Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Neata!

Crisu cum mai e Vladut? Sper din suflet ca e mai bine! Amigdalitele sunt pacatoase rau, offf...si in mine au bagat antibiotice la greu in copilarie. Pana la 7 ani, cand am scapat de ele! Si au inceput faringitele dupa aia Dar sunt mult mai usor de tratat!

Sanatate lui Vladut! Tu cum mai rezisti?

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Intru si eu repejor sa va salut si sa vad ce mai face Vladut, dar inca niciun semn. Sper sa fiti bine!

Noi mergem la gratar, eu inca nu stiu ce-o sa ingurgitez pe-acolo, dar eu de regula nu consum nimic cand merg la gratar.
Cred ca am descoperit motivul iritatiilor lui Vik, masina asta de spalat a mea nu prea spala/clateste. Desi eu ii dadeam 2 ture de clatire lunga, la stoarcere am vazut aseara cum inca iesea detergent din fibre.. Ne pregatim sufleteste de o masina noua de spalat, fix asta ne trebuia noua acum, is scumpute rau .

Va doresc o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Žneatza, delfinariu

si capuccino cu frisca si ceai si socata pentru cine doreste

eu sunt in mijlocul retetei de cozonac Rosenkrantz si mi-am dat seama ca nu mai am... NUCA! o sa pun mac, sa vad cum iese

cris, m-am gandit la noi azi-noapte, ca am avut 2 treziri la fete, la 3 si la 6. cum ati dormit? cum e Vladut? aaa, am uitat sa va spun ca au dormit iar impreuna, de data asta o noapte intreaga . si inainte de culcare si-au facut www.youtube.com/watch?v=hMK2ozeo8-s&list=UUMzdV7bGaeksbfHbVN2Wg7Q&index=1&feature=plcp" target="_blank">incalzirea

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

carla, chiar daca nu am apucat sa spun, ma bucur tare mult ca ai gasit o crema care sa te faca sa te simti bine . cat despre greutatea gemenasilor, nu cred ca trebuie sa te preocupi prea tare, acum sunt si la vremea mofturilor

paula, . nimic nu ne schimba mai tare decat un copil! scoate tot ce e mai bun din noi, dar uneori si ghearele care credeam ca nu le avem

bumble, si noi planuisem cu nasii un gratar azi. de fapt, ei au venit cu ideea si noi cu entuziasmul, doar ca aseara au sunat si au... contramandat. eu am ramas insa cu pofta . cred ca nu am apucat sa va spun ca nasa e gravida. as fi vrut sa pun iconul asta , dar... stiu ca ei nu-si mai doreau copii, o vreme am stat eu de capul lor sa se protejeze cum trebuie, dar au zis ca au ei metodele lor . asa ca madam are 6 saptamani. i-am pus deoparte patutul, scaunul de masina, macar de cateva din grijile materiale sa scape, ca si-asa e un moment dificil pentru ei. ce nasol ca, in loc sa te bucuri de cel mai minunat dar, doar iti pui intrebari si plangi, si plangi, si plangi...
abia astept sa vina tati cu... diagnosticul de la ulei. is cu ochii pe ceas si n-am astampar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata si de la noi!

Va pup tare de tot,mamici scumpe! Va multumesc ca va ganditi la noi!

Aseara tot cu febra, tot 39, novocalmin,impachetari, de abia ama scazut-o la 38.7.s-a trezit din 10 in 10 min, plansete, urlete. Cred ca il doare si gatutul, il deranjeaza febra... pe la 2 noaptea tot 39, i-am dat paracetamol. a mai stat treaz, ne-am uitat la desene, pe la 3 juma a adormit. Si dimineata,surpriza- fara febra!!! aleluia! Ioi, ce m-am bucurat! Sper sa nu ii mai revina! Doar ca nu mai vrea nimic de la mine,orice ii intind (paine,biscuiti,lingura cu ceva)- sa nu vada nimic.Ca l-am tot prostit cu de toate ca sa isi ia antibioticul.Cel mai naspa e ca il prosteam sa muste din paine,si pe cand deschidea gurita ii indesam antibioticul... No, si s-a saturat de toate acum.

