Ian.feb2012(74)-Asteptam ultimul bulgaras!!!
Raspunsuri - Pagina 14
sara_ spune:
Felicitari Izish!!! Bun venit mezinului nostru!!!
Incredibil cat de repede a trecut timpul. Maine poimaine ne trezim soacre
biancabia spune:
FELICITARI IZISH
MULTA SANATATE SI RABDARE!
NOI AM RAMAS SINGUREI FARA BUNI, A PLECAT IN NOAPTEA ASTA ACASA IN ROMANIA. DE MAINE INCEPE PROBA DE FOC: CUM MA DESCURC EU CU AMANDOI, CU CASA SI CU TOATE CELE
biancabia spune:
Si acum sa va spun rusinea rusinilor: nu pot sa fac baie singura la fata. Daca o spal singura nu o spal cum trebuie. Nu pot, nici pe Alexis nu il imbaiam singura, il tinea tati si eu pa invarteam pe langa el pt ca el cu o mana il tinea si cu cealalta il spala. Asta primele 2-3 luni. Sotul rade de mine, zice ca voi fi bunica si nu voi putea sa ajut copiii cand vor deveni parinti.
Nu m-ar crede nimeni ca am 2 copii pe care ii ingrijesc singura deoarece in afara de cele 3 sapt cat a stat mama acum si 2 cand s-a nascut Alexis, nu am ajutor. M-am descurcat mereu singura si, cred eu, f bine. Ei, la capitolul "baie" nou-nascut nu ma descurc.
CristinaGoji spune:
Felicitari Izish!
La multe luni pentru Ilinca, Maria Elena, Anastasia, Iris Ameli, Eva Georgiana, Cristian, Gabriel!
Crestinare frumoasa pentru Radu!
Noi in continuare cu muci si tuse, ii fac aerosoli cu ser si ii dau ceva homeopat. De tuse imi fac griji, ca stiu ca asta trece mai greu. In rest, am iesit mult pe-afara zilele astea, piticul a dormit bine afara, ceea ce mi-a convenit, dar noaptea m-a cam chinuit.
Olga nici eu parca nu ma incumet inca singura cu ei in parc, dar iesim pe langa casa, avem copii prin vecini.
Bia - si eu m-as descurca greu daca ar trebui sa-i fac singura baie lui Mihai, dar eu nu-s niciodata singura, cel puitin un copil mai marisor e langa mine si ma ajuta copiii.
Adc vad ca te-au lamurit fetele cu febra. Eu n-as sti sa-ti raspund. Si eu zilele trecute i-am luat temperatura lui Mihai, ca mi se parea mai caldut si avea 37,4 rectal, or eu cu ai mei astia doi mai maricei n-am experimentat asa ceva, eu ori nu aveau febra, ori direct 39,5 si mai mult. De la pediatra am primit si eu instructiuni in caz de febra: se da antitermic cand depaseste 38,5. La varsta asta jumatate de supozitor de paracetmol pt copii, hidratat bine, redus temperatura in camera, baie la temperatura cu 1-2 grade mai joasa decat temperatura corpului. Ma bucur ca-i bine Cristian si a fost doar o alarma falsa.
Bulinuta cum mai e Rares?
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biancabia NOI AM RAMAS SINGUREI FARA BUNI, A PLECAT IN NOAPTEA ASTA ACASA IN ROMANIA. DE MAINE INCEPE PROBA DE FOC: CUM MA DESCURC EU CU AMANDOI, CU CASA SI CU TOATE CELE Bianca ALEXIS ARIAN (5/01/2009) si IRIS AMELI (16/02/2012) |
Sper sa te descurci bine La noi deocamdata este bine, doar mai mlta dezordine si nu apuc sa dau chiar in fiecare zi cu aspiratorul, ceea ce este jale caci Chiti cu David sunt campioni sa faca mizerie pe jos. Nu mai zic ca David este mare fan de plastilina si se joaca ziua cu ea si este plina casa de bucatele mici de plastilina
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biancabia Si acum sa va spun rusinea rusinilor: nu pot sa fac baie singura la fata. Daca o spal singura nu o spal cum trebuie. Nu pot, nici pe Alexis nu il imbaiam singura, il tinea tati si eu pa invarteam pe langa el pt ca el cu o mana il tinea si cu cealalta il spala. Asta primele 2-3 luni. Sotul rade de mine, zice ca voi fi bunica si nu voi putea sa ajut copiii cand vor deveni parinti. Nu m-ar crede nimeni ca am 2 copii pe care ii ingrijesc singura deoarece in afara de cele 3 sapt cat a stat mama acum si 2 cand s-a nascut Alexis, nu am ajutor. M-am descurcat mereu singura si, cred eu, f bine. Ei, la capitolul "baie" nou-nascut nu ma descurc. Bianca ALEXIS ARIAN (5/01/2009) si IRIS AMELI (16/02/2012) |
Bianca, dar nu ai un suport pt bebe?
Eu am asa ceva si ma ajuta f mult si ii place si lui bebe, sta f relaxat in el
https://picasaweb.google.com/olgagireada/Leon?authkey=Gv1sRgCNju0oLA9Ovp7wE#5712688984988380418
Il spal singura, pe bucatele, singurul ajutor de care am nevoie este atunci cand il scot sa-mi puna cineva prosopul pe copil, dar stiu ca pot s-o fac si pe-asta
olishka spune:
Cristina multa sanatate Da si micutul este bolnavior? Of tare frica mi-e sa nu raceasca si Leon, caci David s-a trezit cu muci. Vreau sa merg pana la farmacie sa iau oscilo si cred ca bag si o tura de parc, caci este superb afara.
Faith26 spune:
Izish - FELICITARI!!!
Cati - am vazut pozele, dragul de el, ce vesel e
Bianca - nici eu nu i-am facut singura baie lui Beatrice. Ce-i drept, nici nu am fost fortat de imprejurari, pt ca ii fac baia seara la 8, si e Sebi acasa, sau daca el intarzie o chem pe mama si ma ajuta ea.
Olga - intersant suportul ala pt baita
Am iesit si noi afara in fiecare zi pe stradute ca nu am nici un parc in zona (la modul sa merg pe jos cu caruciorul), asa ca doar in weekenduri mergem in parc. Ieri am fost la Muzeul Satului, impreuna cu prietenii nostri care au si ei toti copilasi de 1 an juma, 6 luni, 3 luni, a mea 2 luni si inca un bebe care e pe drum. Radeam ca nici dc ne vorbeam si planuiam sa facem copiii in aceeasi perioada nu iesea. Noi oricum eram multi cand ne strangeam, acum si cu copiii e nebunie
Faith26 spune:
Cristina, multa sanatate.
Eu am stat cu inima cat un purice ca dupa ce a fost al meu racit, am racit si eu..si dc pe el -am pus sa nu o mai ia in brate e asta mica, la mine nu puteam aplica aceeasi regula..am stat numai cu masca la gura cat timp o tineam la schimbat, alaptat...
aerlilian spune:
Bianca, daca asta e o mare rusine, atunci o impartim: nici eu nu pot spala copilul singura! In zilele cand e tati plecat in delegatie (lipseste doar o noapte de acasa) il spal la chiuveta la fundulet si atat.... Banuiesc ca o seara nu se intampla nimic daca nu-i fac baie ca lumea!
Alice, sunt cu gandul la voi, sa-ti fie binecuvantat puiul!