Bobocei de Sept-Oct 2012(6)
Raspunsuri - Pagina 18
lalu85 spune:
Va salut pe toate burticutele
Vad ca suntem o gramada de burtici cu raceli si alte probleme...sper sa ne facem bine cat mai repede fara prea multe medicamente
Sa va spun ce am patit ieri......aveam niste intepaturi in piept mai spre stanga si credeam ca sunt din cauza racelii, ca ma tras curentul sau ceva de genul....si cand am ajuns acasa, spre seara, m-am gandit sa-mi masor tensiunea pt ca ma simteam putin rau... si ce sa vezi...aveam pulsul 120 Nu aveam cum sa sun doctora pt ca era Duminica seara, asa ca am baut repede o cana de lapte cald si am sunat-o pe sora mea care a trecut prin 2 sarcini si mi-a spus sa iau repede un aspacardin ca probabil am lipsa de magneziu si calciu si am facut un fel de tahicardie....si dupa vreo 20-30 min m-am linistit si mi-a scazut pulsul la 80.
Ati patit ceva de genul asta??
lulutza, LA MULTI ANI!!! sa fiti sanatosi si tu si BB
lalu85 18+
g_rainbow spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulutza_1980 buna dimineata burticute !!! imi pare rau sa aud ca sunteti racite ! stiu ca in primele luni de sarcina suntem mai sensibile ;ne ingana vremea frumoasa ... eu sfarsitul asta de saptamana m-am relaxat , m-am alintat (astazi e ziua mea de nastere ) si am avut "inspiratia " de a-mi chinui sotul deja din weekend... va invit la o cafea ...va urez o saptamana frumoasa , plina de dragoste si soare 15 + |
La multi ani!!!! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi si sa ai parte de multe realizari in continuare!
corinuka, si ti-a dat aspirina pt hematom? si eu am avut la prima sarcina hematom si s-a terminat tragic, dar stiu si fete care au scapat de el cu aspenter....cred ca si danageodoiu a avut, daca nu ma insel si a scapat de el...
insanatosire grabnica celor racite, sa va faceti bine repede. eu am fost racita un pic la inceput de sarcina, prima data dupa 10 ani, si m-am tratat cu limonada fierbinte, miere, lamai mancate pur si simplu si am luat 2 zile oscilococcinul o doza dimineata si una seara si gata. in 2 zile mi-am revenit complet. eu am imunitate ft buna si ma imbolnavesc ft rar
Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 16+
2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota
g_rainbow spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Looana Lulutza ,La multi ani cu sanatate! Sarcina usoara incontinuarie si bb sa -ti aduca mult noroc si bucuri in viata. G_rainbow am vrut sa-ti scriu privat dar vad ca nu ai accesat mesaje private...de fapt voiam sa te intreb despre mutati ,avind si eu si find si eu in Germania.Ai facut analizele aici,defapt pe mine m-ar interesa un Dr. Hematolog aici in Germania...acuma find insarcinata in 6 saptamani fac Clexane 0.4. dar as vrea sa fiu vazuta de un dr specilist pt mutati...Scriu la celalta subiect de noiembrie dar inca nu stiu s-ar parea ca sa fie data pt 30. Octombrie...am sa intru si aici,oricum am multe de invatat si de la vou toate O zi frumoasa de primvara va doresc..... Looana Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK) 4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7) |
buna, Looana! eu am citit despre trombofilie cand am pierdut a doua sarcina, i-am spus dr gineco si mi-a spus sa stau linistita ca daca se intampla sa pierd si a treia sarcina, atunci vor investiga ceva. si atunci m-am urcat frumos in avion si am fost in romania unde mi-am facut ft multe analize, tot ce mi-a trecut mie prin cap, tot ce am citit pe net si am descoperit mutatiile astea. apoi cand am ramas a treia oara insarcinata, am facut doar tratamentul clasic cu aspirina 100mg, vitamine si clexane de 0.4. am urmarit mereu IR-urile dupa saptamana 18 si a fost ok pana la sfarsit. nu am fost la nici un hematolog. pur si simplu nu mai voiam sa aud de niciun dr. stiu ca nu suna ft responsabil din partea mea, dar asa am facut. oricum hematologul mai mult de clexane nu are ce sa-ti dea. acum am citit ca ar putea sa faca o analiza, anti-FXA, sa vada daca e buna doza de clexane, dar eu nu am facut niciodata. am facut clexane de 0.4 pana la sfarsit, bebe nu a avut retard deloc pe timpul sarcinii. normal asta trebuie urmarit, daca bebe are retard si IR-urile sa fie ok. astea le face gineco la eco.
in ce zona locuiesti?
ps: aspirina ar trebui intrerupta prin saptamana 26
Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 16+
2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota
Elfica spune:
Lulutza1980: La multi ani si o fata blonda si cheatza iti doresc :) Ai petrecut bine?
