Bobocei de Sept-Oct 2012(6)
Raspunsuri - Pagina 17
loryd spune:
Buna dimineata!
Va invit la o cafea aromata sau un ceai de fructe, dupa cum preferati!!!
Offf, nu reusesc sa intru mai des! Merg sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut! Sper ca toata lumea e bine, ca burticile cresc si ca totul e ok.
Noi suntem bine. Abia astept sa merg si eu marti la eco sa vad ce face "punctul" nostru. Cand am ramas insarcinata cu fata, toata lumea zicea ca o sa fie fata pana sa aflu de la eco si sotul o "botezase" - "puncta". Acum e convins ca e baiat si ii spune "punctul". Vom vedea.
Eu sunt azi la serviciu asa ca va doresc voua o duminica frumoasa si sa va bucurati de vremea de afara!!!
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008) si [url=http://lilypie.com][/url]
POZE LORY
loryd spune:
Dana, multumesc de ajutor. Acum am rezolvat cu ticker-ul. Alesesem eu altceva acolo si de aceea nu mergea. Multumesc frumos.
Pupici
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008) si !
POZE LORY
lalu85 spune:
Salutare burticute
Eu am fost plecata in weekend la parinti si m-am priopsit cu o raceala oribila...si ma simt rau ma tratez cu ceaiuri, lamaie si miere si paracetamol...dar e cam slabut tratamentul
Sper ca v-ati facut bine, daca da...dati-mi si ie reteta
lalu85 18+
anne`mary spune:
buna fetelor. Si eu am racit, iar, si ma simt rau. Astept sa-mi revin si apoi reiau mesajele voastre. Sper ca toata lumea sa fie bine si bebei sa dea cu putere din manute si picioruse. Va puup
+ 10
corinuka_g spune:
pupici dragele mele!
imi pare rau ca sunteti bolnavioare, sanatate multa!
si eu sunt varzaaaa...am ajuns la urgenta ieri, am un hematom langa bebe, de-acolo mai sangeram si cudureri mari care radiaza in sale...m-au trimis la urgenta la chirurgie suspecta de apendicita!
din fericire nu e apendicita, dar am infectie urinara severa...sunt cu tratament cu augmentin, dureri, putina febra, vai de mama mea...
va pupic si mi dor de voi!
12+ Multumesc Doamne!
Bob_Pixel spune:
Ufaaa, cate bulinici necajite!
Imi pare rau sa aud atatea vesti neplacute, va doresc sa treceti cu bine peste momentele grele si sa va bucurati de vremea frumoasa si de bulinici Sanatate multa va doresc, ca aia e vitala!
Noi tot raciti, mai am o tuse urata, productiva, care simt ca-mi rupe plamanii. Dar sunt usurata ca nu fac febra. Sunt cam slabita, azi am gatit putin, maxim o ora jumtatate si m-am simtit rau, ma presa burtica, am luat no spa si m-am pus in pat. Parca dau din una in alta
Maine sunt nevoita sa merg la birou, am si un control la gine la ora 2, deci am ceva de umblat, sper sa fiu in forma.
Inca ma tratez de raceala cu Paracetamol simplu si sirop de tuse Plantusin, singurele recomandate de medicul meu.
Corina, vai de fundul tau, cate ai si tu pe cap. Augmentin am luat si eu la inceput de trim 2 la sarcina trecuta, tot pentru o infectie urinara. Stai cuminte la orizontala, ca dovediti voi si pacatosul de hematom, fir-ar el sa fie ! Te pup !
Bebe dragonel la bord !
anda82 spune:
Imi pare rau pentru fetele bolnavioare, va doresc insanatosire grabnica
Corinuk am avut si eu o infectie urinara urata, adica f rezistenta pe sarcina trecuta, pentru care am facut tratament de 3 ori pe sarcina.Sper sa ai noroc sa scapi repede de ea.Oricum e f bine ca ai descoperit-o ca bb trebuie sa se dezvolte intr-un mediu cat mai steril.Iar de hematom, am mai auzit cazuri si s-a resorbit cu tratament.Ce tratament ti-a dat pentru el? si sper sa scrii de o urocultura sterila cat mai repede side un hematom care nu mai este.
Eu m-am plimbat zilele astea cu fetita ff mult, m-am bronzat pe fata destul de tare si observ ca a inceput sa se contureze burtica.Mananc f nesanatos din pacate, multe, multe dulciuri ...dar ce sa fac ca nu ma pot abtine.Am mancat si pizza in oras, desi stiam ca e riscant...Noaptea pe la 4 dupa ce ii dau fetitei sa manance am si eu ora de masa
Mami fericita de Nectaria(29.07.2011) si 10 saptamani
lulutza_1980 spune:
buna dimineata burticute !!!
imi pare rau sa aud ca sunteti racite ! stiu ca in primele luni de sarcina suntem mai sensibile ;ne ingana vremea frumoasa ...
eu sfarsitul asta de saptamana m-am relaxat , m-am alintat (astazi e ziua mea de nastere ) si am avut "inspiratia " de a-mi chinui sotul deja din weekend...
va invit la o cafea ...va urez o saptamana frumoasa , plina de dragoste si soare
15 +
Looana spune:
Lulutza ,La multi ani cu sanatate! Sarcina usoara incontinuarie si bb sa -ti aduca mult noroc si bucuri in viata.
G_rainbow am vrut sa-ti scriu privat dar vad ca nu ai accesat mesaje private...de fapt voiam sa te intreb despre mutati ,avind si eu si find si eu in Germania.Ai facut analizele aici,defapt pe mine m-ar interesa un Dr. Hematolog aici in Germania...acuma find insarcinata in 6 saptamani fac Clexane 0.4. dar as vrea sa fiu vazuta de un dr specilist pt mutati...Scriu la celalta subiect de noiembrie dar inca nu stiu s-ar parea ca sa fie data pt 30. Octombrie...am sa intru si aici,oricum am multe de invatat si de la vou toate
O zi frumoasa de primvara va doresc.....
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, bulinici !
Noi suntem la birou, tusim de speriem colegii, mi-am facut capilarele varza, ma sterg la nas numai de sange, bleacs. Abia astept sa-mi revin si sa tropai cu beib
Lulutza, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si la anul sa primesti un pupic de ziua ta de la bebe !
O saptmana frumoasa sa aveti !
Bebe dragonel la bord !