Piersicute de iulie august (23)
Raspunsuri - Pagina 5
Pusi spune:
Fetelor, multumesc pt. opinia voatsra privind numele.
Fleur, mie imi place combinatia Eric-Ioan. O prietena de-a mea buna a nascut in urma cu 1 luna un baietel superb, Eric-Alexandru.
Eric e reprezentativ si pt. un copil si pt. un adult. Si nu suporta diminutive, Thomas poate deriva in Tomi, Thom, etc...
Ada, mie imi place mult Nectarie, e asa de unic...nu-l auzi la tot pasul..in plus, e nume de sfant.
Pupici pe burtici.
Cristina, 20+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
Porumbita spune:
sara ioana imi suna bine (dc aveam fata as fi pus ema/eva ioana)
thomas imi suna f bine insa cred ca mereu va fi strigat tom/tommy
noi inca mai dezbatem cu nume
- primul tr sa fie obligatoriu international, sa merga usor in cat mai multe limbi
- al doilea obligatoriu de sfant (dar vreau un sfant mare /care se serbeaza, ca de ex pe mine ma cheama si daniela dar nu serbeaza nimeni in decembrie cand e in calendar)
sper pana in vara sa gasim; la primul baiat ne-am gandit 8 luni
voi luati fier? de care?
adarev spune:
Fetele,ce faceti?Eu am facut o mamaliga cu branza si smantana. Da, si mie-mi place mult Nectarie.
Ada
Fleurdelise spune:
Multumesc si eu pentru parerile despre nume. Inclin puternic spre Eric, dar mai vedem.
Iar am mancat haotic azi...a adus un coleg la birou gogosi si muffins si...nu m-am abtinut.
Cu inima grea, postez meniul de azi:
Dimi: branza de vaci + smantana + 2 felii toast
cafea
Gustare: 1 muffin cu afine
cafea cu lapte
Pranz: 100g fasole bauta
75g snitel porc
cativa castraveciori in otet
1 felie paine
1 gogoasa (umpluta cu crema de vanilie si glazurata cu artar)
Gustare p.m.: 1 portocala, boabe de strugure verde
Cina: la fel ca la pranz FARA DULCE
Seara: fructe (banana sau portocala)
PS Unde e Michelle cu meniurile ei semi-vegetariene si super sanatoase (in concediu, parca...), ca ma mai inspiram de la ea.
24 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Iulia_bb spune:
Bun gasit si in subiectul nou.
Multumesc ca m-ati pus in listuta de pe prima pagina!
Am avut azi prima sedinta de gimnastica acvatica, a fost excelent!:) Vreau sa ma tin de treaba cat ma mai primesc la bazin :) am inteles ca pe la 7-8 luni nu te mai primesc.
Pupici la toata lumea!
chmihaela spune:
Am intrat sa va spun si eu noapte buna.
Fleur am avut tensiunea 16/9.
Ada stiu ca ar trebui sa stau in pat dar nu prea reusesc cu un copil de 1 an si 5 luni acasa si nu am pe nimeni care sa ma ajute.Ma mai odihnesc cand vine sotul de la munca si sta el cu Robert.
Pupici.
mami de robert 20.10.2010 18+
balanta_tm spune:
numele de eric ne place si noua. daca va fi bine cu sarcina, unul din baietei asa se va numi - am stabilit asta din sapt 12 .
Biribu spune:
buna fetele, vorbarete mai sunteti
nu ma pling ca ma ce citi.
la mine nimic nou, cresc pe zi ce trece ca fat-frumos, intr-o zi cit altii intr-un an...
Fleur daca ar fi sa ma dau cu parerea, sper sa nu te supar, mi se pare ca nu ai suficiente legume prin meniu si cu diabetul ajuta mult. eu as merge mult pe cele verzi, calorii putine, plus incetinesc absortia grasimilor, carbs. acuma mie imi si plac, fasole verde, zuchini, rosii, vinete, spanac, varza, conopida, andive, salate de cruditati diverse etc etc azi am salata de conopida - simplu cu otet, si ma mai gindesc si la niste ardei copti ca mi-a facut Delia pofta.
Delia cea libera (sa va deosebim) Triple cream ar cam trebui sa fie prin orice farmacie/walmart/target etc. deci oriunde intra sa intrebe, nu se poate sa nu gaseasca.
cu numele inca dezbatem si noi. apropo, la fii-mea am hotarit abia cind am nascut-o si am vazut-o, aveam ceva variante pregatite insa am vrut sa vad exact ce i se va potrivi si asa a fost, chiar m-a ajutat cumva sa ma decid.
pup gasca
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
Laura32 spune:
Pusi eu votez pt Irina Ioana ...cu Sara am o problema cum are si Fleur cu motanul Tommy asa si la mine la bloc toata lumea striga catelul Sara si imi suna in cap tare aiurea ca si Karina , daca merg la tara toate iepele le cheama Karina .. asta este o parere proprie , normal fiecare pune ce nume vrea propriului copil
Fleur mie imi place mult Eric , as fi vrut sa-i pun baietelului meu Eric dar eu nu sunt adepta la 2 prenume sub nici o forma , eu nu ma suport pe mine ca am 2 prenume si am bombanit-o pe mama mereu , nu am inteles nici acum la 32 ani de ce imi mai trebuia un prenume , nu ma striga nimeni si cred ca 95 % din cunoscuti habar nu are de el ... mie mi se pare o tampenie ... ca sa am ce sa duc de grija la acte
Si Nectarie este foarte frumos , o sa-l reprezinte peste cativa ani buni .
22+ Andrei