Minuni de NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2012

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:


Normanel ne bucuram ca esti alaturi de noi si ca odiseea noastra iti trezeste amintiro frumoase.Te asteptam luna viitoare cu vesti s ate trecem in listuta pentru decembrie.Iti tinem pumnii.

referitor la intrebarea ta cred ca la sfarsitul odiseei trebuia sa scrie daca s-au mutat la clubul scutecelor si daca si-au schimbat denumirea.cauta acolo.


CAMITU 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Off,abia astept o confirmare de la dr.care zicea ca nu-mi poate spune deocamdata ca e vorba de o sarcina.A vazut ea un punctulet acolo dar credeti ca intr-o saptamana va vedea mai bine? Lumea ma suna sa ma intrebe ce s-a intamplat de nu mai vin la scoala,eu deocamdata nu vreau sa spun nimic pana nu stiu sigur.Credeti ca testul de sarcina ar arata pozitiv daca n-ar fi ceva pozitiv???O sa-mi mai fac unul maine dimineata,cred...
Si inca ceva : intre 2 - 6 aprilie toate cls.a 12-a vor pleca intr-o excursie in zona Bran-Moeciu.Si cum eu sunt diriginta la una din clase,credeti ca in situatia mea ar fi riscant sa plec?Ce sa fac?Dati-mi un sfat,va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

normanel ne-am mutat aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170722&whichpage=1

bafta sa ramai gravi cat mai repede


doamna diriginta daca intradeva e o sarcina acolo eu nu as pleca in excursie nici daca as fi directoarea scolii si mai e si epidemie de pojar.

Eu stiu asa ca primele 3 luni sunt cele mai importante si decisive pentru lunile urmatoare caci acu se formeaza absolut tot sistem,digestiv,organe,sistnervos la bebeu dar tu faci cum simti.


va doresc tuturor sarcini la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Buna fetelor! Ma bucur ca sunteti din ce in ce mai multe gravidute si va doresc o odisee minunata si fara probleme.
Eu sunt deja pe ultima suta de metri cu o sarcina obtinuta prin fiv si de aceea as putea sa va dau cateva sfaturi de inceput, asta daca acceptati.
In primul rand sarcina se numara cu ultima zi a ultimului CM , asa veti gasi toate calculele pe site-uri.
In al doilea rand sarcina este vizibila si se pot detecta batai ale cordului fetal incepand cu saptamana a 6-a , dar nu este obligatoriu sa apara in acea saptamana. Deci, nu va speriati caci pana in saptamana 8 eu stiu ca nu e nicio problema, de aici incolo poate se ridica semne de intrebare.
Cel mai sigur e beta hcg pentru indicarea sarcinii dar nu va asigura si faptul ca sarcina are embrion sau nu. Beta hcg este secretat de placenta care se formeaza si in prezenta si in absenta unui embrionas. Testat pe pielea mea

Eu va urez sarcini usoare sa va bucurati de aceste momente cu toate placerile/neplacerile ei (mai sunt si de-astea) si sa aveti rabdare.
O primavara frumoasa va urez!


Multumesc Bunului Dumnezeu!
37 Victor Gabriel

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Alina eu sunt de alta parere.Daca testul e pozitiv sigur bebe e acolo.Stiu ca este o perioada importanta pentru tine si bebe dar cand esti gravida nu insemna ca esti si bolnava si nu mai iesi din casa.Eu acum 5 ani in sarcina am fost foarte activa, am mers la servici din prima zi si pana in ultima de lucru( nu m-a obligat nimnei dar mi-a prin bine).La 8 luni de sarcina am zburat la Londra cu avionul unde am stat la niste sedinte 3 zile.
Deci parerea mea e ca daca tu te simti bine, adica nu ai migrene , greturi sau alte stari ti-ar face bine o iesire la munte . Daca nu te simti bine intradevar e mai comod la tine acasa sa stai.
Referiotor la epidemia de pojar sau ce ziceai tu in primul rand trebuie sa vezi daca tu ai facut cand erai mica pt ca nu mai ai cum sa faci a doua oara.Si pe de alta parte banuiesc ca cei cu pojar raman acasa izolati nu merg in excursie.Perioada contagioasa la orice boala a copilariei este cea in care apar bubitele efectiv.

