Pufi de Ian-Feb 2010 (73) - LMA Alicredo !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

aaa, Kay (uitasem ) am sunat la gradi si mi-au zis ca e bine si ca e intr-un party, deci a nu se deranja!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Am dormit pana la 3. Inca am febra si ma doare capul de nu mai pot.
Bine macar ca Dani e vioi si chiuie prin toata casa, ca nu a mai facut febra....acum doarme si el. Il auzeam prin somn cum tipa la masa si apoi cand l-a urcat sus la somn.....se chinuie mama cu el cam 45 minute sa adoarma...nu vrea si pace.

Rux - o sa iti scriu de analizele modificate, dar acum hartiile sunt la intrare in hol si mi se pare foarte departe locul ala.
Cum adica sa nu te duci la camera de garda? Pai ala e primul loc unde stii sigur ca te vede un doctor in cateva minute-ore, in f de triaj.

Lali - drum bun si sa va intoarceti cu vesti bune.

Multumesc pt urarile de insanatosire grabnica. Nu mai tin minte ce am citit, nu va suparati pe mine.

cred ca ma duc la somn iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

gata....am terminat treaba....inchid pravalia pana saptamana viitoare...

mergem doar la control de data asta...in functie de ce se va vedea la ecografie se va stabili urmatoarea interventie...din pacate vor mai trebui cateva dar nimeni nu iti poate garanta un numar, mai ales ca pana la varsta de 14 ani inima este in crestere...imi e frica sa nu imi zica ca peste o luna doua trebuie sa vin la operatie...nu stiu de ce dar am asa un sentiment mai nasol....incerc sa il ignor dar din cand in cand nu-mi da pace.

ideea e ca trebuie sa gandesc tare bine ce jucarii pun cu mine in avion si in geanta...sa ocupe putin spatiu, sa nu fie grele, sa fie interesante pentru el...carti avem si noi vreo 20, dar tot ma voi duce sa-i iau ceva nou...asa am facut de fiecare data cand am plecat spre germania si cand ne-am intors in tara....numai ca acum ma gandesc ca e mai mare si o sa fie mai greu sa-l tin in scaun 3 ore....am mai pus si pe iphone niste filmulete...pe camera am inregistrat niste videoclipuri de pe MTV si ceva desene...cumva o trece vremea...daca nu si nu, ii dau drumul pe culoar si sunt convinsa ca o sa-si faca repede prieteni.

ma bucur ca Kay si Dani sunt bine si se petrec...asta este semn bun.

va pup si ne mai citim saptamana viitoare cand ne intoarcem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

gata....am terminat treaba....inchid pravalia pana saptamana viitoare...

mergem doar la control de data asta...in functie de ce se va vedea la ecografie se va stabili urmatoarea interventie...din pacate vor mai trebui cateva dar nimeni nu iti poate garanta un numar, mai ales ca pana la varsta de 14 ani inima este in crestere...imi e frica sa nu imi zica ca peste o luna doua trebuie sa vin la operatie...nu stiu de ce dar am asa un sentiment mai nasol....incerc sa il ignor dar din cand in cand nu-mi da pace.

ideea e ca trebuie sa gandesc tare bine ce jucarii pun cu mine in avion si in geanta...sa ocupe putin spatiu, sa nu fie grele, sa fie interesante pentru el...carti avem si noi vreo 20, dar tot ma voi duce sa-i iau ceva nou...asa am facut de fiecare data cand am plecat spre germania si cand ne-am intors in tara....numai ca acum ma gandesc ca e mai mare si o sa fie mai greu sa-l tin in scaun 3 ore....am mai pus si pe iphone niste filmulete...pe camera am inregistrat niste videoclipuri de pe MTV si ceva desene...cumva o trece vremea...daca nu si nu, ii dau drumul pe culoar si sunt convinsa ca o sa-si faca repede prieteni.

ma bucur ca Kay si Dani sunt bine si se petrec...asta este semn bun.

va pup si ne mai citim saptamana viitoare cand ne intoarcem.

Lali de David luptatorul nostru

Lali multa bafta si sa va intoarceti cu vesti bune!
Multe urari de noroc si sanatate de la noi! Tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Simply recuperare rapida si usoara cumnatului!
Tomaca, BF Sanatate multa!
Loredana bafta! sa fiti sanatoase si sa mergeti la gradi/cursuri!
Ruxita multa sanatate si multa bafta la job sa vina salariile complete repede! Brrr cand povestesti din alea cu stat acasa nu sunt bani de RATB ma trec toate cele....Mi s-a intamplat si mie dar nu- bine...

Mire multzam de felicitari, daca nu spuneai nici nu imi dadeam seama de albastrirea suprema...

Noi suntem bine, adica sanatosi si muncitori. Eu am intrat in paine direct (in proiecte) ba chiar mi-am luat pe cap mai multe decat mi s-au cerut, muncesc cam 10 ore pe zi si uneori imi iau si acasa . Cu Yannis ma alerg pana pe la 12 noaptea cantam, ne jucam cu plastilina. Calcat-spalat-curatenie in week-end ...di vis...
De saptamana viitoare vine cineva la curatenie o data la 2 sapt! macar atata!
Acest cineva e baby-sitterul ocazional al lui Yannis (week-enduri si eventuale boli si imposibilitatea de a frecventa gradinita). Cum noi am gasit-o acum ..vro luna sau mai mult si nu am solicitat-o deloc pana acum pe partea de baby sitting am zis sa ii fac o propunere pe menaj, macar de acolo sa isi asigure ceva ami constant de la noi.

Aviz Micki mica/! de ce nu dai anunt pe site-uri de bone si menajere? eu asa am facut. Scrii ce si cum si cand vrei si raspunde cine vrea si cine poate si cui ii convin conditiile. Si chiar e multa lumea, pe mine ma sunau intruna dupa ce am pus anuntul si vorba aia stam la capatul pamantului (si specificasem asta). Sigur gasesti fie o studenta, fie o mamica care vrea sa stea aproape de familie si deci nu se intoarce la munca dar pentru ca are cine sa stea cu copilul ei (bunici etc) nu o deranjeaza sa faca baby sitting ptr un ban in plus atata timp cat nu e solicitata 8-10 ore pe zi 5 zile pe sapt sa o tina departe de familie. Fie pensionare, fie persoane care au alte colaborari de acasa sau part-time si sunt interesati de o alta.
Gradi cu program scurt nu mi se pare o afacere. Deoarece toate activitatile educative se desfasoara dimineata si implicit toate materialele/rechizitele sunt fol dimi , programul scurt din motive de costuri costa aproape cat programul lung. Plus ca la mine de ex, spre deosebire de Nyny mi se pare mult mai convenabil sa il las sa doarma si sa manance acolo pentru ca e f fitzos si acasa nu mananca nik, dar la gradi rade tot. Si la gradi doarme la amiaza! si la gradi iese afara de 2 ori pe zi si sta in aer liber si cu leagane etc ceea ce acasa nu pot face din cauza zonei, unde sa-l scot??

Cu Yannis petrec suficiente ore acasa zic eu....de la 6-7 pan la 11-12 noaptea...ohoo, ne si alergam, ne jucam cu mingea, cu plastilina, cu lego, ne uitam la cantecele educative pe youtube si cantam impreuna etc ne uitam pe carti si repetam denumiri de diverse in diverse limbi

