Pufi de Ian-Feb 2010 (73) - LMA Alicredo !
Raspunsuri - Pagina 15

simplicity spune:
Tomaca sa te refaci repede, sanatate multa si tie si lui Tudor
Simply,mami de fetita frumusica

miremia spune:
Buna fetelor!
Noi am fost la doc, nu mi-a dat niciun supliment, a zis ca e totul ok. I-am zis ca ii dau pt imunitate propolis c cu echinaceea, mi-a zis ca e foarte bine, sa ne ferim cat putem de pupat cu copiii pt ca circula niste minunatii.....
La kangoo e greu, am crezut ca e mai light dar e la fel de greu ca la aerobic, macar sa dea rezultate.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

tomaca spune:
Felicitari Mire.
Bine ca nu aveti nevoie de suplimente.
Si tu sa stai departe de aglomeratii ca circula virusul gripal in forta si stiu multi adulti bolnavi in perioada asta.
Spor cu gimnastica

atlantique spune:
Buna!
Multumim de cafea Sorina! Ma bucur sa vad ca esti inapoi pe metereze!
Multumim de felicitari pt camera. Ce-i drept si eu o consider o mare realizare ca au trecut 2 ani de cand am puiul si mi se parea nashpa sa nu aiba camera lui mai ales ca aveam spatiu.
O sa fac poze si o sa le incarc.
Tot ziceati de camera lui David. Eu nu am vazut pozele; unde sunt?
Am vrut sa intru pe contul cu poze si acum cer nu stiu ce validare....poate se uita fetele care au facut contul.....
Mire, ma bucur ca au iesit analizele bine si ca nu trebuie sa luati nimic. Felicitari pt kangoo jumps! Mi-ar place si mie daca as avea unde sa ma duc. Aerobicul nu imi place deloc, fitness nu am unde ca este o singura sala mai spalata dar este plina de golani, la zumba nu mi-a placut.....mi-ar place sa slabesc stand degeaba si mancand dulciuri
Ruxita, i-am facut mobila noua ca in camera lui era un sifonier care nu incapuse altundeva si era o camera mai mult de depozitare... Acum are mobila crem cu vernil, o sa fac poze si o sa le pun. Lui ii place f tare, tot timpul imi spune sa merg in camera lui.
BF sanatate multa! Asa se pare ca sunt ei, suporta durerea mai bine.
Lali, drum bun si vesti foarte bune!
Alexutzzza, las-o mai moale ca nu o sa poti sa rezisti asa la infinit! Are dreptate Ruxita, nu mai lua de referinta ce s-a intamplat la vechiul job ca nu este relevant. Fati treaba, dar gandeste-te si la tine, nu te epuiza.
Sorina felicitari pt Diana!
Cu munca, asa spusesem, dar s-a schimbat modificarea pt ca pe Alex il pot da la gradi abia din mai, cel mai devreme....asa ca am mai amanat putin.
Te intrebasem daca i-ai facut lui Iris vaccin anti varicela.
Simply, o sa vezi din poze ca ramane un spatiu f mic de joaca si daca imprastie toate jucariile nu mai are pe unde sa treaca; plus ca eu incerc sa il invat sa fie el ordonat...Mi-a iesit cu ghetutele, geaca si cele pe care le dezbracam cand venim de afara (stie sa le aseze frumos la locul lor), dar nu vrea sa isi stranga jucariile.
Micki spor la cautat bone!
Tomaca, ma bucur ca sunteti mai bine acum! Bravo pentru analizele bune!
A venit primavara!!!!!!
Copilul meu sta acum cate 3-4 ore afara si ii place fff tare; deja s-a bronzat pe fatzuca si pe manute. Au inceput sa fie mai multi copii in parc....este frumos si ma gandesc deja la vara si la concediu!
Va si va doresc o dupa amiaza placuta!

tomaca spune:
Felicitari pentru camera si pentru bronz.
Of, cand ma gandesc ca bietul Tudor a stat in casa ca un leu in cusca. Azi de dimineata cand a auzit ca mergem cu masina la doctor, s-a dus glont dupa ghetute. Nu mai putea de fericire afara. Tot nu putem sta asa mult la plimbare, chiar daca l-am scos putin.