Mlhaela: Cum a reactionat sotul, i-au placut tricourile?
Fetelor racite sau cu alte problemutze, sanatate multa si imunitate crescuta!
Sandy2008: Eu am fost la dr. Haiduc, dar am renuntat din anumite motive personale si mi s-a recomandat acum dr. Hamid. Mi-a mai spus cineva de bine si despre dr. Cristian Cotiga, care e colaborator, nu lucreaza propriu-zis la Filantropia. Cand mergi la spital ii dai ceva, dar mult mai putin decat la cabinet?
Noi am fost in week-end la Poiana Brasov, unde a fost foarte frumos, vreme excelenta, ne-am plimbat mult, bubulina a luat aer si a dormit tare bine, am inotat si la piscina, iar pe ea am dus-o doar la jacuzzi, unde i-a placut (prima data cand am intrat a plans putin, dar i-a trecut repede, a doua zi a mers perfect, parca numai acolo statuse).
Va pup!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
10 +
Looana spune:
g_raibow adica ce sunt astea IR-urile ,masuratorile ecografice care se fac lunar la control de catre Dr.Gineo.???
Mie mi-au gasit aici in Ger´. la o clinica unde am facut 2 Fiv...dar as vrea sa fiu sigura de tratament,pe un forum de aici am gasit care e foarte axata pe mutati si sarcini,uite iti dau webseite
http://www.immu-baby.de/
Poate nu e prea departe de tine si iti este de ajutor,am inpresia ca face si aceasta analiza AntiFXA numai ca ei o numesc altfel.
Si eu iau Claxane04,ASS 100mg tabl.1,Predninson 5m tabl.2,acid folic si plus vitamine si tratamentu de sustinere de la clinica find sarcina obtinuta prin Fiv.
Celxane aici nu se da compesat,adica tu o cumperi ,eu pina acuma am cumoparat-o nu stiu daca pe toata perioada va trebui sa-o cumpar....
Fetele o zi buna
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
mlhaela spune:
Lulutza, si un bebic frumos si sanatos!
Imi pare rau de fetele care sunt racite sau bolnave ( Corinuka), multa sanatate va doresc.
Elfica, i-a placut in special tricoul cu "I make adorable babies", dar si celalalt. Le poarta mandru :).
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa..
10+
Looana spune:
g_raibow uite in Germania se numeste anti-fxa-aktivität am gasit si eu pe forum German,dar uitate peste Adresa de mai sus eu citisem despre Dr tot pe forum aici si multe femei au reusit cu ajutorul ei sa gaseasca cauza sarcinilor pierdute si sa aibe totusi un bebe.Asa e legat de Dr lasa de dorit ei bine ca suntem noi informate si macar stim ce sa le cerem.Activeza privatul PM si mai putem vb acolo ...
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
nu_mai_stiu spune:
Buna fetele!In primul rand va doresc multa sanatate si o saptamana cat mai buna,calma,calda si fara griji!
La multi ani Lulutza,sa fii sanatoasa ,bb la termen si sanatos!
Eu vineri am facut curatenie in casa si am stat cu geamurile deschise si m-a tras putin curentul.Parca m-ar incerca si pe mine o raceala,dar o simt doar cand ma trezesc.Adica imi curge nasul,stranut si vb putin pe nas.Dar asta doar o ora dupa ce ma trezesc.Sper sa nu fie nimic mai grav.
Nici eu nu mananc sanatos.Cu toate ca ar trebui.Dar uneori ma multumesc ca mananc.Sunt persoane care pana la 3-4 luni nu pot pune nimic in gura.
Va pe toate !
14+
madaiulia spune:
Multa sanatate gravidutelor bolnavioare! Eu stiu ca puteti lua si oscilococcinum in siguranta in sarcina.
Corina pentru infectie urinara ajuta si extractul de merisor si cred ca am citit pe ceva preparate ca se pot folosi in sarcina. Sigur stii si tu din farmacie, iar pentru siguranta intreaba si medicul. In sarcina cu Andrei am avut si eu urocultura pozitiva pe la 10-11 saptamani si am baut multe ceaiuri si siropuri de afine negre si coacaze (la recomandarea medicului de familie) si s-a negativat.
Dana multumesc pentru adaugarea la listuta.
Lulutza
Fetelor voi in ce va mai imbracati? Orice colant, dres sau pantalon ma jeneaza pe burtica, iar pantalonii de gravida cu banda elastica inca nu stau pe mine. Astept ceva sugestii, maine am programat un tur prin magazine pentru cumparaturi.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 13+
raluca22 spune:
Buna fetelor,
Ne inscriem si noi in clubul fetelor racite ,eu am reusit sa o iau de la baiatul meu.
Corinuka ai grija de tine.
Lulutza la multi ani!
Robert Andrei (15.03.2007)12+