Cu Jobul...eu sunt cam ..blue...am f mult de lucru, nu am mult timp de integrare si socializare, ma simt mica si neindemnatica (inca treb sa ma invat cu formularele, procedurile etc....in timp ce am si multa treaba si putin timp ptr ca deadline-urile sunt stranse)...si am impresia ca nu pot sa creez o conexiune cu colega de la care preiau, desi amandoua suntem deschise, dragute, sociabile, sharing, avem intentii bune si vorbim frumos etc parca nu vorbim aceeasi limba...ca feelingul la interactiune e ca si cum ne-am curenta reciproc nu stiu de ce... si sunt f paranoica si ma astept ca in fiecare secunda sa ma cheme cineva si sa-mi zica ceva stupid urmat de ..multumim sar cred ca e mai bine sa incheiem... am ramas cu sechele...Din cauza asta si vreau sa fac f f f multe intr-un timp f f f scurt...vreaus a dovedesc ceva ..nu stiu, vreau sa mut muntii in cateva ore...ceva de genu...ma si inham la lucruri greu de facut si uneori nu le termin chiar la timp sau chiar complet....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Aviz Micki mica/! de ce nu dai anunt pe site-uri de bone si menajere? eu asa am facut. Scrii ce si cum si cand vrei si raspunde cine vrea si cine poate si cui ii convin conditiile. Si chiar e multa lumea, pe mine ma sunau intruna dupa ce am pus anuntul si vorba aia stam la capatul pamantului (si specificasem asta). Sigur gasesti fie o studenta, fie o mamica care vrea sa stea aproape de familie si deci nu se intoarce la munca dar pentru ca are cine sa stea cu copilul ei (bunici etc) nu o deranjeaza sa faca baby sitting ptr un ban in plus atata timp cat nu e solicitata 8-10 ore pe zi 5 zile pe sapt sa o tina departe de familie. Fie pensionare, fie persoane care au alte colaborari de acasa sau part-time si sunt interesati de o alta.
Gradi cu program scurt nu mi se pare o afacere. Deoarece toate activitatile educative se desfasoara dimineata si implicit toate materialele/rechizitele sunt fol dimi , programul scurt din motive de costuri costa aproape cat programul lung. Plus ca la mine de ex, spre deosebire de Nyny mi se pare mult mai convenabil sa il las sa doarma si sa manance acolo pentru ca e f fitzos si acasa nu mananca nik, dar la gradi rade tot. Si la gradi doarme la amiaza! si la gradi iese afara de 2 ori pe zi si sta in aer liber si cu leagane etc ceea ce acasa nu pot face din cauza zonei, unde sa-l scot??

Mamica de copil neastamparat Yannis

Salut,

Am dat si anunt pentru bona, am scris si ce program o sa fie si ce bani pentru cele 2 tipuri de program. Vedem ce iese. Am zis ca sa inceapa dupa Paste, pentru ca nu are rost sa ne amagim pana atunci. Avem vreme de cautat si intalnit cu bonele.
Gradi program scurt va fi la stat. Nu l-as lasa mai mult, pentru ca stiu ca primul an e cu viroze si apoi nu pot sa ii zic bonei, ca am nevoie de ea, pana in toamna/iarna cand incepe gradi, si apoi sa ii reduc drastic banii, ca va fi copilul la gradi, si cand o sa foe racit, mai vine ea? Nu cred ca ii convine sa il ia la 17 si sa stea 2 ore cu el, si cand e cazul de neiesit din casa, sa vina zi plina.
Asa, 1 an scolar, o sa pastram bona, ca solutie principala.

Si noi o sa avem nevoie program 8-19, pt ca asta e cu jobrile si nu avem de ales. Dupa aceea, un 12-19. Sa aiba si ea un venit consistent, cum zici tu. Si constant, nu?

O sa o scoatem la capat si cu asta.

Mami lu' Kiti

Magazinul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Am dormit pana la 3. Inca am febra si ma doare capul de nu mai pot.
Bine macar ca Dani e vioi si chiuie prin toata casa, ca nu a mai facut febra....acum doarme si el. Il auzeam prin somn cum tipa la masa si apoi cand l-a urcat sus la somn.....se chinuie mama cu el cam 45 minute sa adoarma...nu vrea si pace.

Rux - o sa iti scriu de analizele modificate, dar acum hartiile sunt la intrare in hol si mi se pare foarte departe locul ala.
Cum adica sa nu te duci la camera de garda? Pai ala e primul loc unde stii sigur ca te vede un doctor in cateva minute-ore, in f de triaj.

Lali - drum bun si sa va intoarceti cu vesti bune.

Multumesc pt urarile de insanatosire grabnica. Nu mai tin minte ce am citit, nu va suparati pe mine.

cred ca ma duc la somn iar.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Multa sanatate!

Mami lu' Kiti

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimi, doamnelor!

Coffee, everyone....

Dece, Simply, Atlantique....tare frumos ati vorbit de pui!

Simply ...Multa sanatate cumnatului tau, si refacere rapida! Offf, prin ce a trebuit sa treceti!

