Pufi de Ian-Feb 2010 (73) - LMA Alicredo !

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

BF eu cred ca nu-i cel mai rau caz cel in care petreci doar cateva ore/zi cu copilul important e daca e un timp de calitate
sunt multe casnice dar care nu acorda mai deloc timp copiilor lor( adica ii hranesc,imbraca,scot inparc etc dar nu-i inteleg,nu stiu sa le vorbeasca si nici sa-i asculte)
dupa ce stai o perioada exclusiv dupa copil ajungi sa junduiesti la mersul la servici.Si nu intotdeauna sau exclusiv pentru bani

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Sa stii ca nu e de ajuns. Eu asa simt.
Copilul are nevoie de mai mult decat 3 ore pe zi. Dar, din nefericire, acum nu pot sa ii ofer mai mult timp. Poate cand va incepe scoala sa facem un alt aranjament.....

Ai si tu dreptate, ca degeaba stai cu el de dimineata pana seara si nu te ocupi de el....dar sa stii ca uneori simpla prezenta a mamei si faptul ca ii explici copilului ce faci si ce se intampla...nu neaparat ca stai si te joci cu plastilina si faci nu stiu ce desene cu el....ala conteaza, prezenta mamei.
Nu sporadic. Eu simt asta mai acut si pt faptul ca am plecat devreme la serviciu. Desi o am pe mama mea, care ma ajuta enorm...tot simt ca Dani se va instraina de noi, de parinti, cu timpul.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

buna ziua dragelor...

am vrut sa dau eu cafeaua dimi....f dimi...dardin nefericire nu mergea dc-ul

m-am pierdut asa, in ultimile postari...visurile voastre referitoare la cupii....si m-ati facut sa ma gandesc si eu...cum vad situatia...realizez ca am creierul blocat si m-am multumit doar sa zambesc la ceea ce-am citit

eu cred ca momentan mi-as dori o viatza mai normala...mai putin stresanta...simpla, simpla de tot....

de ex aseara dupa ce-am dormit f rau...pe la 4 am plecat de langa el dupa ce-a cerut laptele sa ma odihnesc si eu....da de unde...dupa vreo ora de batut campii cu tot felul de ganduri ... am realizat ca e viata mea, marea mea dragoste...ca mor de dorul lui si m-am dus langa el si-l priveam cum doarme...fara griji...curat...frumos,...l-am mangaiat pana cand aproape l-am trezit si am realizat c-am luat-=o pe ulei...si l-am lasat sa doarma...

stiu ca o sa ma paraseasca candva pt o stoarfa dar momentan traiesc clipa si ma bucur de toate kk marunte si neinsemnate...chiar cand ma enerveaza...nu reuseste sa ma supere si tot imi vine sa-l pup....si sa ma bucur ca exista...si nu-mi dorescdecat sa fiu sanatoasa sa-l vad zi de zi...1 ora -4-10..nu conteaza...sa-mi zica MAMI....sau sa se puna cu capul pe tt mele,sa le mangaie si sa-mi zica..luk bete tzitzi...

restul sunt doar....habar n-am ce....

E VIATZA MEA...SI IL IUBESC

Ma scuzati...am luat=o razna...insa nu cred ca sunt in ziua mea norocoasa...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Dece eu te inteleg foarte bine

Si eu imi doresc f multa liniste si simplitate,nu avutii ci pur si simplu sa fim fericiti,sa fim sanatosi, sa fim capabil sa ne crestem copilul, sa stim sa apreciem ce avem

Si eu am o zi tare nasoala sufleteste

Eu vreau sa mai tragem o fuga afara ca e frumos cat de cat si sa ne mai limpezim gandurile

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Eu cand ma mai trezesc in timpul noptii mai mereu merg la patutul ei si o pup si ii spun ca o iubesc ...vb ta dece dragoste asa mare nu am mai simtit pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Dece, Simply foarte frumos vorbiti!
Eu azi am fost plecata cateva ore, la un moment am ajuns intr-un loc unde erau vreo 4 copii, mi s-a facut un dor enorm de ea. Cand am ajuns acasa dormea ghemu.ita pe pieptul lui tati. Am fost geloasa, pe mine nu adoarme asa, desi dupa ce am intacat-o parca e mai iubitoare.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza dragelor,,,coffe fierbinte pt doamne?

slaba activitate...se vede ca a venit primavara

si eu vin in jur de 5...si pe la 5.45...iesim afara pana se intuneca...aka 7.30...de acum cam asta e prg...shmotru...munca...iesit in parc..si repetir

va doresc o zi superba...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

si eu la cafea, dece

azi il duc la cresa pe Dragos dupa o saptamana de lenevit pe acasa..sa vedem daca plange