miremia spune:
Tomaca si multi pupici lui Tudor!
Atlantique si Mara e putin bronzata pe fata, eu o tin in capul gol de vreo saptamana. Ma uit prin parc mai vad cate un biet copil cu caciula legata sub barba, cu gecute pe ei.......
Cu contul de poze, am verificat, la mine nu apare nimic in neregula. Poate e ceva de la browserul tau?
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

atlantique spune:
Mire, am mai incercat inca o data si a mers. Scuze!
Acum mi-am dat seama unde ati vazut pozele cu camera lui David
Si eu i-am luat caciula din cap, dar Dl meu imi tot zice ca bate vantul si ca ii este frig, ca vrea fesul Incer sa-l pacalesc cat pot. Eu acum il scot in hanorac si cu bluza subtire pe sub el. Cu astea nu are nici o problema, doar cu fesul. Si cand ma gandes ca atunci cand s-a racit vremea m-am chinuit sa ii dau caciula.... Asa ii place lui sa fie "gigi contra"
Tomaca, dar de ce nu incerci sa il scoti macar o ora ca este f cald....crezi ca i-ar face rau?
Editez ca am citit mesajul si nu suna deloc asa cum am vrut sa sune. Scuze Tomaca!

Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui atlantique Mire, am mai incercat inca o data si a mers. ![]() Acum mi-am dat seama unde ati vazut pozele cu camera lui David ![]() Si eu i-am luat caciula din cap, dar Dl meu imi tot zice ca bate vantul si ca ii este frig, ca vrea fesul ![]() Tomaca, dar de ce nu incerci sa il scoti macar o ora ca este f cald....crezi ca i-ar face rau? Editez ca am citit mesajul si nu suna deloc asa cum am vrut sa sune. Scuze Tomaca! |
si Kay gigi contra! m-am chinuit o gramada o cu el asta toamna sa-i pun caciula pe cap, o accepta cu greu cel mult afara, ieseam cu caciula subtioara si abia cand ieseam din bloc i-o indesam pe cap cu toate protestele lui... acum i-am luat o caciula noua mai subtire, i-am luat cu el de fatza, ca mi-e imposibil sa-i cumpar altfel haine, mai ales caciuli, probam zeci de caciuli, zapacim toate vanzatoarele si nu cumparam nimic, ca d-lui nu-i place nimic... noroc cu o caciula nasoala (din punctul meu de vedere), dar cu masinute la vedere... vanzatoarea zicea ca sa-l pacalesc sa-i dau in maina caciula cu masinute si in cap sa-i pun alta, aha, ti-ai gasit! si acasa ce fac??? i-am luat-o pe nasolia aia cu masinute... ii place sa si-o indese asa mai pe ochi... si daca vreau cumva sa i-o scot, si-o trage inapoi...

sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui atlantique Buna! Sorina felicitari pt Diana! ![]() Cu munca, asa spusesem, dar s-a schimbat modificarea pt ca pe Alex il pot da la gradi abia din mai, cel mai devreme....asa ca am mai amanat putin. Te intrebasem daca i-ai facut lui Iris vaccin anti varicela. |

Felicitari si voua, pentru bronz!

Scuze pt raspunsul pierdut pe drum

alexutzzza spune:
Tomaca ma bucur ca va simtiti mai bine! Multa bafta cu bona si acomodare usoara lui Tudor!
Simply, Ruxita, Atiq, Tomaca, Sorina multumesc de avertizari. chiar am terminat tot ce era important de facut ptr azi (azi e ziua de raportari etc) ba chiar am fost gata prea devreme si mi-a mai ramas ceva timp si ptr chestiile care nu erau musai ptr azi. dar...cum zicea Tomaca...acuma chiar pic, abia ma mai tin pe picioare, dar treb sa am grija de Yannis ca ta-su nu a venit inca din delegatie...dupa ce ca vineri, sambata, duminica, luni am fost singura cu Yannis ca tati a fost in Grecia (luni l-am luat la 11 juma noaptea de la aeroport, am ajuns acasa si ne-am mai jucat pan la 1 juma ca Yannis era vesel ca venise tati ) sapt asta...marti a fost acasa, in rest ...miercuri la Brasov...a venit tarziu..joi la Arad, acuma inca e pe drumul de intoarcere...deci toate au picat la mine...Yannis, drumurile la gradi, cumparaturile, mancarea, casa, spalatul, calcatul etc si fara nimeni sa mi-l tina si mie un min pe Yannis asa ca faceam baie si ma ocupam de mine fie noaptea tarziu sau dimineata foarte devreme si acum simt ca abia mai stau in picioare si ca se invarteste casa cu mine, blocul cu casa, campul cu blocul, planeta cu campul ...etc
Atiq, MIre si noi fara caciula desi la gradi m-a intrebat daca asa iese el afara, fara caciula??? ca nu au gasit in vestiar ce sa-i puna pe cap cand au iesit afara si e o caldura frate.... eu cand mai cobor la o tigara din birou e f cald, nu stiu la ce le trebuie caciula.
Sorina ii tinem pumnii Dianei sa le iasa bine prezentarea si sa nu aibe emotii!
....imi cer scuze daca am omis pe cineva