capatul rabdarii mai depuneam un CV doua, dar foarte neconvingatoare... plus ca mi-e frica de orice schimbare de sediu - program - colegi - anturaj... nu vreau sa fac 1 ora pe drum pana la servici, ca atunci voi fi fiica ploii, intr-o fuga nebuna continua...

Life is good!

Neatza!

Pai o sa pastram si bona, tocmai pentru perioadele de stat acasa ale lui Kiti. Pentru ca eu nu imi voi permite sa fiu proaspat angajata care sta mai mult pe acasa. Suntem constienti ca nu e o atitudine ok pentru nici un angajator. Si apoi, cand o sa fie Kiti la gradi, bona va avea si alte chestii de menaj in program, ca sa justificam banii pe care ii va lua in continuare (norma aproape intreaga) tocmai sa fie in continuare disponibila doar pentru el, cand va fi cazul.
Ideea este: bona ca sa se ocupe doar de el pana reluam gradi. De menaj ne ocupam singuri. Cand el va fi la gradi, compenseaza lipsa activitate cand e el la gradi cu treburi prin casa (marea casa=garsoniera). Asta ca sa sa ramana si ea cu aceiasi bani.

Mami lu' Kiti

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

am ajuns si eu la cafea...am un mare off...aveam si eu o juma de ora libera dimineatza sa imi beau cafeaua linistita....acum lipsa..iar s-a trezit Dragos la 6:30 cu chef de "ciu-ciu"(adica facem trenuletul)..eu nu pot sa inteleg ce e asa fericit la ora asta o fi intrat pe program de vara???
acum i-am zis ca facem nani si l-am pus in patut...verific peste vreo 10 minute sa vedem daca a adormit...

Mergi la inceput

cu olita..incepem si noi pasi timizi
i-am cumparat pana la urma o alta olita...si..surpriza pe asta sta...asa ca de cate ori fac kk ii zic sa se duca la broscuta...face tot in pampers dar macar sta pe olita...chiar in dimineatza asta nu am reusit sa il ridic 10 minute de pe ea desi era plin de kk...a trebuit sa il bag imediat in cada...
am zis ca daca tot sunt acasa macar sa ma fac utila si poate reusesc sa ii scot pampersul pe zi...acum sa vedem daca si coopereaza copilu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Noi suntem varza, cumnatul meu e in stare grava internat in alta tara , nici nu stiu cum sa imi sustin sotul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Noi suntem varza, cumnatul meu e in stare grava internat in alta tara , nici nu stiu cum sa imi sustin sotul

ce s-a intamplat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

Simply imi pare tare rau, nici nu stiu ce sa-ti zic.
Fii tare pt sotul tau si ne rugam sa fie totul bine.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

Citat:

ce s-a intamplat?

Life is good!

Accident de masina, nu a fost vina lui , el e cel mai grav. Are 25 de ani

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

ce s-a intamplat?

Life is good!

noi suntem alaturi de tine..tu fi tare pentru sotul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

Of Doamne! Suntem cu gandul la voi, ma rog sa fie bine!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput