Pufi de Ian-Feb 2010 (73) - LMA Alicredo !
Raspunsuri - Pagina 14
simplicity spune:
Ladies niste minieclere cu frisca si budinca serviti?
Simply,mami de fetita frumusica
Ruxita spune:
alexutza, spor la toate treburile pe care le zici acolo, dar ca si sorina, am impresia ca te cam biciuesti de una singura (scorpionii au tendinte din astea sado-maso)... recalibreaza-te si recapaciteaza la regim normal, nu e bine sa supracompensezi, mai ales ca uite iti scapa comunicarea si socializarea... si cand vei fi mai putin productiva te vei trezi cu alte feelinguri, ca pe ziua respeciva nu ti-ai justificat leafa, ca n-ai facut mai nimic (desi ai facut cat 5) s.a.m.d. scoate din sistem acea experienta neplacuta si ia-o de la capat... (nici in relatiile de doi nu e bine sa stai cu bagajul de amintiri si resentimente si frustrari pe fostul), jobul s-ar putea sa fie la fel...
Ruxita spune:
sorina, multa bafta tinerei parlamentare! sta bine cu engleza, nu? ce-mi place tinerii cu activitati intresante... si ce ma oftic de Ela ca n-are niciuna... desi mai alaltaieri am rugat-o sa stea acasa cu Kay in loc sa se duca la o lansare de carte...
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Ladies niste minieclere cu frisca si budinca serviti? Simply,mami de fetita frumusica |
Wow, Simply...eu mi-s la munca....lesinata de foame....imi prinde tare bine tratatia ta!
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita sorina, multa bafta tinerei parlamentare! sta bine cu engleza, nu? ce-mi place tinerii cu activitati intresante... si ce ma oftic de Ela ca n-are niciuna... desi mai alaltaieri am rugat-o sa stea acasa cu Kay in loc sa se duca la o lansare de carte... Life is good! |
Sarumana de urari.
Da, vb si scrie fluent. Este eleva la un colegiu national, clasa de mate-info bilingv (engleza-romana), cu predare in ambele limbi.
tomaca spune:
Buna fetelor,
Multumim tuturor pentru urarile de sanatate. Suntem mai bine acum, desi tot imi simt capul ametit si ma misc in reluare. De vineri seara cand m-am intors eu de la doctor, a inceput si Tudor cu febra. Sambata am fost si cu el la doctor, l-am pazit noaptea sa nu faca febra mare, i-am pus supozitoare etc. Asa ca luni am colapsat, zic eu si de la pastile (antibioticul cred ca m-a pus jos), asa ca am chemat salvarea etc. Simptome foarte ciudata, eram ca pe alta planeta.
Tudor a scapat luni de febra, dar a ramas cu tuse (ieri avea si ceva muci). Am fost la control azi si ne-a zis ca mai are rosu in gat si amigdalitele umflate, trebuie sa-l facem sa tuseasca mai des ca sa rupa secretiile din gat. In rest la plamani nu se aude nimic. Continuam cu aerosoli si sirop. El e vesel, n-are treaba, mananca insa mai putin, sau mai bine zis a inceput sa manance si solid, dar nu ca inainte. Si se culca foarte devreme. L-a obosit boala. Nici baie nu mai vrea.In general a dormit bine, intro singura nopate s-a trezit plangand, cred ca s-a inecat si l-a usturat gatul.
Analizele au iesit ok, mai putin calciul ionic, sub limita minima. El are 4 si minim este 4.2. Nu e mare diferenta dar am sa-i dau calciu 2 luni si apoi din toamna iar. Mi-a recomandat osteocare. Nu stiu ce a fost in capul meu saptamana trecuta si i-am luat calciu de la first child, dar ma gandeam la osteocare. Si l-am si desfacut; am inceput sa iau si eu din el.
Am avut si bone in probe (2 ca pe una am anulat-o). Am ramas la una, dar nu pot sa spun ca mi-am facut o parere clara. Oricum a nimerit cand venea salavarea asa ca....E o femeie linistita si muncitoare si a lucrat de toate. Tudor s-a acomodat cu oricare, dar nu stie el insa ce urmeaza. Imi pare asa rau pentru el ca sunt asa de atasati unul de celalalt si se inteleg de minune
tomaca spune:
BF - am vazut ca si voi v-ati imbolnavit.
E epidemie mare. Spitalele sunt pline, stau cate 2 in pat.
Recuperare cat mai grabdinca. Eu ma duc sa-mi iau niste vitamine caci cred ca am facut si o mare astenie.