Strengari 46 - Hai Dana! Hai Tala!
Raspunsuri - Pagina 12
dara76 spune:
Amy, asa te cred cu injectiile si eu nici macar nu le-am facut de la inceput, ca tine, ci mult mai tarziu. E nasol si cu picioarele, mai si amortesc/dor, mi-au mai zis unele prietene c-au purtat chestii cu 3 numere mai mari. Cica la cine a facut ceza, nu s-au dezumflat imediat. Nici pe mine nu ma mai incap cizmele luat cu vreo 2 nr mai mari, nush cu ce ma incalt la spital. Esti super tare cu kg, eu am ajuns pe la 30 luate.
N-am mai indraznit sa-i trimit sms Danei, dar noroc mare ca a zis ea singurica:
"Aceeasi situatie la noi. Intru diseara sa va dau mai multe detalii si sa vad ce mai faceti. Imi lipsiti. Va pup mult pe toate, multa bafta pentru Tala"
35+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
happylica spune:
feteleee.. am intrat sa va spun ca Alexia mea a supt o ora la san!!!!!
acum sta treaza de vreo 45 min (dupa ce a terminat de mancat) si inca nu plange. ceea ce ma duce cu gandul ca s-a saturat la san. gresesc?
gabriela, vad ca ai aceeasi problema ca mine. insista cu sanul. se pare ca eu intr-un final.. reusesc!!!!!!
acum o am in pat langa mine.. in scoica. mi-e drag sa o tin in brate.. dar ma abtin.
hihiih.. ce fericita sunt!!!!
hai Tala
Mirela, mami de Alexia
R.Cata spune:
Mirela, felicitari! Ti-am simtit bucuria si nevoia de impartasit. Cred ca esti in al noulea cer
De Ce o tii in scoica in casa? De Ce nu o pui pe pat lg tine si astfel poti s-o si dragalesti cat vrei chiar dc doarme.
nu te supara de intrebare
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2fpng" target="_blank">28.04.2010
39+Cezar Stefan
dana_cp spune:
[pu] gagicile mele!!
Nu va dati seama cat de mult conteaza pt mine ca sunteti atat de dragute si va ganditi la mine.. Este impresionant si coplesitor. Eram obisnuita cu gravidutele care au nascut inainte, insa cand e vorba de tine ti se pare extraordinar.. Mi-au dat lacrimile cand am citit ce ati scris! Chiar mi-ati lipsit zilele astea.
Despre noi.. nimic neschimbat. Am inceput sa ma o usoara jena la burta, dar e departe de a semana cu contractiile sau macar durerile menstruale. Oricum, vanez fiecare senzatie ca pe Dumnezeu :)
Mi-au facut niste analize azi, asteptam rezultatele. In fucntie de ele, se decide ce urmeaza...
La noi au fost f multe persoane, prieteni si familie, doula.. Cred ca mare parte din stres au fost datorate si certurilor dintre ei si situatiilor naspa aparute.. Acum au plecat (tre' sa plece si doula azi) si ne-am mai relaxat si noi. E ciudat cum din prea multa dragoste ajungi sa faci numai tampenii..
La Isis e totul super, nu ai nicio secunda impresia ca esti in spital, ci simti ca stai intr-un hotel. Pe asistente le-as lua acasa, atat sunt de dragute toate.
V-as mai zice despre mine insa mie mi-a fost dor de voi, asa ca ma grabesc cu mesajele pt voi. Oricum, o sa intru mai des de acum, mai ales ca nu mai am starea aia oribila de deprimare. Si daca fac cezariana tot fericita sunt ca abia il astept pe Gaza. Si voi fi stiind ca am incercat tot ce am putut eu sa nasc natural. Cand nu se poate, cezariana este o binecuvantare. Va am pe voi exemple superbe de mamici si bebei sanatosi si fericiti!
Dara, multumesc mult ca esti mesager , sper ca nu te stresez cu mesajele mele. Lichid imi curge cam ca la ciclu.. uneori putin de tot, alteori (rar) umplu un tampon. Mersi mult ca mi-ai amintit de pompa, acum o sa merg sa caut. Manuala imi iau.. nu mai stiu ce ziceati voi, daca e mai buna aia electrica sau nu. Nici de marca nu mai stiu. Iau si eu ce gasesc la prima farmacie, macar sa mearga cu stimularea si sa-mi provoace ceva contractii.
Monna, te pup. La tine m-am gandit prima data cand mi-au zis de ceza si m-am rugat sa fiu si eu la fel ca tine, daca o fi cazul. Cum e Andi?
Supermami, Ronina, Aredwynn, Meg, Happy, Dia
Carstea, multa, multa sanatate
Tala, draga de tine! Mi-esti atat de dragaaaa!! Multumesc tare mult! Mii de pupici si ma rog mult pt voi sa va fie bine! Sa fie printesa sanatoasa si sa te recuperezi rapid! (PS: si scoate-ti coada aia din gura!!!)
Bubu, ce ma bucur pt voi!
Daca am omis pe cineva, imi cer scuze. Nu scriu de pe calc sa pot sa scriu in pagina noua si asta e tot ce imi amintesc deocamdata din ce am citit. Va pup pe toate si ne 'auzim' in curand.
cu Gaza... >> AMR 3 saptamani!!!
dara76 spune:
Happy, bravo, tine-o tot asa, cu perseverenta!Si io intreb, scuze, de ce te abtii? Noile recomandari zic ca cel putin pana in 6 luni (daca nu chiar pana in 9 luni) nu exista rasfat. Ci doar ca asa are bebele nevoie (bine, nici hiperstimulare nu-i bine).
Dana, mie mi-era doar sa nu te stresez cu intrebarile, din punctul meu de vedere cre' ca ti-as trimite un sms la 3 ore o data sa vad ce faci. Dar azi chiar nu mai indrazneam, mi-era sa nu te stresez.
Intrebam de cantitatea de lichid ca mi se tot pare ca-mi curge ceva (putin) si ma intrebam cum sa fac diferenta intre secretie si altceva :) Poate empatizez prea tare :P :P :P
Ce ai simtit la inceput?
Pana la urma natura ne-a inzestrat cu minte ca sa ne duca sa mai facem la nevoie si altceva decat ce se facea pe vremea pesterilor. Altfel puteam bine merci sa ramanem la nivel de instinct animal si gata, cu consecintele de rigoare!!! Daca nici tu n-ai incercat, nu stiu cine se cheama ca a incercat, eu una sigur nu ma gandeam sa trec de 24 de ore, asa ca mie mi se pare ca ai incercat hiper-suficient.
Pompa, hm, multa lume zice de cele manuale, Ronina s-a descurcat mai bine Nuk manuala (asa am retinut eu), Meg cu Avent manuala. Avent electrica, daca-i tipul IQ, are inceputul manual si dupa aia partea electrica va copia ritmul imprimat de tine manual. A mea cel putin asa face. Trebuie citit pe ea daca e cu "invatare". Dar alea electrice-s cam scumpe, depinde cati bani vrei sa dai. Aredwynn parca si-a luat pompa Medela (astea-s mai bine cotate decat Avent chiar, parca). Nu toate cele electrice au si componenta manuala, daca iei electrica, e bine sa includa si parte manuala.
35+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happylica feteleee.. am intrat sa va spun ca Alexia mea a supt o ora la san!!!!! acum sta treaza de vreo 45 min (dupa ce a terminat de mancat) si inca nu plange. ceea ce ma duce cu gandul ca s-a saturat la san. gresesc? gabriela, vad ca ai aceeasi problema ca mine. insista cu sanul. se pare ca eu intr-un final.. reusesc!!!!!! acum o am in pat langa mine.. in scoica. mi-e drag sa o tin in brate.. dar ma abtin. hihiih.. ce fericita sunt!!!! hai Tala Mirela, mami de Alexia |
Nu gresesti. Acum stie ce sa faca. Rabdare. Sunteti pe drumul cel bun.
dorinutza82 spune:
Uff mai Dana, ce grea tre sa fie asteptarea asta pt tine. Suntem noi nerabdatoare sa vedem mesajul fericit ca il ai pe Gaza in brate, d-apoi tu.. . Tu oricum esti foarte puternica psihic asa ca o sa te recuperezi foarte usor chiar daca ajungi la ceza, drept dovada ca stai de atatea zile in asteptare
Tala, sa ai o recuperare rapida, usoara si sa te "vedem" fuga acasa cu Matilda. Aaaa si sa lasi in spital vreo 12-13 kile minim, ca 3.500-4 le iei acasa in brate
Amy, mult a fost putin mai e si scapi de dureri si de injectii, desi parca mai faci o parte din ele si dupa nastere . Pe 29 nasti la Bucuresti sau in Ramnic?
