Minuni de NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2012

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Fetelor aveti contul comun:
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=117825

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Oana multumim pt cont

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Multumim mult,Oana! :*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna dimineata,

bun venit noilor gravidute

eu de dimi am vazut vreo doua firisoare rozalii pe hartia igienica sper ca nu e nimic grav, am mai patit asa marti dimineata tot saptamana asta , si seara la eco doctora a zis ca bebe e bine, placenta e la locul ei ..si a doua zi nu am mai avut nimic , azi iar de la ce o fi ? voi ati patit asa ?

http://lbdf.lilypie.com/TE7up2.png
fericita cu dragonel de 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Oana ma ajuti si pe mine sa trecem tot ce este pe prima pagina facut de mine aseara pe contul comun?Facusem si eu unul aseara dar asteptam aprobarea.

CAMITU 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Buna fetele...ma simpt tare rau...am luat iar un utrogestan pastila si ma ia niste ameteli de nu ma pot ridica...nu mai iau...il sun maine pe doctoe si ii spun ca nu pot sa iau. Mie teama sa nu ii fac mai mult rau lui Bebe.
Abia astept sa merg iar la eco...vineri poate reuseste sa vada bobuletul....numai am rabdare...in rest sunt bine...nu am greturi, sangerari sau alte lucruri. Oricum am constatat ca difera mult aceasta sarcina de prima sarcina cu fetita cand mi-a fost foarte rau inca din prima luna(greturi mari)
P.S. Am o fetita de 4 anisori...de care sunt tare mandra. Va urez o zi frumoasa

Mergi la inceput

Luciana la utrogestan e normal sa ai ameteli si sa dormi mult.cu cat doza e mai mare ametelile sunt mai mmari.
cand iei utrogestan e bine sa il iei seara si in nici un caz s anu conduci masina.

Sa iti traiasca fetita.Sa ne spui cum o cheama sa o trecem in listuta.

CAMITU 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Buna dimineata!

Cami, te-ai agitat ceva aseara sa ne faci frumoase.

Bun venit burticilor proaspete

Luciana, daca nu ma insel, la un moment dat o fata sfatuise sa schimbi utrogestanul ingurgitabil cu cel vaginal. Nu bag mana in foc ca era pt tine sfatul, si nici nu stiu daca la aspirante sau pe la odiseea de septembrie pe care o spionez cu spor. Dar n-ar strica sa-ti intrebi doctorul daca se poate. Sau sa schimbi ora pastilei? In loc de dimineata, sa iei seara cand oricum te bagi in pat?

PS - daca vedeti o chestia anormala la semnatura mea, sa nu ma certati, tot incerc sa-mi pun si eu un ticker (de 45 de minute ma chinui)

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

semnatura a iesit, da' tickerul nu e bun =))
doamne ce ma mai pricep si eu ......

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Multumesc Ioana.
Am incercat si eu sa aratam ca celelelte odisee.Eu cam atat am putut sa fac.
Oana B ne-a facut so contul comun si poate ne da si noua pe PM parola si ne spune cum s afacem sa trecem pe contul comun.

CAMITU 6+

Mergi la inceput