Ian.feb2012(74)-Asteptam ultimul bulgaras!!!
Raspunsuri - Pagina 13
gianina1983 spune:
Felicitari IZISH refacere usoara bebe sanatos,papacios si fara colici

O duminica frumoasa va doresc tuturor,cu mult soare si bebei fara colici...poop

catiushor spune:
Woow, momentul mult asteptat, ultimul bulgaras (ghiocel)!!!
Felicitari mami Izish, sa te recuperezi frumos, sa ai un bebe papacios !!!
cred ca acum il puteti vedea pe Gruia la plimbarica https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/GruiaLaPlimbare#
gata odiseea noastra?
cred ca nu are rost sa mai spun ca nu stiu cum a trecut timpul....
kraluca spune:
felicitari izish!
mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6
ane-maria spune:
[quote]citat din mesajul lui catiushor
Woow, momentul mult asteptat, ultimul bulgaras (ghiocel)!!!
Felicitari mami Izish, sa te recuperezi frumos, sa ai un bebe papacios !!!
cred ca acum il puteti vedea pe Gruia la plimbarica https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/GruiaLaPlimbare#
gata odiseea noastra?
cred ca nu are rost sa mai spun ca nu stiu cum a trecut timpul....
mami de bebitza
Gruitza
(01 ianuarie 2012)
http://designartizan.blogspot.com/
[/quote
Catiushor :vaaaaaaaai ce dulce este Gruitza, sa va traiasca, are ochisorii ca Bianca mea , oare asa ii au toti copii , albastri inchis, cand se vor schimba sa se finalizeze culoarea , am citit ca in jurul varstei de 1 an , e adevarat?
ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)
ane-maria spune:
Fetele abia astept sa vina ziua de maine sa ies cu Bia la plimbare pe afara, au anuntat la Tv ca e mai cald maine ;
Catiushor sa stii ca atrecut timpul repede, insa uneori nu pot sa realizez ca am dat nastere la minunea mea , ca am fost in stare de asa ceva , suntem cele mai norocoase chiar dc e greu de multe ori sa ai atatea de facut e tare frumos sa ai un bebe :)
Eu cand am o stare mai urata ma uit la Bia mea si imi trece supararea.
ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)
carpediem spune:
Felicitari Izish, recuperare usoara si bebe sanatos!!
MihaelaRadu, multumim pt urari, da, azi am implinit prima lunita si am sarbatorit cu tortulet si o plimbarica de 30 min pe afara ![]()
Pe voinicelul meu il cheama Matei Gabriel, am dat datele mai demult pt prima pagina ![]()
Mami implinita de bebe Matei Gabriel
"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"
MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
lalitzuza spune:
Uau a sosit si bulgarasul /ghiocelul mult asteptat.
Felicitari mami Izish -bebelus sanatos,norocos si papacios!Mami refacere rapida
Doamne cum a trecut Odiseea de repede.
Mamicilor va doresc sa scapati de colici- pe noi de ceva vreme ne ocolesc.
Aerlilian ma bucur ca tratamentul ptr bb da rezultate felicitari pt noua garderoba.
Amelia esti o mamica tare grijulie de asta iti faci atatea ganduri, si eu mai pun mana pe Andrei sa vad daca nu are temp.vad ca fetele ti-au raspuns super bine
si maine se anunta vreme frumoasa in Timisoara
mergem in parc(onca nu am decis in care) azi am fost in "parcul pionierilor' voi pe unde iesiti.poate ne vedem....
O seara linistita va doresc
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpediem Felicitari Izish, recuperare usoara si bebe sanatos!! MihaelaRadu, multumim pt urari, da, azi am implinit prima lunita si am sarbatorit cu tortulet si o plimbarica de 30 min pe afara Pe voinicelul meu il cheama Matei Gabriel, am dat datele mai demult pt prima pagina Mami implinita de bebe Matei Gabriel "Homo sum, humani nihil a me alienum puto!" MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt. |
Felicitari!!!