Piersicute de iulie august (23)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
muraturica spune:
Fleur, multumim de capitol. Asa cum l-ai facut, a fost mai bine decat deloc.
Ce vorbarete sunteti. Eu termin programul si merg la medicul de familie, apoi in vizita.
Abia astept sa ajung acasa sa mananc ceva "normal" Azi am avut un eveniment la serviciu si toata ziua am ciugulit prajiturele, fursecuri si alune. Nu mi-a mai trebuit altceva, dar acum parca simt nevoia unei mese cu mancare adevarata.
Pe mine sotul incearca sa ma convinga la numele de Aurora. Eu as vrea un singur nume, asa ca trebuie ca cadem 100% de acord.
Era sa uit ce era mai important: Aruba, felicitari pentru vestile bune de la eco. 16+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
balanta_tm spune:
fleur, ca tot vorbeai ieri de sutiene: pana sa ajung in canada, am crezut ca sutienele de la triumph sunt the best si doar asa ceva purtam. in canada am dat insa peste cele de la wonderbra si mi s-au parut exceptionale. singurul meu regret a fost ca am cumparat doar 3.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Fetelor, sunt atat de ametita de cap, de somn sau mai stiu eu ce, ca am deschis fereastra de raspuns, am lasat cateva minute si cand am revenit am uitat ce am vrut sa zic ...
Am citit din urma si mi-am amintit:
ma bag si eu cu nume de baieti, ca tot nu am decis primul prenume:
ce ziceti de: Thomas Ioan, Eric Ioan, Vincent Ioan, Leonard Ioan?
(numele de fam. se termina in -an, dar nu renunt la Ioan din motive personale) 24 +
X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ARUBA/ARUBA.jpg)
ARUBA spune:
Balanta , Muraturica, multumesc fetelor de incurajare. Eu chiar simt ca bebe e ft ok si ca nu am de ce sa imi fac griji.
Ada, dar ce are Nectarie, e un nume romanesc, de sfant, chiar frumos. Mie imi place si Nichita de ex, alt nume contestat. 20+
ARUBA spune:
Balanta , Muraturica, multumesc fetelor de incurajare. Eu chiar simt ca bebe e ft ok si ca nu am de ce sa imi fac griji.
Ada, dar ce are Nectarie, e un nume romanesc, de sfant, chiar frumos. Mie imi place si Nichita de ex, alt nume contestat. 20+
Delia21 spune:
Fleur,mie imi place THOMAS de mor!!! Am un prieten de familie,e casatorit cu una din cele mai bune si minunate prietene ale mele...au 6 copii....si e un om EXTRAORDINAR de bland,carismatic,familist,dedicat,capabil;omul e contabil la BOSH,e si fluent in 4 limbi,ce mai....pe langa ca e genial,zau ca nu-i pot gasi vreun cusur,pe bune....si cred ca din cauza lui imi place numele asta....imi inspira atata incredere si siguranta.Dar trebuie sa vezi/auzi cu suna si cu numele vostru de familie
Fetele scumpicile,acum astept sa fiarba ardeiasi la foc micut...am 10,.Imi plac numele de fete ENORM!!!!Pe lista mea :Catherin,Laila,Leila,Emma,Olivia,Sandra,Milena,Lillian,Eleonore,Dalia,Pamela,Delilah,Dacia,Harieta,Irina,Valentina,Linda,Victoria,Otilia....si mai sunt....deci...sa nu mi-o luati in nume de rau....caci va spun de pe acum....ca e tare posibil printesele mele sa aibe cate 3 nume pe langa cel de familie,la modul sincer ...L-am instiinta de asta si pe al meu mandru tatic...si el a zis ca nu se opune
ARUBA spune:
Fleur, mie cel mai bine imi suna Eric Ioan. Si Thomas imi place, si stiu ca e un nume international ft utilizat, dar eu sunt influentata probabil ca pe motanul parintilor mei il cheama Thomas :)) 20+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Aruba ... si taica-miu a avut un motan Tom(daca nu mai multi...) si tot il aud in memorie strigandu-l prin gradina: Tomitza, Tomitza...de cate ori ma gandesc la baiat...mi-e sa nu-i raspunda si copilu' si copilu' blanos, cand om veni in vizita...
Da Eric e pe locul 2, in general imi plac numele de origine germanica, de vikingi, imi suna puternice si virile (v-am mai zis ca am un pitic pe cerebel cu originea numelor, nu?)
Vincent parca suna un pic cam pretentios, nu?
Iar Leonard e numele preferat de sotul meu... el nu imi impune insa nimic.
Uf, greu de decis, bine ca mai e timp...
Fetelor sunt fericita ca mi-a redus programul la birou cu o ora pe zi, e mai bine decat nimic . Sunt foarte somnoroasa si ametita in ultimul timp, mi-e greu sa ma concentrez, daca voi continua asa cred ca le voi propune la un mom dat sa lucrez de acasa, oricum 80% din ce fac pot sa transmit prin email, restul sedinte etc pot sa particip si pe skype. Sa nu anticipez, deocamdata merge si asa.
24 +
X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Delia21 spune:
Fleur ce zici de THOMAS Ioan LEONARD sauEric Thomas Ioan?.Fleur...eu dorm pe mine din ianuarie...am miercurea si lunea 3 ore pauza inre cursuri...si sunt l 20 de min de mers cu masina de casa....si fug acasa ca sa dorm 2 ore...in loc sa citesc sau sa fac ce am de facut.....deci sunt de toata jena...ce mai,mi-e rusinica de mine,dar ce sa fac daca efectiv mi se inchid ochii
....de somn...
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
ned spune:
Eu votez pt Thomas Ioan si pt Sara Ioana.
Ref la greutate v-am luat, am inceput de la 45.5, acum am 48-48.5.
Iar ca tratament: femibion 2, magne b6(3 pe zi), vit C (redoxon), acid folic 5 mg si inca 2 sapt arefam 600 mg
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani