Pufi de Ian-Feb 2010 (73) - LMA Alicredo !
Raspunsuri - Pagina 12
atlantique spune:
Buna!
Gata, am terminat cu camera lui A.....ma rog, aproape am terminat ca mai am cateva lucruri de pus prin sifonier
A iesit f bine si lui ii place. Aseara facea intr-una "oauuuuu, cameaa edee". Ne lua de mana si zicea sa venim sa "aat cameaa mea"
Azi l-am culcat acolo...de fapt m-am culcat cu el in pat si dupa ce a adormit l-am pus in patut ca asa facem noi.
Pentru ca a fost asa frumos afara am putut sa imi fac treaba in liniste ca l-a plimat mama cate 3-4 ore zilele acestea.
Mi-a placut ce ati spus Dece, Simply, Lali. Asa si eu, il culc seara si il tin in brate....si nu imi vine sa-i mai dau drumul....ma simt extraordinar de implinita cu el langa mine.....
Mire, asa dormea Alex cand era mai mic. Sunt tare, tare dulci.
Va las, ma apuc sa fac ceva de mancare...m-am saturat de gatit zilnic
O dupa amiaza frumoasa!
simplicity spune:
Buna dimineata,
Serviti o cafeluta?!
Lali sper sa veniti cu vesti bune din Germania
Atlantique sa stapaniti sanatosi noua camera cred ca se bucura Alex de noul lui spatiu
O zi frumoasa sa aveti
Simply,mami de fetita frumusica
blue_flower spune:
Salutare,
Noi suntem bolnavi de 3 zile. A luat sotul meu un virus, marti seara a dormit de la 5 pana la 6 dimineata. Dani a facut si el febra. Si tusim toti trei.
Apoi ieri eu am zacut efectiv toata ziua. Nu m-am putut da jos din pat. Am facut febra si ma dureau toti muschii si toate oasele....a fost horror.
Maica-mea inca nu a luat. Inca.
Ieri dupa-amiaza, Dani s-a trezit cu febra 39. Pus Novocalmin si hai o tura pana la Budimex sa facem o hemoleucograma. Mi-am facut si eu, sa vad daca nu e de antibiotice.
Nu, e doar un virus puternic. Vreau sa va zic ca nu a plans deloc dani cand i-a luat sange din deget, i-a povestit asistentei cum o cheama pe educatoare, ce culori vede el pe acolo....a fost super cuminte, bine, era si febril.
Am stat cam 1 ora la coada la cam de garda, dar am dat peste o doc f draguta, m-a consultat si pe mine, a vorbit super frumos cu Dani....i-am dat bani pt ca mi-a placut de ea.
Acum lui Dani ii fac inhalatii cu Flixotide, Nurofen si Panadol alternativ la 4 ore, siropuri de gat si....cam atat. Si vitamina C.
Bine macar ca nu e bacterie. Dar e un virus f f puternic.
Eu m-am trezit azi dimineata cu febra 38. Si cand tusesc ma doare tot. Si inima.
Feriti-va de aglomeratii, circula virusi f puternici.
Ma duc sa ma bag in pat.
atlantique spune:
Neatza!
de cafea Simply!
Lali, bafta multa, sa veniti cu vesti bune!
BF, multa sanatate! Sa va refaceti repede!
Alex este f incantat de camera lui, dar imi da mult de lucru cu ordinea. Pana acum avea jucariile puse in cutii mari si acum le-am aranjat frumos in rafturi si dulapuri....si numai acolo nu stau, le intinde peste tot....Ma rog, se pare ca acesta este modelul, el imprastie si eu strang.
Sa aveti o zi frumoasa!
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Salutare, Noi suntem bolnavi de 3 zile. A luat sotul meu un virus, marti seara a dormit de la 5 pana la 6 dimineata. Dani a facut si el febra. Si tusim toti trei. Apoi ieri eu am zacut efectiv toata ziua. Nu m-am putut da jos din pat. Am facut febra si ma dureau toti muschii si toate oasele....a fost horror. Maica-mea inca nu a luat. Inca. Ieri dupa-amiaza, Dani s-a trezit cu febra 39. Pus Novocalmin si hai o tura pana la Budimex sa facem o hemoleucograma. Mi-am facut si eu, sa vad daca nu e de antibiotice. Nu, e doar un virus puternic. Vreau sa va zic ca nu a plans deloc dani cand i-a luat sange din deget, i-a povestit asistentei cum o cheama pe educatoare, ce culori vede el pe acolo....a fost super cuminte, bine, era si febril. Am stat cam 1 ora la coada la cam de garda, dar am dat peste o doc f draguta, m-a consultat si pe mine, a vorbit super frumos cu Dani....i-am dat bani pt ca mi-a placut de ea. Acum lui Dani ii fac inhalatii cu Flixotide, Nurofen si Panadol alternativ la 4 ore, siropuri de gat si....cam atat. Si vitamina C. Bine macar ca nu e bacterie. Dar e un virus f f puternic. Eu m-am trezit azi dimineata cu febra 38. Si cand tusesc ma doare tot. Si inima. Feriti-va de aglomeratii, circula virusi f puternici. Ma duc sa ma bag in pat. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Multa sanatate! si mersi de avertisment... azi dimi in transport public nu mi s-a parut degeaba ca erau prea multi behaitori in jurul nostru...
ce ziceau analizele, ma interesaza hemograma... poti sa te uiti pe ea sa-mi zici ce era modificat pe acolo? macar ce scrie la comentarii...
mie nu mi-a dat prin cap sa ma duc la camera de garda...
miremia spune:
Neatza fete!