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Alexa reacomodare usoara lui Dragos

Dece multumesc de cafeluta , noi deja am bagat a doua iesire (daca timpul ne permite) si parca e mai bine, e mai putina oboseala, mai multa fericire pe chipul Arianei

Mirela te inteleg cu gelozia , Ariana daca eu ridic tonul la ea se uita urat la mine, daca tati ei o "cearta" merge si il pupa ; el primeste cei mai multi pupici(si neceruti), eu abia primesc 1-2 si aia la insistentele mele

O zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Vorbeati zilele astea de ce ati face daca ati avea mai mult timp liber.Eu pana cand am nascut si am invatat sa fiu mama, sa imi dau seama ce imi doresc de la viata , nu am stiut sa pretuiesc timpul si momentul.Pana acum nu mi-am dat seama de valoare vietii(pe care mi-o doresc si ce presupune ea), nu am constientizat prea mult impactul pe care il are fiecare pas pe care il fac(nu m-am dus prin baruri ci am stat si am muncit de dimineata pana seara, ca imi placea ce fac), iar timpul care il aveam liber il foloseam pt curatenie,mancare,alte activitati adiacente...acum regret ca atunci cand totusi aveam timp nu m-am dus la diferite evenimente culturale, la workshopuri, in excursie(am preferat sa imi cumpar nu stiu ce in casa ).

Asta mi-ar placea sa fac acum daca as avea mai mult timp liber, sa ma duc la diferite ev culturale, sa ies mai des cu sotul meu, sa citesc mai mult(si nu numai de scoala), sa merg la diferite training-uri/cursuri pe ce ma intereseaza; dar acum timpul pe care il am liber trebuie sa il dedic invatatului sau odihnei(fizice si psihice); probabil ca multe din lucrurile care mi le doresc se vor putea face atunci cand Ari merge la gradi, ca atunci am timp liber sigur(ca acum il am cand doarme sau sta tati cu ea ca eu sa invat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

hello girls,

ati vazut ce vreme frumoasa este afara? Imi place la nebunie. Mi-am scos si eu scutarelul de la iernat...e o placere sa te plimbi...

in alta ordine de idei, eu sunt cam zombi. David s-a culact aseara la 7, pentru ca nu dormise deloc peste zi, seara la 7 a cazut lat. A dormit neintors, fara nici o maraiala, pana dimineata la 5 cand lui ii ardea de cantat...Am reusit sa-l mai tin pat pana pe la 6 jumate, dar pe urma nu a mai fost chip de lenevit ci ne-am pus pe joaca. Bine macar ca m-am culact si eu aseara devreme, pe la 10 jumate, ca daca as fi stat pana mai tarziu, eram si mai zombi. Noroc ca exista pe lumea asta cola care ma mai scoate din amorteala.

Noi suntem in pregatiri ca vineri facem un nou drum spre Germania. Il ducem pe David la control si in functie de ce vor vedea doctorii, vom stabilii pasii urmatori.

Mire sa stii ca si David cand adoarme pe pieptul lui taica sau, are un somn mult mai profund si mai dulce.

Dece si eu mai fac din astea. Daca ma trezesc peste noapte sa merg la baie trec si pe la David si stau sa ma uit la el, il mai mangai...Ultima data am vazut un reportaj impresionant la tv, despre parintii de ingeri...m-a impresionat atat de mult ca m-am dus si l-am luat pe david din pat, desi dormea, si il strangeam tare tare si plangeam si ii multumeam lui Doamne Doamne ca ni l-a dat si ca il avem langa noi.

Simply, sa stii ca si eu regret ca nu am profitat la maxim de perioada de dinainte de David. Acum gandidu-ma in urma, as fi putut sa fac mult mai multe lucruri, dar na...asta este...om mai face si la batranete din ce nu am facut in tinerete

Si eu sunt de parere ca nu conteaza daca stai toata ziua cu copilul dar faci cu totul alte activitati decat sa stai 3-4 ore pe seara si sa ii acorzi toata atentia ta. Uite eu am week-end-uri cand fac curat, mancare sau cine stie ce treburi administrative si automat stau cu David mai putin, in timpul ala stand david cu taica sau mai mult. Acum ca a venit vremea buna nu mai stam in casa. Duminica, am stat dimineata o ora jumate in parcul de langa bloc si dupa masa 4 ore in parcul IOR...seara eram franta, ma dureau picioarele ingrozitor, ca doar am avut de alergat dupa David, ne-am jucat fotbal,la nisip, am cules frunze, chestii din astea. Chiar daca am fost amandoi parintii si am facut cu schimbul, tot te solicita, dar nu regret deloc.

Mergi la inceput