Atlantique....felicitari pentru noua camera a lui Alex! Asteptam poze! Si lasa nevrozele, cand incepi munca? ...Parca imi amintesc ca spuneai ceva de inceput undeva in primavara, dar e posibil sa fiu eu pe campii...

Nyny ...wow! deja trotineta! Felicitari lui Dav, ce baietel mare si curajos!

Ruxita...multa sanatate lui Kay! Pana la urma ce spun analizele, ati ajuns la doc?

BF....urata viroza ati luat, multa sanatate! Bine ca Dani e mai bine, si n-a mai facut febra.

Tomaca....cum sunteti? A mai trecut raceala? Ati gasit o bona potrivita?

Loredana....bine ca ati scapat de bronsita, sa nu se mai repete niciodata! Sa aveti spor in tot ceea ce v-ati propus, cu gradi, cursuri si job!

Mire....tare frumoasa imaginea, cu Mara dormind pe pieptul lui tati.. Sper sa fie ok analizele Marei, sa nu necesite suplimente!

Miki....spor la cautat bone, s-o gasiti repede pe cea mai potrivita!

Alexutzzza....hai, capul sus! Nu te mai "biciui" singura, ca n-or fi toti angajatorii ciudati, de felul precentului tau angajator! Felicitari pentru tanti de la curatenie, o sa-ti prinda tare bine!

Danasor ...

Lali ....sa va intoarceti doar cu vesti bune ! Tinem pumnii stransi! Multumim de intrebare, iris e ok....A avut vineri 5 bubitze, sambata 3, duminica abia se mai zarea una. N-a facut deloc febra si a papat f bine, dar a tot avut niste dureri de burtica...probabil mai multe bubite au fost pe intern, pe mucoase. Acum e ok si cu astea.

As mai scrie, dar trebuie sa inchei...Diana deja se foieste prin casa....toata saptamana n-a avut stare...Pleaca in dimineata asta la munte, la o sesiune de selectie a tinerilor parlamentari europeni(eyp romania) si e suuuper agitata si emotionata......A avut de pregatit o gramada de proiecte impreuna cu echipa ei, si urmeaza sa le sustina w-e asta...

si o zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata.

Sorina Multumesc de cafeluta Tinem pumnii Dianei

BF sanatate si refacere cat mai rapida

Lali am vazut si eu camera lui David, e super woww,imi place mult. Suntem cu gandul la voi

Atlantique eu daca as avea camera separata pt Ariana nu cred ca i-as strange jucariile (din camera ei) tot timpul , cred ca doar inainte de somn. Abia astept sa ne mutam la un spatiu mai mare sa poata avea ea camera ei plina cu jucarii si ce o mai fi iar eu livingul si dormitorul liber [dreaming]

Alexutzzza cum le faci tu pe toate, felicitari pt organizare si sa incerci sa te stresezi cat mai putin

Micki sper sa gasiti o bona pe placul vostru

Mirela da suntem mai bine, s-a depasit partea critica si de acum urmeaza sa se refaca si sa mearga mai departe .Multumim de intrebare

Nu mai imi aduc aminte

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Neata,

Sorina, ms de cafeluta! As mai fi dormit, dar tragea micul terorist, patura jos, de pe mine

Nu am mai apucat aseara...

Lali, drum usor si sa veniti cu vesti bune!

Mire cum a fost la Kangoo Jumps? Sa iti fie de bine!

Dastefa, Kiti cred ca ar face fata si la program lung, pt ca atunci cand a fost in toamna era ok, si uneori nu mai vroia sa plece. El mananca aproape orice. Cu somnul...nu e la program. Uneori doarme la pranz, alteori, nu. Dar am zis ca sa nu stea exclusiv cu bona, ca sa il implic si in activitati specifice varstei. Macar 3 ore pe zi. Si intr-adevar, nu ne vom permite si gradi parti si bona.

Atlantique felicitari pentru camera lui Alex!

Simply

Cred ca mi s-a terminat permisul de acces la calculator...

Va doresc o zi frumoasa!

Mami lu' Kiti

Magazinul meu

Mergi la inceput