Minuni de NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2012
Raspunsuri - Pagina 4
IPopica spune:
Looana, pai la mine sunt practic triple, de aici ingrijorarea. Citisem ca ar trebui sa se dubleze, si ca un ritm mai vertiginos nu inseamna neaparat ca totul e in regula.
Dar pana luni nu mai este mult si sper ca atunci sa ma edifice nea' doftoru'.
I.P.
amy25 spune:
IPopica eu zic ca nu ai motiv de ingrijorare, cel mult is gemeni dar nu cred ca mai evolua asa frumos daca era vreo problema.
Eu am transferat 3 embrioni, beta la 14 zile era 680 si sa stii ca din toti am ramas cu unul. Unul cred ca pierdut din cauza mea ca am tras de ceva si am avut hemoragie la 5 sapt , apoi din doi ramasi doar 1 a avut si continut embrionar.
Multumesc Bunului Dumnezeu!
37 Victor Gabriel
AMR 2 saptamani
amy25 spune:
Poate va e de ajutor:
Indicatii pretioase
CUM SE SCHIMBA UN CAPITOL
1. Te loghezi cu userul comun
2. Deschizi ultimul capitol la prima pagina, la primul mesaj, cel cu listuta
3. Dai click dreapta pe Iconul 'Editeaza respuns' si il deschizi intr-un 'new window' Asa ai deschise doua ferestre.
4. Te intorci la prima fereastra si dai 'Subiect nou' buton care e sus in dreapta paginii sau jos in stanga
5. De la cealalta pagina copiezi titlul (si schimbi numarul capitolului astfel incat sa fie in ordine) si continutul mesajului; in lista de capitole adaugi link-ul la capitolul anterior
6. Dai Creeaza subiect nou
7. Copiezi linkul noului capitol(il gasesti la topicul general)
8. Te duci la capitolul anterior la ultima pagina si dai paste la linkul cu capitolul nou.(scrii [ url="" ]nr. capitolului vechi[ /url ] fara pauze intre [] am scris asa ca sa se vada formula, iar intre "" se pune link-ul primei pagini de la cap. pe care il schimbam).
9. Te loghezi inapoi cu userul tau
Si gata !!! Capitolul nou este facut
Cum sa-ti activezi PM-ul
Mergi la: Contul meu - Mesaje private- Options- Activeaza mesaje private
Cum sa ascunzi un link
[ url=" aici scrieti linkul " ]aici scrieti denumirea dorita [ /url ]Cand scrii formula, scoti spatiile dintre parantezele patrate, astfel incat sa nu ramana nici un spatiu liber in interiorul formulei.
Cum sa ai semnatura
Mergi la Profil Personal, selectezi Editeaza profil , mergi in josul paginii la Optiuni Profil + / - , apesi pe + , si la Semnatura scrii ce doresti.
Cum sa ai sau la semnatura
Mergi la Profil Personal, selectezi Editeaza profil , mergi in josul paginii la Optiuni Profil + / - , apesi pe + , si la Semnatura scrii gravi sau gravired intre [] si adaugi saptamanile si in rest scrii tu ce vrei.
De exemplu:
6+
se scrie:
[ gravi ] 6+ (fara spatii intre paranteze)
37 Victor Gabriel
AMR 2 saptamani
andradame spune:
Buna fetelor...
Ma alatur si eu voia desi sunt la limita... ultimul CM fiind pe 27.01.2012, detectat pe 29.02.2012, vazut pe 13.03.2012, si cu voia lui Dumnezeu (daca imi da sanatate si putere si o sarcina usoara) ar trebui sa il tin in brate pe micut 2.11.2012.
Buna IPopica!!! Ce mai faci? Cum te mai simti?
Fetelor, va urez sarcina usoara si ma bucur ca v-am cunoscut.
Cu voia lui Dumnezeu inainte....
IPopica spune:
Amy, gemeni? Pai asta e si mai mare motiv de ingrijorare
Oricum, 2, 3, cinci cati or fi, sanatosi, frumosi si la termen scosi. Apoi ... asta e, sa inceapa cu urechile domnului tata.
I.P.
amy25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IPopica Amy, gemeni? Pai asta e si mai mare motiv de ingrijorare Oricum, 2, 3, cinci cati or fi, sanatosi, frumosi si la termen scosi. Apoi ... asta e, sa inceapa cu urechile domnului tata. I.P. |
Asa am zis si eu si uite ca Dumnezeu nu mi-a lasat decat unul. Acum imi pare rau ca am gandit asa...
37 Victor Gabriel
AMR 2 saptamani
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amy25 In primul rand sarcina se numara cu ultima zi a ultimului CM , asa veti gasi toate calculele pe site-uri. AMR 2 saptamani |
Amy din prima zi a ultimei menstruatii se calculeaza varsta gestationala a sarcinii
Buna ziua si sarcini usoare si linistete va doresc
many_bani spune:
Batui si eu pe la voi cu nostalgii.
Am facut parte din odiseea nov-dec 2009, nov-dec-2011 dar pe care am parasit-o prematur. Asa ca poftesc la voi.
valicutza spune:
buna fetelor,
as dori sa ma primiti si pe mine in aceasta odisee , eu am um 15.01.2012 ,dar am avut o ovulatie super tarzie , si cf doctoritei mele dpn ar fi 4/11/2012 .
eu mai am o fetita diana , nascuta in 22.08.2007.
am fost deja la vreo 3 eco , la ultima din ele de pe 13 saptamana aceasta i-am vazut si ascultat inimioara
sper sa avem toate niste sarcini cat mai usoare si frumoase