Piersicute de iulie august (23)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Aruba, minima 4 la tensiune mi se pare cam mica, spre hipotensiune. Dar daca zici ca asta era tensiunea ta obisnuita de dinainte de sarcina, cred ca nu ai de ca sa iti faci probleme, mai ales ca ca nu iti cauzeaza disconfort (cu exceptia ametelilor).
Tu bei o cafeluta-doua pe zi (e permis)?

24 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ARUBA

Pusi, mie imi plac amandoua si Irina si Sara (desi toata lumea stramba din nas ca e nume de evreica sau ceva de genul). Nu vreti sa ii puneti 2 nume?

20+

Aruba,
Asa e,Sara e de origine evreiasca, dar mie imi place mult.
Sotul vrea Ioana si atat! Avand in vedere ca eu vreau Sara sau Irina, fetita va avea 2 prenume.
Tu te-ai gandit la un nume?

Cristina, 20+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Fleur: beau cam 2 cafele pe saptamana, m-am lasat de fumat in iunie si de atunci nu prea mai vad rostul cafelei, pentru mine ele mergeau mana in mana. Acum mai beau cate un espresso dimineata doar cand il prind pe sotul meu acasa la micul dejun(el de obicei pleca cu o ora mai devreme la munca, si de cand sunt insarcinata eu prefer sa dorm mai mult, nu prea mai luam micul dejun impreuna).

Pusi: daca e sa pui 2 nume as merge pe Sara Ioana pentru ca Irina si Ioana au aceeasi initiala, mie imi suna mai bine fonetic Sara Ioana.

20+

Mergi la inceput

Noi am ales Ana Grace pt micuta, sotul a ales Ana si eu Grace, pt ca imi plac ft mult numele care nu sunt romanesti. Alte variante pt mine erau Amelie sau Victoria

20+

Mergi la inceput

Citat:

Fleur: beau cam 2 cafele pe saptamana, m-am lasat de fumat in iunie si de atunci nu prea mai vad rostul cafelei, pentru mine ele mergeau mana in mana. Acum mai beau cate un espresso dimineata doar cand il prind pe sotul meu acasa la micul dejun(el de obicei pleca cu o ora mai devreme la munca, si de cand sunt insarcinata eu prefer sa dorm mai mult, nu prea mai luam micul dejun impreuna).

Pusi: daca e sa pui 2 nume as merge pe Sara Ioana pentru ca Irina si Ioana au aceeasi initiala, mie imi suna mai bine fonetic Sara Ioana.

20+

Si mie imi suna mai bine Sara Ioana.
Daca alegem Irina Ioana, am avea trei de I, pt. ca si numele de familie incepe tot cu I. .

Ma tot gandesc sa fie un nume reprezentativ atat ca fetita cat si ca adult. Bunica mea (are 87 de ani dar e foarte lucida si cocheta) imi spunea ieri ca va suna ciudat Sara la batranete. Mie nu mi se pare.

In fine, mai vedem noi, mai e timp sa ne decidem.

Cristina, 20+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Citat:

Noi am ales Ana Grace pt micuta, sotul a ales Ana si eu Grace, pt ca imi plac ft mult numele care nu sunt romanesti. Alte variante pt mine erau Amelie sau Victoria

20+

Foarte frumos! Ana era o alta preferinta de-a mea, dar a cazut.
Ana Grace se combina frumos.

Si eu intotdeauna am vrut pt. fetita si un nume de circulatie internationala, ca..cine stie ce ne rezerva viitorul...

Cristina, 20+

Mergi la inceput

Pai daca Sara le suna unora ciudat, imagineaza-ti ce pareri aud eu despre Grace Oricum, nici ca ma afecteaza in vreun fel. Poate si noua ne suna ciudat numele uzuale de pe vremea bunicilor, gen Voichita, Vasilica, Leana si cate altele.

20+

Mergi la inceput

Hihihihihihi..ai dreptate.

Cristina, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor ce vorbarete sunteti. Eu sunt inca la serrviciu si mi-am facut o serie de nervi. Nici nu am apucat sa mananc ceva consistent ptr. ca nu am avut timp. Bun.Am mancat pana acum o scoverca mica, o jum. de prajitura de la un coleg si o jum. de banana. O sa ajung acasa sa-mi fac un gratar. nutin cura de slabire dar efectiv nu am avut timp.Asa. Fleur multumim de capitol. Imi pare rau cu carceii.Cmihaela trebuie sastai mai mult in pat fara efort. Prietena mea are aceeasi tensiune cu a ta numai ca este in luna a 7a. Medicul i-a recomandat fara sare si sa nu se ingrase exagerat. Pusy, Sara e foarte frumos si merge Sara IOana. Aruba, tare frumoase numele alese. Daca la Grace a ta o sa faca mutre, iti inchipui la Nectarie al meu. Oricum pe bebel il va chema Vladimir-Nectarie.Sper sa nu ma razgandesc.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Aruba, am uitat. si eu am tensiunea in permanenta ( cu 5. Acum am luat-o razna ca daca-mi scade in timpul operatiei, mai jos, sper sa nu intru in panica acolo. La prima am avut anestezie general[ si nu am stiut nimic. ei, acum imi va face rahi cu epidurala.Nu prea am chef sa aud pe acolo ce si cum. Felicitari ptr. eco. osa fie bine, ai sa vezi.

Ada

Mergi la inceput