Desi am dormit rau, nu is deloc obosita, ca vad ca nu are febra. Si cand ma gandesc cate din astea vor mai fi cand incepe gradi... si ce ma bucurasem eu ca nu a racit copilul de atata vreme. si uite ca am racit eu atunci la MI2, a luat si el si tot asa o tinem

Denisa,ce ma bucur ca ai gasit tratament pt maini! CE bine! Iar cu greutatea- si V are undeva la 11,5 kile.eu zic ca arata f bine, nu imi pare slab deloc.Si de vreo 2-3 luni e tot la greautatea asta.Foarte precis nu il pot cantari, ca il pun pe cantarul de adulti.

Rodi, ce bine ca nu i se vede Isei nimic in frunte, draga de ea! Tare mi-au placut cum dorm ele impreuna! si ce bine seamana! Tuuu, deci nasa e gravida!No, spune tu!

Haine- am f multe de la cumnata-mea- adica 90%.si mi-a dat haien f f faine,in stare excelenta. Ea a stricat multi bani pe haine, pe camasi pt baietel, papuci faini de tot. Io ma bucur de toate, cesa zic?

No, imi pare rau ca nu te-ai intalnit Rodi cu Laurika. Poate reusiti azi. Aaa, si sa stii ca nu am primit sms.

Inca mai are bubite in zona genitala- de la acea candidoza. I-am zis acum dr ca imi e groaza de antibiotic, sa nu avem iar probleme- si de asta mi-a dat bio-sun (probiotic) de 2 ori pe zi. O sa ii dau si dupa temrinarea tratamentului.

Va multumesc inca o data ca v-ati gandit la noi, va multumesc pentru toate sfaturile si incurajarile! Asa e de bine cu voi! Va pup pe fiecare in parte, mamici minunate!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Rodi,ce fain rad fetele!!! Asa ras cristalin, de fericire! Si am vazut ce bine se da Isa cu masina!Ioi, da cald e la voi!!! la manecuta scurta! ce bine de voi! Dar lasa ca si la noi vine vremea buna!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Crisu ce bine ca Vladut nu mai are febra!

Poate ca si-a facut efectul si antibioticul, pe langa novocalmin. Of, dragul de el! Ce mi-e mila cand ii chinuim cu siropelele astea, nici lui Raducu nu-i plac, of course... Noi il pacalim cu jucariile magnetice prinse pe boiler in baie. Il ia tati in brate si il duce la ele si vorbeste cu fiecare, ii spune o poveste in jurul unei jucarii si e mai cooperant la deschis gurita. Eu ii dau cu seringa de la Nurofen. Ii bag in falcuta, ca sa nu dea afara.

Pupici lui Vladut si tie, mami rabdatoare!

Denia, ce bine ca are efect crema asta noua! Nu stiu cum rezisti cu DA-ul asta, e groaznic! Plus restul problemelor pe care le ai, offff!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi,ce fain rad fetele!!! Asa ras cristalin, de fericire!

Maria era afara cu fetele, Isa de pe geam o striga, radeam eu de veselia ei: www.youtube.com/watch?v=0Aso5zqdx-k&list=UUMzdV7bGaeksbfHbVN2Wg7Q&index=2&feature=plcp" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi,ce fain rad fetele!!! Asa ras cristalin, de fericire!

Maria era afara cu fetele, Isa de pe geam o striga, radeam eu de veselia ei: www.youtube.com/watch?v=0Aso5zqdx-k&list=UUMzdV7bGaeksbfHbVN2Wg7Q&index=2&feature=plcp" target="_blank">aici

Video asta nu-l vazusem! Ce figura e Isa! si ce carlionti pe sub perdea!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Puiutz, si eu ii dau acum cu seringa, ca la lingurita nu mai deschide gura...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput