Bobocei de Sept-Oct 2012(6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

La multi ani lulutza . Dar stii ca nu ne amagesti u cafeaua asa ca ... scoate tortul . Nu vezi cate fete mananca dulce. Eu i-am dat mamei comanda sa-mi trimita in fiecare vineri ceva dulce facut de ea ca sa stau departe de dulcele din comert.
SI eu mananc nesanatos, multe mezeluri, multe eugenii, biscuiti si altele de rontait, multe compoturi, painea care pana acum se mucegaia in frigider acum o devorez etc. Seara in continuare ma trezesc sa mananc dar asta pentru ca nu mananc suficeint pe timpul zilei. Rontai covrigei si banane noapte si mi-e teama sa nu-mi afecteze dintii pentru ca imi raman resturi pe care nu am energie sa le scormonesc.... pur si simplu ma trezesc, bag un covrigel si adorm imediat.

Corinuka sa auzim de bine

voi apucati sa va bucurati de sarcina? Eu pana acum nu am reusit lucrul asta. Dorm toata ziua, am racit de 2 ori, a inceput sa ma doara burta, ma incearca greturile...de unde atata bucurie pe capul meu? Dar voi?

+ 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Buna gagici!

Si eu sunt racita, ma doare tare gatul si tusesc, am pus sare calda, mai pun cartof ras cu putin spirt, gargara cu sare, albastru de metilen si ceaiuri de tei cu miere.

Corinuka imi pare rau ca ai probleme, ai grija de tine, o sa vezi ca o sa fie bine pana la urma.

Anne la prima sarcina am fost super stresata cu problemele sarcinii, acum insa nu ma pot bucura din cauza starilor proaste care le am, sarcina e mai bine. De joi ma duc la serviciu, am rezolvat sa merg doar 6 ore si sper sa am un psihic mai bun.

Eu am in continuare starea mea de deprimare si insomnie, luati vreuna dintre voi calciu? Stiam ca provoaca contractii si nu prea se da, stiti ceva?

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

Citat:
citat din mesajul lui Looana

g_raibow uite in Germania se numeste anti-fxa-aktivität am gasit si eu pe forum German,dar uitate peste Adresa de mai sus eu citisem despre Dr tot pe forum aici si multe femei au reusit cu ajutorul ei sa gaseasca cauza sarcinilor pierdute si sa aibe totusi un bebe.Asa e legat de Dr lasa de dorit ei bine ca suntem noi informate si macar stim ce sa le cerem.Activeza privatul PM si mai putem vb acolo ...

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

eu am luat clexane doar gratuit, depinde de ce asigurare ai. eu am AOK si pe asta sigur intra, sau orice asigurare de stat. activez PM sa nu plictisim fetele cu trombofilia

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 16+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

g_raibow eu inca il mai cumpar clexane,sa vad poate de saptamana asta i-mi va retete Gineo.inca abia acuma voi primi si carnet de gavida... am platit totul intreg retele pina acuma find tratament prin Fiv.
O seara frumoasa da aveti.

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

SARU'MANA tuturor burticuteler !!! multumesc pentru mesaje !!! e asa de fain sa stii ca cineva pe care nu ai intalnit niciodata iti ofera gratuit toata afectiunea de care e in stare !!! e superb !!! inca odata multumesc din suflet pentru urari ...si eu va urez la toate sa fiti sanatoase , fericite si sa aveti parte de caldura si iubire !!!
va pe toate , iar de la distanta pentru voi toate ....

sa fiti fericite !!!

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Buna seara dragelor,

Lulutza – LA MULTI ANI – sa fii sanatoasa, sa duci sarcina la termen si sa ai un bebe sanatos si voinic!

Multa sanatate tuturor burticutzelor bolnavioare. Sa treaca repede.

Legat de imbracat - inca mai intru intr-o pereche de jeans cu talie joasa si nu ma deranjeaza la burta dar nu stiu pentru cat timp, port rochii si pantaloni ce se leaga cu siret si ii pot regla dupa cum doresc.
Madaiulia - ciorapi pentru maternintate se gasesc in farmacii - la Centrofarm cred ca am vazut - si nu deranjeaza burtica.

Azi am fost la medicul de familie pentru consult - toate bune, nu mi-a dat inca nici un fel de vitamine. Maine merg la eco - abia astept. Sunt curioasa daca se va putea vedea ce e?

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008) si !
POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

Citat:
citat din mesajul lui Looana

g_raibow eu inca il mai cumpar clexane,sa vad poate de saptamana asta i-mi va retete Gineo.inca abia acuma voi primi si carnet de gavida... am platit totul intreg retele pina acuma find tratament prin Fiv.
O seara frumoasa da aveti.

Looana

daca esti asigurata la stat nu are dc sa nu iti dea reteta gratuita pt ce ai nevoie. cred ca si pt utrogest iti da daca ai nevoie, eu nu am luat sarcina asta deloc. sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc

'neata, burtici! azi cum va simtiti? sper ca sunteti bine toate
o zi frumoasa va doresc si cu mult soare cum e la noi

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 16+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata burticute

lulutzaLa Multi Ani!!!
multa sanatate,fericire,impliniri,sarcina usoara in continuare si bebelus sanatos tun si la termen

Sananate multe pt gravidutele bolnavioare

restul fetelor va si va doresc o zii superba

Paulafericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Buna burticutelor!

Imi pare rau ca n-am mai scris in ultima vreme , dar de cand cu episodul de la metrou, cand am simtit ca-mi fuge pamantul de sub picioare, am avut o stare de oboseala maxima... De citit, v-am citit insa, pagina cu pagina, cuvintel cu cuvintel

Lulutza, iti urez si la multi, multi ani, cu o mica intarziere Sa fii fericita, sa ai un bebe sanatos si voios si multa armonie in suflet!

Imi pare extrem de rau pentru burticile racite, imi imaginez ca e nasol, pe langa oboseala si greata sa te mai confrunti si cu simptomele racelii. Dar las ca acus trec si ele, multa sanatate pt voi si pt !!!

In rest, va pe toate si promit sa fiu mai activa, acum ca m-am setat pe ora de vara si ma simt cat de cat mai energica

fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

Buna burtici!
Incerc sa va urmaresc in fiecare zi, dar nu prea reusesc, azi am stat si am citit tot din urma asa ca acum sunt la curent cu noutatile.

Stela, felicitari si casa de piatra, sper ca accepti urarile cu intarziere :)

Eu in continuare ma simt rau, am slabit 6 kg au inceput sa atarne hainele pe mine :((; vineri am fost din nou la dr. si mi-a mai pus o perfuzie, acum mai am una de facut, trebuie sa ma hotarasc cand o fac. Ce ma nelamureste pe mine este ca mi-a pus in perfuzie Emeset, si am cautat prospectul si cica ar fi contraindicat gravidelor. Plus ca am am vazut ca este un medicament recomandat pentru starile de greata pentru cei care fac tratamente cu citostatice... Voi ce stiti de Emeset?
aaa, si inca un lucru, salivez in exces, vi se intampla asa ceva?

Va pup!

11+

Mergi la inceput