Minuni de NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2012
Raspunsuri - Pagina 6
A.C spune:
Mie imi place "minuni". Nu ma deranjeaza deloc.Nici eu nu ma pricep in a modera un forum.:(
amy25 spune:
many bany ai dreptate, primul , n-am realizat...
Fetele, eu am copiat de la noi cum se face capitolul . Eu nu am facut dar este un cont comun, cu o parola la cerere catre cea care il face si apoi urmati pasii de acolo. Mai multe nu stiu...
Informatii despre analize si alte lucruri interesante pe care le puteti adauga pe prima pagina mai gasiti si la noi Strengari de martie-aprilie sau de la alte odisei, fetele nu se vor supara cu siguranta.
Multumesc Bunului Dumnezeu!
37 Victor Gabriel
AMR 2 saptamani
A.C spune:
Mi-am facut si al doilea test si tot pozitiv a iesit.Nu cred ca mai incape indoiala ca in burtica mea este o noua minune.:)
many_bani spune:
Fetelor, mai bag un ochi pe aici, Popicule , poate stii tu ceva si incerc sa va ajut, nu am timpul, fizic necesar insa :
1. trebuie creat un user comun, ex.nov.-dec. 2012, cu o parola care se poate da la mai multe fete. Userul fiind nou trebuie moderat (cele 10-12 mesaje)
2.dupa aprobarea user-ului se creaza subiectul, odiseea cu denumirea care o doresc burticile dv. (de obicei este ceva ce sugereaza anotimpul, luna etc, dar fara sa fi mai existat acea denumire)
3. restul joaca, prima pagina o creionati cu informatiile pe care le considerati necesare sarcinii, va puteti inspira de la celelalte odisee.Te logezi cu user-ul comun, editezi prima pag. si se trec info. care se doresc.
Bafta multa
W-e linistit
mada81lina spune:
Fetelor ma primiti si pe mine
U.M 27.01.2012,DPN 02.11.2012
Au iesit 2 liniute cu o zi inainte de 4 sapt. Au iesit 2 linii instant, a doua mai pala, la jumate de intensitate, dar f f vizibila.
Apoi totul s-a desfasurat intr-o viteza de nici acum nu realizez, urmatorul test de ovulatie, a doua zi dimi, 2 linii rosii identice, aparute instant, primul beta la 4 sapt valoare 753. Sunat ginecolog, merg la eco, totul ok, saculet de 16mm fixat f bine in uter (sus in fundul uterului). Beta la 24 ore 1080. Beta peste 4 zile 4677. Eco 2, la 5 sapt, un embrion in uter de 32 mm si bebe mai mare cu 3 zile. Eco 3 la 6 sapt, activitate cardiaca, bebe de 66 mm, mai mare cu 4 zile. Dupa calculele doctorului inimioara ii batea de la 5sapt jumate, tot pe atunci tp de 3 zile am avut crampe usoare ca si la ciclu.
In rest nu am nici un simptom, nu greturi, nu dureri, pofte sau somn. NIMIC.
Voi aveti ceva simptome ?
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg
7+
IPopica spune:
ico, abia acum au aparut mesajele tale. Da cu spor din taste, ca altfel te tot strecori in paginile vechi si nu te mai vad fetele.
Madalina, te invidiez; ai apucat sa-l veeeeezi
I.P.
andradame spune:
Bun venit noilor mamici
Azi m-am lovit de prtea urata a iubitului nostru stat, pentru care muncim si contribuim si nu primim nimic.
Nu stiu daca v-ati lovit si voi de asemenea situatie dar as vrea sa va intreb, pentru analizele de sange voi ati beneficiat de acele analize gratuite date de medicul de familie si decontate?
Pentru ca azi m-am suparat pe laboratoarele astea, ca am incercat sa imi fac si eu o programare si mi s-a spus sfarsitul lui aprilie inceputul lui mai... desi s-a platit cotizatiile la stat lunar, iar eu abia daca am facut maxim 15 analize in ultimii 4 ani si nici o internare.. La voi cum e?
Fetelor o seara buna in continuare, pentru ca eu ma bag la un som adanc... imi ajunge pe azi...
Cu voia lui Dumnezeu inaintam tiptil tiptil
adriana15 spune:
oauuu, ce multe ne-am adunat! super. si mie imi place sa le zicem *minuni*!
eu inca nu ma duc la dr, voi merge probabil cand voi avea 6 sapt.,
iar despre simptome, nu stiu ce sa zic dar de cateva zile, exact ca si la prima sarcina am dupa-amiaza asa o greata, nu vomit sar nu stiu, dupa o ora imi trece. oricum sincer cred ca e cam devreme, asa ca nu stiu ce sa zic.
eu nu am mai facut test dar cred ca maine imi mai fac unul sau dc nu la inceputul sapt viit. beta-hcg nu am facut, nu stiu dar parca sunt mult mai relaxata decat prima oara cand bantuiam din dr in dr deja de la 4 sapt doar doar sa se vada ceva la eco.
acum am un test pozitiv, absenta menstruatiei, sani mariti si durerosi si mai mult nimic.
inca putina rabdare si ne putem lauda cu pozici de bebeici.
Pupici la toate!
Adriana, 4+
gina85 spune:
Fetelor ce bine ca suntem deja cateva si au trecut doar cateva zile de la deschiderea forumului......
Avem deja un ginecolog,super
Valicutzo,Ipopico,Luciana ne regasim si aici ..
Cat despre simptome cam putine zic eu, dar asta sapt trecuta,a inceput tot cu o durere de cap si s-a terminat cu voma (de 2 ori in 30 min),sanii umflati si durerosi si nu am avut scaun vreo 10 zile
cu un dragonel...
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
almy spune:
Buna fetele,
Ma inscriu si eu in grupul vostru, UM 2 feb, DPN 8 noiembrie
La mine s-au instalat deja greturile (miros super sensibilizat, gust metalic, oboseala, frisoane); ca la carte, ca in sapt 6 trebuie sa inceapa. Fiind al 3-lea, macar stiu exact la ce sa ma astept. Dar am rabdare, stiu ca vor trece si ca sunt normale, totul e spre binele bebeului.
Sa ne dea Dumnezeu sarcini usoare si bebelusi sanatosi!!!
Alma & Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)