Minuni de NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2012
Raspunsuri - Pagina 5
valicutza spune:
multumesc
luni merg sa fac primele analize de sange din sarcina ( in afara de cele 2 beta facute imediat dupa ce am avut testul pozitiv) , cele normale + profil torch si recoltarile din col , sper sa iasa toate in regula . cred ca ar trebui sa ajung si pe la medicul de familie sa ma ia in evidenta , dar cu timpul stau cam prost
ico1979 spune:
Bun gasit, actuale si viitoare mamici
Sper sa primiti in gasca voastra o noua membra...am aflat pe 8 martie vestea cea mare si as vrea sa fac parte din grupul vostru.
gina85 spune:
Buna fetelor,
De ceva vreme urmaresc odiseea si in sfarsit s-a deschis si capitolul pe care il ast...
Chiar daca is un pic la limita nu cred ca va suparati,nu??
UM a fost pe 29.01.,test ov pozitiv 10.02 iar cel de sarcina pe 29.02....iar dpn dupa calculele anumitor site-uri ar fi 3.11.12
Sa avem sarcina usoara si strumfi sanatosi la termen...
Ipopica poate is gemeni????
cu un dragonel...
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
ico1979 spune:
Voi trimite cat mai multe mesaje scurte sa scap de moderare...
Desi citesc din umbra de forum de peste 5 ani, am amanat crearea unui cont.
Camitu spune:
Am revenit fetelor ca sunt la servici si am treaba multa.
Eu am deschis acest subiect pentru ca de cand am aflat ca sunt insarcinata am tot urmarit si nimeni nu deschidea.Am zis sa deschid eu si pe urma sa denumim un autor "noiembrie-decembrie 2012" si sa ne ajute cineva la configurarea primei pagini, la schimbarea autorului si bineinteles sa numim capitolul cum vreti voi.
La momentul respectiv asta mi-a venit in minte dar pe mine chiar nu ma deranjeza daca vreti s ainlocuiti "minuni" cu " botosei" sau altceva.
Ideea este sa avem unde sa intram, sa ne mai sfatuim si sa mai discutam despre subiectul care ne uneste la acest moment.
Ideea este sa gasim un " veteran" care s ane ajute pentru ca eu mai mult de ce am facut sincer nu stiu si nici timp nu am pentru ca muncesc la firma , pe urma merg sa imi iau copilul de la gradi si cateodata mai trec si pe la afacerea personala pe care o am.Deci...nu am timp mai deloc.
In masura timpului pot ajuta si eu dar nu sa ma angajez ca fac tot pentru ca nu pot.
Deci va rog daca stiti pe cineva care ne poate ajuta cu schimbarea denumirii odiseei, cu gestionarea ei pentru inceput macar.....ar fi super ok.
Eu ma bucur ca am deschis grupul pentru ca vad ca in doua zile ne-am strans destul de multe.
Va imbratisez pe toate si va doresc sarcini usoare si la final copii frumosi!
CAMITU 6+
ico1979 spune:
Si acum cate ceva despre sarcina mea...
UM 2 februarie
Bhcg 916 8 martie
la eco nu s-a vazut saptamana trecuta nimic, astept confirmarea la viitoarea eco de luni
valicutza spune:
bine ne-am regasit gina si ipopica
camitu nici eu nu ma prea pricep la moderare dar daca te pot ajuta cu ceva nu ezita sa imi spui
http://lbdf.lilypie.com/TE7up2.png
fericita cu dragonel de 2012
IPopica spune:
Andrada, Valicutza
Je face foarte bine dpdv fizic. Nici un simptomel.
Many, mai ai timp
Legat de DPN, eu am cautat un calculator care sa-mi arate si posibila data a conceptiei, avand in vedere ca in februarie noi ne-am apucat de prostii mai tarziu (eu eram z21). Si cum mai devreme de 23 februarie doar cu duhul sfant as fi putut ramane, rezulta ca as avea maxim 4 saptamani de sarcina. Daca ma iau dupa UM as avea 6 saptamani, dar asta nu ar mai explica de ce nu s-a vazut nimic luni, la eco tv. Spun bine? Sau sa mai mosmondesc la calcule?
Si mai am o dilema, poate se pricepe careva; in octombrie 2011 cand ne-am apucat noi de proiect, am facut si TORCH (printre multe altele). Singura buba a fost citomegalovirusul care era activ (CMV IGM 1.25 si CMV igc > 250). L-am repetat pe 21.02 si pe CMV igm l-am descoperit mai mic, cazut in "grayzone"- 0.98, igc ramanand la fel. Din ce-am lecturat eu prin diverse surse, daca infectia e mai veche de 3 luni la momentul conceptiei, nu ar avea cum sa afecteze bebele.
La mine era veche de minim 4 luni cand ne-am apucat de prestat (asta fiind si motivul pt care am sarit pe bietul jumatatoi); dar dl doctor tot nu s-a aratat incantat de valoare si a spus ca la cum arata igm-ul ar fi preferat sa nu raman gravida.
Care mai stiti ceva despre chestia asta?
I.P.
IPopica spune:
Cami, gasim noi pana la urma pe cineva sa ne lumineze ce si cum. Poate-si face mila de noi vreo veterana a forumului .... cineva .... oricine ....
I.P.