Ian.feb2012(74)-Asteptam ultimul bulgaras!!!
Raspunsuri - Pagina 12
olishka spune:
Astazi am iesit pt prima data afara si am stat mai mult. Am fost cu toata gasca in parc. N-ati vrea sa stiti ce complicat a fost sa iesim din casa
Nu stiu cum o sa mai ies cu ei, caci daca nu era Cristi nu ma descurcam...
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adc Altesa, din cate stiu eu aici nu poti pune decat un link spre filmulet, nu merge vizualizarea lui. In fb trebuie sa aduci cu copy/paste un anumit cod pe care ti-l "compune" youtube cand apesi butonul "Share" Where there is a will there is a way. Mami de Andra (18.02.2006) si Cristian (4.02.2012) |
ba merge, uite
pui filmuletul pe youtube=tre' sa ai cont...dai copy la link filmulet
si scrii tube intre paranteze din astea[ ] la inceputul linkului iar la sfarsit scrii tube intre paranteze iar in fata cuv.tube sa aiba acest semn / , ...si apoi trimiti mesajul.
mami pentru un
ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
mihaelaradu spune:
citat din mesajul lui olishka Bravo Izish!!! Sa ai un bebe sanatos tun si necolicos!!!![]() Alice sa aveti petrecere frumoasa ![]() Eu nu reusesc sa vad pozele cu Gruita... Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
subscriu
BRAVO IZISH!!!
Iris (25.02.2012) made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/
My_Lady0091 spune:
Ileana, ieri a fost prima noapte cand Alexa s-a trezit o singura data pentru o titi scurta...deobicei se trezeste de trei ori: 02.00, 04.00 si 06.00...pt.tzitzi!!!
mami pentru un
ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
aerlilian spune:
Olga, si al meu are hidrocel iar medicul a zis ca se retrage singur, nu trebuie facut nimic!
Amelia, o iei pe urmele mele dar nu ma mir...doar suntem copy/paste, nu? Lasa copilul in pace, e asa cum ti-au spus fetele.
Alice, petrecere frumoasa maine si abia astept sa vad poze, sa vorbim, sa-mi povestesti...
Ligia, nici eu nu reusesc sa vad pozele si filmuletul.
Astazi i-am cumparat baiatului un lot de hainute noi, pentru ca pe cele cumparate la nastere trebuie sa le abandonam. Ne-am facut un lungan...Am cumparat si blugi, aveam o fixatie...abia astept sa-l imbrac maine.
mihaelaradu spune:
Bulinutza 

Iris (25.02.2012) made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/
aerlilian spune:
Lady, ce sa zic...sa-i tina Dumnezeu obiceiul. Noi tot la doua ore ne trezim...
Dar am mare incredere in acest Protectis ca ne va ajuta. Copilul meu a avut astazi o repriza de gangureli mortale, m-a topit...
. Acum tocmai a incheiat criza de colici de seara.
tebligia spune:
citat din mesajul lui olishka Bravo Izish!!! Sa ai un bebe sanatos tun si necolicos!!!![]() Alice sa aveti petrecere frumoasa ![]() Eu nu reusesc sa vad pozele cu Gruita... Ligia ti-am vazut flacaul. Foarte tare!!! De la cate luni putem sa-i punem? Bulinuta sper sa fie ok cu operatia Si la tine Anamaria, sper sa se rezolve repede ![]() Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
prietena mea din China i l-a pus de la 2 saptamani
Alice_Elena spune:
Am revenit. A zis izish ca a facut cezariana. Bebe e bine, are cam 3800. Ea are putin dureri
Daca mai aflu ceva va zic
Multumesc de urari
ane-maria spune:
| citat din mesajul lui Alice_Elena Am revenit. A zis izish ca a facut cezariana. Bebe e bine, are cam 3800. Ea are putin dureri Daca mai aflu ceva va zic Multumesc de urari Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Felicitari Izish, sanatate si tie si lui bebe
!!ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

Bravo Izish!!! Sa ai un bebe sanatos tun si necolicos!!!