BF sanatate multa! Azi cum mai e Dani?
Atlantique sa ne arati si noua cameaa lui cand o fi gata. Am vazut si camera lui David si este wow! Si puiutii lui Nyny au o camera super, abia astept sa-i pot face si eu una Marei. Dar poate cand or fi doi....
Simply v-ati mai linistit?
Eu m-am chinuit degeaba sa-i recoltez urina Marei, nu ne-a iesit nicicum...la olita nu face, cand reuseam sa-i pun punguta iesea pipi-ul pe langa. O sa ma duc azi pe la doc sa ne citeasca rezultatul la hemoleucograma, sa vad daca-i da ceva suplimente.
Sa aveti o zi superba doamnelor!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
lalitica2000 spune:
Atlantique felicitari pentru noua camera. Asa este, cand au camera lor e o mare debandada....tot asa si la David, sunt jucarii peste tot, nu numai in camera la el....da nu-i bai, eu le strang la sf zilei doar. Se mai intampla sa mai calcam pe cate vreo jucarie prin casa, dar asta este...E frumoasa si perioada asta cu jucarii peste tot.
Simply multa sanatate cumnatului tau.Ma bucur ca e mai bine.
BF sanatate tuturor si sper ca mama ta sa scape sa poata avea grija de voi toti. Cert este ca nu mai sunt virusii de alta data. Chiar citeam zilele trecute ca incepe o noua era in medicina, ca din pacate multe antibiotice nu mai au efectul de alta data si trebuie cautate molecule noi, care sa raspunda noilor virusi.
Ruxi sper ca sunteti mai bine si Kay nu a mai facut febra. Ce ti-a spus dr pana la urma?
Sorina ce mai face Iris? Acum am vazut ca a facut varicela, suporta bine bubitele?
Tomaca felicitari pentru rezultatul de la CT. Cu cautarea de bona cum mai merge?
Am vazut ca ati discutat de gradi. Si eu vreau sa-l dau pe david la gradinita de la anul din toamna. O sa-l dau jumatate de zi, cred ca e suficient cat sa socializeze si sa invete ce nu invata acasa. In rest o pastram pe bona.
Loredana ce ati mai patimit si voi. Ma bucur ca sunteti mai bine si ca sunteti acasa. Oricat de bine ar arata spitalele din Germania (cel putin eu am dat de spitale de stat cu conditii tare bune si personal dedicat) tot mai bine e acasa.
Mire deci te bate gandul pentru bb?
Si nu in ultimul rand.... La multi ani, Alicredo! . Sa ai parte de tot binele din lume si sa te bucuri de familia ta.
Eu azi am o stare ciudata....ba sunt bine dispusa, ba ma napadesc o mie de ganduri....nu prea am stare sa stau intr-un loc, sa muncesc...astept sa si mergem in germania, dar mi-e groaza de ce o sa ne zica la control......ma gandesc la cum o sa-l tin ocupat pe david pe avion...chestii din astea...mi-am dat drumul la radio ca sa mai imi mai iau gandul de la toate astea....ascult magic fm...imi place tare mult ce muzica dau.
Merci fetelor pentru gandurile bune...ma duc sa vad ce mai am de rezolvat pe la birou ca intentionez sa plec mai devreme sa termin cumparaturile pentru calatorie.
Loredana71 spune:
Neata buna!
BF,suna tare naspa ce spui acolo,sa va faceti bine repede cu totii!Sanatate multa!
Lali,sa dea Dumnezeu sa veniti numai cu vesti bune!Si sa aveti drum bun si usor...Cartile sunt bune pe avion,ceva nou...
Asa e cum ai spus,e mult mai bine acasa...Sper sa nu mai avem degraba din astea
Atlantique,sa stapaneasca puiul sanatos noua camera!La mine asa e in living,Lara nu are camera ei si e vesnic plin de jucarii pest tot....Nu ma mai agit deloc,asta e....
Ruxita,cum e Kay?
La noi e primavaraaaaaaa,superb!Sa aveti o zi faina!
Ruxita spune:
lali, multa bafta in Germania si sa aflati doar vesti bune! mergeti la un control de rutina, nu? sau aveti programata vreo interventie? cat timp veti mai face interventii?
atlantique, cum ai amenajat camera copilului? mobilier nou? desene si decoratiuni? descrie-ne-o te rog...
avem si noi ceva planuri pt living si debarale... DAR... mai nou am dezvoltat un sentiment acut de vinovatie ca cheltui aiurea bani, doar cele ce tin strict de mancare si medicamente mi le permit (in sensul ca dau linistita banu) ca de rest ma zgarai pe ochi...
ieri am fost in Real cu gandul de pampersi, o paine si un zahar... si la casa am ajuns cu cumparaturi de 150 lei si mi-am luat si un sutien care la raft am vazut eu stramb ca ar fi 30 de lei si la casa imi batea casiera 60, i-am intors inapoi, chit ca am nevoie (am ramas doar cu o pereche pe care o tot spal si usuc pe calorifer...) astept reducerile...
miremia spune:
Lali ne gandim la voi, sa va intoarceti linistiti si cu vesti foarte bune!
Si eu zic ca niste carti l-ar tine ocupat in timpul zborului. Daca vreti, noi avem multe carti, le imprumutam cu drag.
Cu bebe 2 inca nu ma bate gandul, il vreau dar mai incolo. Sa-mi trag nitel sufletul, sa mai slabesc putin . Azi ma duc la Kangoo Jumps!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)