Gabriela, nu stiu ce sa spun de mucisori. nu cred ca e cazul sa te gandesti ca ar fi racita, ei mai aduna secretii care trebuie curatate mai ales inainte masa ca sa poata papa. Dar pt linistea ta poti vorbi cu pediatra. De scos aerul stiu ca stateam si eu 20-30 de min cu Stef cocotat pe umarul meu pana reuseam. Daca nu pare sa o doara burtica dupa aceea, inseamna ca nu inghite aer si se mufeaza bine la bibe.
Happy, bv pt perseverenta. Asta e cel mai importanta la inceputul alaptarii, sa nu te descurajezi, era si pacat sa nu pape la tzitzi daca tot curge lapticul siroaie . Aaaa si vroiam sa-ti spun de cand am vazut pozele ca e o scumpa Alexia, brunetica si bolfosica, e o scumpete
Eu nu am mai scris desi intru des sa vad mesaj de la/despre Dana, fiindca am un morcov maaarrreeeeeee. Mi-au iesit transaminazele mari si am fost vineri la dr cu ele si m-a bagat in boale ca ar putea fi semn de hepatita. Le repet maine+analiza de hepatita.... Eu cred ca nu e cazul de asa ceva, dar un cui tot a intrat acolo.... In rest suntem bine, bebelina s-a intors cu capul in jos deocamdata, mai vedem la 36 de sapt cum sta, dar daca se pune problema de hep. Oricum nu ar mai conta cum sta ca tot ceza scrie pe mine...
Pupici!
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 34+ cu
dara76 spune:
Hai Tala! Hai bebica Matilda!
35+ Miruna Sanziana
Bia_Mi spune:
Salutare fetelor, revin si eu printre voi. In primul rand felicitari pt mamicile care au mai nascut,sa le traiasca bebelusii sanatosi si mancaciosi. Noi suntem bine,numai ca Rebe s-a invatat numai in brate,ma plange noptile de simt ca inebunesc,bine ca plange si ziua,nu pot sa fac nimic. Nu vrea in patut, nu vrea in pat, vrea decat in brate. Pana acum i-am dat piept, dar nu se satura; apoi ma mulgeam cate 50 ml si ii dadeam,dar tot nu se satura si cred eu ca nu mai am laptele consistent,asa ca am pus-o pe lapte praf, ii fac cate 60 ml, dar mananca la cate 1 ora si jumatate. Nu stiu ce sa ma mai fac cu plansul ei, schimbata e, mancata e, colici cred ca nu mai are (pt k vad ca nu se mai strange de picioare). Intr-adevar i-a aparut de o saptamana eritemul fesier,dar am vazut ca inceapa sa ii treaca. Nu stiu ce sa ma mai fac noaptea cu ea ca sa pot sa dorm...ii mai dau drumul la uscatorul de par,o ia somnul,dar daca il opresc incepe planul. Cum sa o dezvat de stat in brate?
Gabriela sa stii ca si Rebe "horcane" chiar daca ii aspir nasucul,dar dr mea a zis ca asa se intampla pana se invata sa respire,deci nu te speria. Iar in legatura cu aerul scos dupa papat nici ea nu-l scoate mereu,dar o pun pe pat intr-o parte daca o ia somnul.
Va poop pe toate,mai vb
kovacsc spune:
Dara si eu am vz azi de doua ori mici scurgeri ca si cum as fi scapat pisu pe mine . Nu am simtit nimic doar cand am fost la baie am observat. Inseamna ceva?
Cristina 35+ Karina, fetita noastra draga