Asta e parerea mea si o respect si pe cea a Altesei dar pana la urma tu esti cea care vei decide cum faci.

CAMITU 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Multumim Amy, cred ca raspunsul tau o va linisti pe Alina.

Nastere usoara si o intalnire cu bebe cat mai frumoasa!

CAMITU 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Multumesc mult,fetelor pt.raspunsuri si pt.sfaturi.Eu daca plec in excursie n-am de unde sa stiu cine e purtator de virus si e posibil si ca in timpul excursiei sa-i apara unuia din copii bubite.In adancul sufletului meu zic ca e mai bine daca raman acasa.Cu toate ca ma doare sufletul ca-mi las clasa asa,de izbeliste.Avem o relatie frumoasa si simt ca ar fi o dezamagire pt.ei.Dar cred ca lucrurile se vor rezolva de la sine.:)
Ami25 - nastere usoara iti doresc si un bebe sanatos!!!
Altesa si Camitu -va multumesc mult pt.sfaturi.Ma bucur ca avem aici un mic univers al nostru unde ne mai lamurim si noi dilemele,problemele...de orice fel ar fi ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Buna ziua burtici proaspete!
Uite ca ne mai adunam incet incet

Cami, legat de amenajarea topicului, fie spionam odiseea de septembrie ca am vazut ca ele sunt extrem de aratoase, fie rugam un "batran" al forumului sa ne ajute (moderator sau chiar o fata de la odiseea de anul trecut tot de nov dec).
Din cate am inteles trebuie creat un user comun gen "nov_dec_2012" la a carui parola sa aiba acces cateva fete mai prezente pe forum (adica de transmis pe PM). Si cu acel user se fac noile captole; la inceput de fiecare capitol s-ar relua datele de introducere din precedentul (fetele, dp-ul, link-uri utile, etc) si link-uri catre capitolele precedente. Si am vazut ca fetele din septembrie au suspus la vot numele; la noi ramane "minuni"? sau putem sa mai propunem diverse? ca eu m-am trezit dimineata cu gandul la "botosei" si fiindca decembrie tot e luna mosilor care lasa cadouri fie in ghete fie sub brad, mi s-a parut haios. Si neaparat trebuie sa gasim o poza reprezentativa pt nume, sa o atasam userului comun :D
Din pacate eu sunt buna doar la teorie nu si la practica, creierutul meu nu se intelege bine cu butoanele; vreo specialista printre noi?

Amy eu personal as aprecia orice sfat; fiind prima sarcina sunt cand in rai cand in iad. Ultimul meu stres este evolutia beta hCG:
sambata trecuta = 79,51
luni = 210,3
miercuri = 633,59
Nu creste cumva prea repede? Am citit pe net ca se intampla asta la sarcini molare, dar ca nu ar fi o regula generala, ca depinde de la dama la dama. Ai mai intalnit printre fetele tale asa ceva?
Saru'mana


Legat de simptome: eu nu am mai nimic; extrem de rar cate o crampa prin burta, dar sunt atat de rare si de anemice incat nici nu stiu daca sa le pun sau nu la socoteala. O fi bine, o fi rau?

Pupici fetele, sper ca in maxim 2 saptamani sa putem sa ne admiram pozele progeniturilor.
(m-am intins cat o zi de post)


I.P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Viitoarele mamici
eu ma gindesc sa plec pe undeva cu sotul intr-un concediu o saptamina primadata sa ajung la gineocolog,ecografie pt a fi sigura ca se dezvolta bine bb.Eu ma gindesc ca la sfirsitul lui martie sa putem pleca. pe undeva pe aici Austria sau Italia.
Fetelor asa dureri de cap am groznic de fapt sunt migrene,eu nu am avut asa ceva decit de acuma m-au luat si stare de rau.


Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Ipopica stai linistita ca creste exact bine valorile...valorile trebuie sa fie aproape duble de la ultima valoare care ai facut-o,asa te rog gindeste pozitiv si e foarte bine....nu te gindi la tot ce e rau acuma,ok ?
Sa va dau si datele mele sau mai astept pina saptamina viitoare....

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput